Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja chce sama,ale przed qkcja porodowa juz sama, to chce zeby byl ze mna. Chyba,ze sie bedsie sam upieral by zostac (w co watpie), ale wtedy mi musi obiecac,ze nie bedsie patrzyl jak glowka wychodzi

Podobno sa takie jednorazowe lewatywy w aptece
Converse,niestety ja nie wiem nic na temat tego pojazdu
-
Mi się podobał ten najnowszy chicco, Urban chyba? Taki, w którym gondolka zmienia się w spacerówkę. Ale pomacałam go sobie w sklepie i skreśliłam z listy. Wszystko w nim skrzypiało, trzeszczało, materiały takie mizerne, zupełnie mnie nie przekonał. Ale o tym co Ty mówisz to nie wiem nic.converse90 wrote:Czyli nikt nic nie wie o tym wózku chicco? ....
Ja też będę rodzić z mężem, ale jeszcze nie wiem JAK rodzić. Cały czas czytam info o naturalnych, znieczuleniu, cesarce... dobrze,że jeszcze tyle czasu:p
Ja też nie wiem przede wszystkim JAK rodzić. Zawsze chciałam cesarkę, ale teraz trochę zaczęłam mieć wątpliwości, ale nie medyczne tylko takie jakby to ująć...emocjonalne
-
Ja nie mam dylematów, bo mam taką wadę wzroku, że moja okulistka już dawno zapowiedziała, że ona mi nigdy nie pozwoli rodzić naturalnie.
Nie specjalnie mnie porywa wizja cesarki, no ale wolę być mamą z dziurą w brzuchu niż ślepą mamą.
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*

-
Pewnie,ze tak. W takich sytuacjach nie ma co sie zastanawiacvincaminor wrote:Ja nie mam dylematów, bo mam taką wadę wzroku, że moja okulistka już dawno zapowiedziała, że ona mi nigdy nie pozwoli rodzić naturalnie.
Nie specjalnie mnie porywa wizja cesarki, no ale wolę być mamą z dziurą w brzuchu niż ślepą mamą. 
-
anulka557 wrote:u mnie w szpitalu robią lewatywę, przy synku miałam.. przy córze samo mnie przeczyściło

a do porodu trzeba się ogolić, bo jak nie to dają jednorazówkę i na sucho jazda
To miałaś jakiś lepszy szpital
u mnie nic nie robili nawet czopka od nich nie dostałam ale sama się oczyściłam. A z tym goleniem to prawa bo później jak natną bądź jak się pęknie to trudno jest zaszyć.
-
vincaminor wrote:Ja nie mam dylematów, bo mam taką wadę wzroku, że moja okulistka już dawno zapowiedziała, że ona mi nigdy nie pozwoli rodzić naturalnie.
a jaką masz wadę wzroku? Ja też nie wiem czy cesarka nie będzie z tego powodu konieczna. Będę to konsultować z okulistą jeszcze. Ale podobno już jakiś czas temu odeszli od cesarki jeśli to tylko krótkowzroczność jest. Dlatego nie wiem jak ze mną będzie.
-
Magda79 wrote:Dziewczyny na jakiej podstawie lekarz moze wystawic zaswiadczenie o ciazy i L4 ciążowe ? Czy juz po ug pecherzykowym czy dopiero jak jest serduszko? Wystawia te dokumenty na jednej wizycie?
L4 tylko jeśli jest serduszko...inaczej ma ogromny problem i musi ściemniać chyba, że masz wskazania medyczne do L4 a zaświadczenie to już Ci może wystawić
Viki26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
-8 z groszami plus astygmatyzm.Pola_x wrote:a jaką masz wadę wzroku? Ja też nie wiem czy cesarka nie będzie z tego powodu konieczna. Będę to konsultować z okulistą jeszcze. Ale podobno już jakiś czas temu odeszli od cesarki jeśli to tylko krótkowzroczność jest. Dlatego nie wiem jak ze mną będzie.grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*

-
Vincaminor - kuzynka mojego męża tak miała i dwa razy szykowali ja do cc i dwa razy nie zdążyli, bo urodziła naturalnie;)
To nieprawda, ze w szpitalu nie robią lewatywy, zależy w ktorym, sa takie co nie robią, sa takie co robią.
Ja miałam cc (id początku tak chciałam) i nie wyobrażam sobie porodu naturalnego (tylko błagam niech teraz nikt mnid nie przekonuje o korzyściach), druga tez bedzie cc, ale rozumiem dziewczyny, ktore wola rodzic naturalnie;) -
Mam nadzieję, że jednak zdążę, bo autentycznie z tymi moimi oczami to chyba bałabym się przeć.Summerka wrote:Vincaminor - kuzynka mojego męża tak miała i dwa razy szykowali ja do cc i dwa razy nie zdążyli, bo urodziła naturalnie;)
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*