Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjusiakpp wrote:Faktycznie wezme moze ta no spe, caly czas czuje takie parcie na "kupke" heh
-
Ej wiedziałyście, że przy KP można wszystko jeść? I że to mit z tym gotowanym lekkim i niedoprawionym jedzonkiem? I że czekoladę można jeść i wszystko?
Tzn wiem, może to nic nowego, ale ja cały czas słyszę, że przy karmieniu to tego nie będę mogła jeść, tamtego też i tego i w ogóle tylko warzywa na parze najlepiej.
A tu psikus, to już przestarzały mit -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliskova bo to zależy od dziecka
ja jak córkę urodziłam to jak wyszłam ze szpitala za czekoladę się dorwałam, a sos czosnkowy był na porządku dziennym
jadłam co chciałam, ale koleżanka nie miała tyle szczęścia, mogła mało co bo dziecko wzdęć dostawało, meeega płakało, uczulenie na skórze wychodziło..
na początek trzeba normalnie i obserwować dziecko -
FasUla wiem o czym mówisz
Ja dodatkowo jednego dnia coś uwielbiam, a drugiego już nie moge na to patrzec...Przez co mój M robi za oczyszczarkę lodówki, musi zjadać wszystko, czego ja nie daje rady, czy tego chce czy nie. Staram się nie marnować jedzenia
-
Dziewczyny, a czy którąś z Was może kuło na środku podbrzusza? Mam od wczoraj pulsacyjne kilkusekundowe "wbijanie gwoździka", kilka razy trwało to nawet ok 2 min. Dziś coś takiego mnie przebudziło. Nie jest to mega ból, ale czasami aż sobie sykne... Miałam do tej pory takie doznania, ale tylko po bokach,w okolicy jajników, ale to podobno normalne. Plamień nie ma. Dziś doszedł jeszcze ból krzyża. Nie wiem, czy to ma ze sobą coś wspólnego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 14:53
-
Martii też tak mam. Kłucia z tego co wiem są w normie.
Tam się wszystko przestawia i przesuwa w środku to może zakłuć.
Mam ukłucia, ale są sporadyczne. Mnie to najczęściej boli brzuch jak na okres, ale lżejMartii lubi tę wiadomość
-
Siemka, my juz po
mierzy malenstwo 6,14cm, przeziernosc 0,76 i kosc nosowa, glowka oraz kosc udowa w normie
moje badania ok, poza moczem, w ktorym pojawily sie leukocyty,wiec musze znowu zbadac. Zrobil mi lekarz cytologie i powiedzial,ze bede plamic, bo mi podrazni ta nadzerke. Usg mialam dopochwowe,bo macica w tylozgieciu i kompletnie nie bylo nic widac przez brzuch. Przyszly tatus mial bardzo powazna mine jak ogladal bobasa na usg i tylko mowil mhm mhm jak mu lekarz tlumaczyl. Usg bylo dlugie,bo maly sie wiercil strasznie i ciezko go bylo zlapac. Dostalam az 7 fotek hahaha, w tym jedna super wyrazna,jak z boku widac dzidzie
nastepna wizyta 28 lipca
Giannaa, Felicity, iNso87, FasUla, mimi87, anulka557, Carmen1724, Arizona_R, Liskova, Pola_x, eneska, ewka315, Beatrice lubią tę wiadomość
-
Vuko wrote:Siemka, my juz po
mierzy malenstwo 6,14cm, przeziernosc 0,76 i kosc nosowa, glowka oraz kosc udowa w normie
moje badania ok, poza moczem, w ktorym pojawily sie leukocyty,wiec musze znowu zbadac. Zrobil mi lekarz cytologie i powiedzial,ze bede plamic, bo mi podrazni ta nadzerke. Usg mialam dopochwowe,bo macica w tylozgieciu i kompletnie nie bylo nic widac przez brzuch. Przyszly tatus mial bardzo powazna mine jak ogladal bobasa na usg i tylko mowil mhm mhm jak mu lekarz tlumaczyl. Usg bylo dlugie,bo maly sie wiercil strasznie i ciezko go bylo zlapac. Dostalam az 7 fotek hahaha, w tym jedna super wyrazna,jak z boku widac dzidzie
nastepna wizyta 28 lipca
To rewelacjaPochwal się fotkami
Ja jestem ciekawa jakie duże będzie moje maleństwo na czwartkowej wizycie
Vuko lubi tę wiadomość
-
Viki, dziękuję za uspokojenie.
Jednego dnia jestem zdystansowana i staram się myśleć rozsądnie, a innego panikuję na każde szturchnięcie. Takie kłucia dość intensywne na środku podbrzusza rzadkość. Teraz sobie przypomniałam, że juz takie miałam, w trakcie plamień, gdy miałam krwiaka. Tak to przeżywam, że śniło mi się, że biegam po aptekach i błagam o luteinę bez recepty, bo nie ma mojego lekarza
harkcore...
Vuko to super! Ten stres juz za tobą.Vuko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny