Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak u Was z brzuszkami?
U mnie coraz bardziej juz staje sie widoczny
Wczoraj rano zwymiotowalam jeszcze ale apetyt mam normalnie i przytylam 3 kg.
Od 3 dni tak mnie krzyze bola ze sie obrócić nie mogę. -
U mnie też płasko nadal. Nic nie widać...Tylko spodnie trochę ugniatają w macice.
Dno macicy u mnie już w połowie wysokości pomiędzy spojeniem łonowym a pępkiem.
No prawie:)
No i pewnie do 20- któregoś nie będzie widać.
No i dobrze to znak ,że brzuch nie będzie taki ogromny może pod koniec i łatwiej będzie wrócić do formy:)Paulix lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno ja już brzuszka nie ukryję, ale to trzecia ciąża
póki co nic nie przytyłam. A i witam się w 15 tygodniu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:32
Pola_x, Gumisia, mimi87, dorbie, Paulix, Aprilia, lucy1983, Mama84, ewka315, monika_89, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Masz ci los...tak się cieszyłam, że wszystko jest idealnie a tu dzisiaj bez żadnego ostrzeżenia włączyło mi się plamienie w kolorze kawy z mlekiem i jeden skrzep, prawie czarny. Dzwoniłam do lekarza, mówi, że to najpewniej od ograniczenia luteiny - kazał wrócić do pełnej dawki.
Boję się, żeby nie było powtórki z poprzedniego razu...Dobrze chociaż, że jutro USG.
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Viki, może to jest związane z większym ukrwieniem w pochwie, a co za tym idzie: większy przepływ krwi?
Anulka, ale brzusio!
Vincaminor, nie martw się na zapas, negatywne myśli nie pomogą maleństwu.
Dobrze, że już jutro wizyta
Ja wczoraj kupiłam legginsy ciążowe w HMie, są super!eneska, anulka557, dorbie, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLiskova wrote:Viki, może to jest związane z większym ukrwieniem w pochwie, a co za tym idzie: większy przepływ krwi?
Anulka, ale brzusio!
Vincaminor, nie martw się na zapas, negatywne myśli nie pomogą maleństwu.
Dobrze, że już jutro wizyta
Ja wczoraj kupiłam legginsy ciążowe w HMie, są super!Liskova, dorbie lubią tę wiadomość
-
Liskova wrote:Vincaminor, nie martw się na zapas, negatywne myśli nie pomogą maleństwu.
Dobrze, że już jutro wizytaZ tym, że teraz już zdążyłam na dobre poczuć jak to jest być w ciąży i nie wiem jak bym sobie poradziła gdyby to się powtórzyło.
-
nick nieaktualnyvincaminor wrote:Wzięłam luteinę, wzięłam no-spę, będę leżeć cały dzień. Boję się, bo poprzednio zaczęło się tak samo.
Z tym, że teraz już zdążyłam na dobre poczuć jak to jest być w ciąży i nie wiem jak bym sobie poradziła gdyby to się powtórzyło.
dorbie lubi tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczyny. Uspokoiło się, alw dzisiaj już nie mam zamiaru wstawać - wolę przesadzić i mieć pewność że robię co mogę. Mam nadzieję, że to tylko chwilowy efekt ograniczenia luteiny.
Liskova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie widać w obcisłych ciuchach, mimo ze waga na minusie;) tez juz chodzę w ciążowych spodniach z h&m, uwielbiam je:) w inne juz nie wejdę
ale jak nie mowię, to znajomi nie widza;)natomiast nago czy w obcisłych rzeczach nie da sie ukryć
Vincamimor trzymam kciuki zeby było dobrze! -
nick nieaktualnyhej dziewczyny:)
ja też już chodzę w ciążowych legginsachod 1 czerwca waga zleciala u mnie -5kg (brak apetytu,nudnosci i wymioty zrobily swoje) choc brzuszek juz taki nadęty i coś widać bo nie moge go wciągnąć tak jak wczesniej
wczoraj miałam boleści po lewej stronie brzucha- żołądek/trzustka? ;/ nie mam pojęcia... przeszło po wizycie w toalecie,po 2 nospach i espumisanach.. w sobote jadlam placki ziemniaczane których nie jadlam wieki wiec mam nadzieje ze to po tym jedzeniu..
dziewczyny ktore zaczęły juz 16tydzień- czułyście juz jakies ruchy? nie wiem czy mi sie wydaje ale od 2dni wieczorem po prawej stronie przez pare sekund kilka razy mam takie jakby smyranie/motylki - czyzby to było to?
vincaminor trzymam kciuki, leż i odpoczywaj, na pewno wszystko będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 14:11
-
Hej dziewczyny, my dzisiaj bylismy na teście podwójnym ale niestety maluch nie chciał sie pokazać tak jak trzeba wiec jutro powtórka z rozrywki. Doktor powiedział ze z tego co widać to jest wszystko ok, ale że musi mieć pełny wgląd wiec jutro o 14 znów jedziemy.
Vincaminor bedzie wszystko ok;)