Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
justikf wrote:Czyli nie jestem wyjątkiem, coś takiego się zdarza. Dla mnie to niesamowite, bo ja bez stymulacji raczej nie miewałam owulacji ...i oczywiście po tym wydarzeniu odpoczywałam od leków.
Tak coś takiego się zdarza jak najbardziejDziwne jest to, że bez stymulacji raczej owu nie miała a tu bach ...od razu ciąża
No cóż gratuluje
ciesz się
teraz się uda !
Viki U mnie jeszcze w ogóle sutki nie ciemnieją tylko cholernie czasami swędzą ...ogólnie to nawet za bardzo mnie piersi nie bolą. Szczerze to nawet nie pamiętam kiedy sutki ciemnieją ... -
O Boże żyjecie? Co tu tak cicho?
Ja pierdziele mam takie skurcze w pośladku i w biodrze, że aż mnie skręca:(
Płakać mi się... Co parę minut mnie skręca od rana:( Wzięłam nospę może pomoże.
Nie wiem co się dzieje...
-
Viki wrote:Oby:( Jestem w pracy i zaraz tu zginę. Kupie po pracy magnez. Polecacie jakiś konkretnie?grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
Ja używam ciągle babydream fur muma z rossmana.
Polecam skład mama mio. Ale kosztuje też majątek.
Ja sobie zrobie w laboratorium coś dla siebie. Wy też możecie. Są takie strony na których można kupić składniki i zrobić coś fantastycznego:)Np. Zrób sobie krem.
Mogę wam podać skład. Ja użyje wszystkich składników, który maja najlepszy wpływ na rozciąganie skóry. Np. teraz dolewam oleju inca inchi do oliwki z babydream i wiem że mnie nie zawiedzie.
Polecam: Masło kakaowe, Masło shea, Olej ze słodkich migdałów, Olej inca inchi,
Olej macadamia, Witamine E, Penthanol.
Wszystko razem topicie i ubijacie blenderem:) I macie kilogram cudu.dorbie, ewka315 lubią tę wiadomość
-
No i ulubiony zapach. Jak coś to podam wam proporcje. Cały przepis.
Jest to wtedy takie bite masełko. Mniam. I jaka satysfakcja z wykonanego produktu.
Bo tak serio na rynku to jest porażka... Ale też nie znam 100% rynku więc może mnie czymś zaskoczycie. -
Viki wrote:Pojechałam i dostałam magne b6 od farmaceutki. Wzięłam 3 tabletki. Na ulotce pisze żeby 8 brać na dobę...
Nie spodziewałam się, że skurcze mnie tak wykończą. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viki wrote:Ja używam ciągle babydream fur muma z rossmana.
Polecam skład mama mio. Ale kosztuje też majątek.
Ja sobie zrobie w laboratorium coś dla siebie. Wy też możecie. Są takie strony na których można kupić składniki i zrobić coś fantastycznego:)Np. Zrób sobie krem.
Mogę wam podać skład. Ja użyje wszystkich składników, który maja najlepszy wpływ na rozciąganie skóry. Np. teraz dolewam oleju inca inchi do oliwki z babydream i wiem że mnie nie zawiedzie.
Polecam: Masło kakaowe, Masło shea, Olej ze słodkich migdałów, Olej inca inchi,
Olej macadamia, Witamine E, Penthanol.
Wszystko razem topicie i ubijacie blenderem:) I macie kilogram cudu.