Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitam się po weekendzie nad morzem
gratuluję udanych wizyt a Tobie gumisia duużo zdrówka :*
a ja wypoczęta, tzn nie teraz bo od 3 nie śpięale ogólnie super było, dzieciaki zadowolone, obecnie pewnie wylegują się na plaży, a matka w domu ma haj lajf
na następny weekend znowu jedziemy i w niedziele wracamy wszyscy
tak sobie cholera twarz zjarałam, że idę w trybie pilnym szukać czegoś co zakryje mój przede wszystkim czerwony nochal bo nie wyjściowa jestemGumisia, Paulix, Carmen1724, lucy1983, Beatrice lubią tę wiadomość
-
Eneska, ja wyczytałam, że można Lioton 100, Heparin itp.
Ja mam jakiś MyVen Relax z wyciągiem z kasztanowca, arniki i chwilowo nim się smaruję.
A z rossa jaki to krem?
FasUla, właśnie taki mam, tylko na 100% nie wiem, czy moge nim smarować..
Summerka, na pewno decyzja dobra. Ja tez bym PAPPA nie robiła przy braku wskazan i dobrym USG
Gumisia, niczym się nie martw, kobitki w ciązy czasem chorują! Odpoczywaj dużo
Summerka, Gumisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:Anulka ale ci dobrze. Chętnie pojechałabym nad morze, ale nie wiem czy wyjdzie w tym roku.
my w tamtym roku nigdzie nie byli, to chociaż w tym walniemy dwa weekendy nad morzem, tym bardziej, że już od dawna mojemu ględziłam, że chce tam jechać
Gumisia lubi tę wiadomość
-
Kinia1986 wrote:A ja tak z trochę innym problemem. Czy któraś z Was miała problem z grzybicą paznokci? Mnie chyba coś zaatakowało duży paluch u stopy i nie wiem co skutecznego mogę zastosować
I tak naprawdę wszystkie buty powinnaś wyrzucić... -
nick nieaktualnyLiskova wrote:Eneska, ja wyczytałam, że można Lioton 100, Heparin itp.
Ja mam jakiś MyVen Relax z wyciągiem z kasztanowca, arniki i chwilowo nim się smaruję.
A z rossa jaki to krem?
FasUla, właśnie taki mam, tylko na 100% nie wiem, czy moge nim smarować..
Summerka, na pewno decyzja dobra. Ja tez bym PAPPA nie robiła przy braku wskazan i dobrym USG
Gumisia, niczym się nie martw, kobitki w ciązy czasem chorują! Odpoczywaj dużoz serii Sexy mama, jakaś nowość do twarzy i dekoltu - nawilża i zapobiega powstawaniu naczynek. Stosuję od dzisiaj:)
-
A, to na Bielendę patrzyłam, ale ma w składzie substancję toksyczną, więc odpada do smarowania brzucha, niestety.
http://www.srokao.pl/2011/04/analiza-ii-co-jeszcze-znalazam-na.html
A teraz czytam, że do twarzy i dekoltu. To nie wiem jaki to kremWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 21:22
-
nick nieaktualnyLiskova wrote:A, to na Bielendę patrzyłam, ale ma w składzie substancję toksyczną, więc odpada do smarowania brzucha, niestety.
http://www.srokao.pl/2011/04/analiza-ii-co-jeszcze-znalazam-na.html
A teraz czytam, że do twarzy i dekoltu. To nie wiem jaki to krem -
nick nieaktualnyBielenda Sexy Mama
Krem Hipoalergiczny przeciw pękającym naczynkom
tak się nazywa dokładnie:)
nie znam się za bardzo na składach, czytam oczywiście i zawsze zwracam uwagę na parabeny, bom uczulona - ten nie ma. Jest tylko do twarzy, więc jedyne co, to może mnie zapchaćzobaczę po dłuższym okresie stosowania:)
-
Dziewczyny też macie takie pulsowanie w pochwie? Strasznie mnie to denerwuje. Nie boli, nie swędzi, nie kuje. Takie delikatne pulsowanie. Raz szybciej raz wolniej. Szczególnie rano. Przez dzień tego nie czuje za bardzo. Ale z rana mnie denerwuje, bo nie umiem tego zatrzymać.
-
Viki wrote:Dziewczyny też macie takie pulsowanie w pochwie? Strasznie mnie to denerwuje. Nie boli, nie swędzi, nie kuje. Takie delikatne pulsowanie. Raz szybciej raz wolniej. Szczególnie rano. Przez dzień tego nie czuje za bardzo. Ale z rana mnie denerwuje, bo nie umiem tego zatrzymać.
ja mam więc to chyba normalnesynuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
nick nieaktualny