Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPowiedzcie prosze gdzie lepsze ciążowe spodnie?h&m czy c&a?
Wszystkie mam obcisłe rurki i juz powoli nie czuje sie komfortowo...
A obiecałam sobie ze jesli bedzie wszystko dobrze, to wreszcie zaczynam sie oswajać z ciaza, bo muszę przyznać, ze wczesniej bałam sie, ze to wszystko tylko dobry sen i zaraz sie skończy...
Fajnie, ze juz tyle z nas poczuło ulgę i trzymam kciuki za następne!!! -
FasUla wrote:Powiedzcie prosze gdzie lepsze ciążowe spodnie?h&m czy c&a?
Wszystkie mam obcisłe rurki i juz powoli nie czuje sie komfortowo...
A obiecałam sobie ze jesli bedzie wszystko dobrze, to wreszcie zaczynam sie oswajać z ciaza, bo muszę przyznać, ze wczesniej bałam sie, ze to wszystko tylko dobry sen i zaraz sie skończy...
Fajnie, ze juz tyle z nas poczuło ulgę i trzymam kciuki za następne!!!
Znam to uczucieja powiedziałam sobie, że po wizycie (która już była
2 tyg temu) kupie sobie spodnie ciążowe...i tak odkładam to... teraz powiedziałam sobie, że po czwartkowej kupię coś a za chwile przeciągnę to do kolejnej wizyty
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beatrice wrote:Ale w normalne spodnie jeszcze spokojnie wchodze
praktycznie zero brzuszka jeszcze ciazowego a u was?
Super,ze wszystkie dobre wiesci przyniosly. Ja postaram sie jutro fotke wrzucic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHalo dziewczyny
gratuluję udanych wizyt, bardzo się cieszę, że u Was wszystko w porządku!
Ja wczoraj odebrałam wyniki krwi, moczu itd., mam bakterie w moczu i leukocyty, więc infekcja jakaś jak nic, choć podczas sikania nic a nic mnie nie boli. Morfologia ogólnie w porządku, wyniki wskazują na małą anemię - to podobno fizjologia i norma w ciąży, wszystkiego dowiem się w czwartek, bo w czwartek mam wizytębardzo, bardzo się denerwuję, a jednocześnie nie mogę już doczekać podglądnięcia maluszka
to będą dokładnie 4 tygodnie od ostatniej wizyty, więc pewnie mu się trochę urosło!
-
eneska wrote:Halo dziewczyny
gratuluję udanych wizyt, bardzo się cieszę, że u Was wszystko w porządku!
Ja wczoraj odebrałam wyniki krwi, moczu itd., mam bakterie w moczu i leukocyty, więc infekcja jakaś jak nic, choć podczas sikania nic a nic mnie nie boli. Morfologia ogólnie w porządku, wyniki wskazują na małą anemię - to podobno fizjologia i norma w ciąży, wszystkiego dowiem się w czwartek, bo w czwartek mam wizytębardzo, bardzo się denerwuję, a jednocześnie nie mogę już doczekać podglądnięcia maluszka
to będą dokładnie 4 tygodnie od ostatniej wizyty, więc pewnie mu się trochę urosło!
-
nick nieaktualny
-
FasUla wrote:Dziewczyny a na następne USG wystarczy jak pójdę w 20 tyg czy lepiej wczesniej?bo to wypadałoby za 2 miesiace dopiero?
Mam tez termin na 1 lipca ale nie wiem czy isc po raz drugi na prenatalne?chyba bez sensu prawda? -
FasUla wrote:Dziewczyny a na następne USG wystarczy jak pójdę w 20 tyg czy lepiej wczesniej?bo to wypadałoby za 2 miesiace dopiero?
Mam tez termin na 1 lipca ale nie wiem czy isc po raz drugi na prenatalne?chyba bez sensu prawda?
I teraz idę tak 13 lipca, bo mi się L4 kończy...
-
nick nieaktualny
-
anulka557 wrote:Vuko ale super widać! a jaka noga super!
jakby na leżaku leżało hehe
Ja marzylam zeby miec nareszcie fotke na ktorej nasze dziecko nie wyglada jak matwaudalo sie hehe. Kazdej zycze tak udanej sesji zdjeciowej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 22:01
anulka557, Liskova lubią tę wiadomość