Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Vuko wrote:Moze ja mam nerwy ze stali,bo szlqm na luzie
dla tych co sie zastanawiaja ile powinna wynosic przeziernosc karkowa, to norma jest do 3cm
mam nadzieje, ze tez wyluzuje jak już bede w drodzeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 15:41
Vuko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to moje maleństwo jak ssie kciuka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 16:51
Felicity, Martii, Vuko, FasUla, anulka557, Carmen1724, Arizona_R, Kamila8k, Pola_x, Giannaa, menka, vincaminor, Liskova lubią tę wiadomość
synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy już po, Wszystko jak najbardziej w porządku!!
kamień z serca.
Na początku maleństwo spało ale pani doktor go pobudzila troszkę
Robił fikolki, mówiła że wysportowany
Trzymał paluszka w buzce
Ma już 6.5 cm! Także jesteśmy mega Szczęśliwi. Powiedziała że najgorszy okres za nami..
-mam nadzieję!!
Następna wizyta 20.07Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 17:56
anulka557, Carmen1724, Arizona_R, FasUla, Pola_x, Liskova, mimi87, ewka315 lubią tę wiadomość
-
alexa wrote:My już po, Wszystko jak najbardziej w porządku!!
kamień z serca.
Na początku maleństwo spało ale pani doktor go pobudzila troszkę
Robił fikolki, mówiła że wysportowany
Trzymał paluszka w buzce
Ma już 6.5 cm! Także jesteśmy mega Szczęśliwi. Powiedziała że najgorszy okres za nami..
-mam nadzieję!!
Następna wizyta 20.07
Alexa, to super!! Cieszę się i trochę zazdroszcze, że już po
Jakie dokładnie wyniki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 17:59
-
nick nieaktualnyMy tez juz po
maluch to mały nerwus (po mamusi), na początku troche ziewał ale potem juz strasznie sie wiercił, kopał nóżkami i sie rozciągał
Ma 6,5cm, pozostałe parametry ok, wg usg 13t1d i termin juz na 28grudnia
serduszko 160uderzen- tu tez mial problem zeby zmierzyc bo nawet 2sekund maluch nie mogl wytrzymac bez wiercenia sie:)
Nie dało sie juz zobaczyć płci bo skrzyżował nóżki
zdjec nie mam takich fajnych, strasznie ciemne wyszly ale nastepnym razem juz dopilnuje zeby dal jakies ładne. Nastepna wizyta 20.07Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 19:48
anulka557, Kamila8k, Giannaa, Liskova, Beatrice, Martii, FasUla, Carmen1724, Hikaru, Vuko, Pola_x, Arizona_R, ewka315 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas też wszystko dobrze
6,4 cm, przezierność 1,8, nosek, serce, przepływy wszystko super
Straszny uparciuszek nie chciał się ustawiać do badania, nie mówiąc o sprawdzeniu płci
Krew na Pappa pobrana i w końcu kamień z serca!!!
Beatrice, Martii, Liskova, FasUla, Giannaa, Carmen1724, anulka557, Vuko, Pola_x, mimi87, Arizona_R, ewka315 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny