Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Viki wrote:No i ulubiony zapach. Jak coś to podam wam proporcje. Cały przepis.
Jest to wtedy takie bite masełko. Mniam. I jaka satysfakcja z wykonanego produktu.
Bo tak serio na rynku to jest porażka... Ale też nie znam 100% rynku więc może mnie czymś zaskoczycie. -
nick nieaktualny
-
Beatrice wrote:Viki ja stosuje bio oil i baby dream. Ale chyba zrobie twoj przepis
-
Cześć dziewczyny,
Ja ostatnio czytałam o składnikach kosmetyków i gdzieś wladnie pisali, ze babydream z rossmanna (tak chętnie używany k polecany) tez ma niekorzystny skład...
A ja chciałam kupić cos do włosów, to nawet szampony dla dzieci maja tylko syf. Ja będę używać zwykłej oliwki do ciała, z Zuza tak robiłam i zero rozstępów;) -
Summerko wystarczy samemu czytać składy, w internecie są dostępne analizatory składów
Akurat ja w oliwce babydream nie widzę nic złego, za to większość zwykłych oliwek bazuje na parafinie niestety. Polecam blog sroki, tam jest mnóstwo przydatnych analiz: http://www.srokao.pl/
-
Arizona_R wrote:wiem, że o tym już było i chyba aż za dużo ale potrzebuje się uspokoić.
Odebrałam swoje wyniki, oczywiście martwi mnie wynik na Toxoplazmozę
IgG 287,60 IU/ml
<0,8 ujemny
0,8-30 watpliwy
>30 dodatni
IgM 0,199 S/CO
<0,8 ujemny
0,8-1,0 wątpliwy
>1,0 dodatki
ok co do IgM sprawa jest jasna ale dobrze to zrozumiałam, że mam za sobą zakażenie, powinnam się martwić tak wysokiem IgG?
wiem nie ma jak kierować takie pytania na forum zamiast do lekarza...ale wiem, ze temat był omawiany i może nie warto panikować
-
Arizona_R wrote:wiem, że o tym już było i chyba aż za dużo ale potrzebuje się uspokoić.
Odebrałam swoje wyniki, oczywiście martwi mnie wynik na Toxoplazmozę
IgG 287,60 IU/ml
<0,8 ujemny
0,8-30 watpliwy
>30 dodatni
IgM 0,199 S/CO
<0,8 ujemny
0,8-1,0 wątpliwy
>1,0 dodatki
ok co do IgM sprawa jest jasna ale dobrze to zrozumiałam, że mam za sobą zakażenie, powinnam się martwić tak wysokiem IgG?
wiem nie ma jak kierować takie pytania na forum zamiast do lekarza...ale wiem, ze temat był omawiany i może nie warto panikować
-
Mama84 wrote:Ja też mam podobne wyniki, pisałam tu nawet o nich, mało na zawał nie padłam, po konsultacji z moim lekarzem okazało sie że kiedys przeszłam toksoplazmoze i nie ma się czym martwić, jest ok
Ja mam za to poziom przeciwciał jakbym toksoplazmozę tylko w książce oglądała...
Moje Dziecko takie malutkie a już kaprysi... w piekarniku stoi gorąca zapiekanka z pieczarkami, warzywami i serem a ono bardzo kategorycznie zażądało pizzy na obiad. Co robi matka? Dzwoni po pizzę...Liskova, Vuko, Arizona_R lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Summerka wrote:Cześć dziewczyny,
Ja ostatnio czytałam o składnikach kosmetyków i gdzieś wladnie pisali, ze babydream z rossmanna (tak chętnie używany k polecany) tez ma niekorzystny skład...
A ja chciałam kupić cos do włosów, to nawet szampony dla dzieci maja tylko syf. Ja będę używać zwykłej oliwki do ciała, z Zuza tak robiłam i zero rozstępów;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 18:55
-
nick nieaktualny