Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej a ja się witam ze szpitala - wczoraj dostałam mocnych skurczy i leżę pod kroplowka ... z dzidzia dobrze - waży juz 212 gram ♡ . Mam nadzieje ze kroplowka ucisza wszystko i będziemy mogli wrócić do domu niedługo w dwupaku
Giannaa lubi tę wiadomość
-
menka wrote:Hej a ja się witam ze szpitala - wczoraj dostałam mocnych skurczy i leżę pod kroplowka ... z dzidzia dobrze - waży juz 212 gram ♡ . Mam nadzieje ze kroplowka ucisza wszystko i będziemy mogli wrócić do domu niedługo w dwupaku
Trzymajcie się tam! Wrócicie w dwupaku na pewno -
nick nieaktualnymenka wrote:Hej a ja się witam ze szpitala - wczoraj dostałam mocnych skurczy i leżę pod kroplowka ... z dzidzia dobrze - waży juz 212 gram ♡ . Mam nadzieje ze kroplowka ucisza wszystko i będziemy mogli wrócić do domu niedługo w dwupaku
trzymajcie się i oby ucichło!
-
menka wrote:Hej a ja się witam ze szpitala - wczoraj dostałam mocnych skurczy i leżę pod kroplowka ... z dzidzia dobrze - waży juz 212 gram ♡ . Mam nadzieje ze kroplowka ucisza wszystko i będziemy mogli wrócić do domu niedługo w dwupaku
Trzymaj się! Najważniejsze że z maluszkiem wszystko dobrze.
-
Dziewczyny jeśli chodzi o wyjazdy to ja jestem świezo po jeździe 12 godzinnej i locie samolotem do Paryża w obie strony i intensywnym zwiedzaniu w upale przez 3 dni. W sumie to nawet nie pomyslałam ze cos złego moze sie przydarzyć jeśli dobrze sie czuję. Był tylko problem z chodzeniem po schodach bo sapie jak lokomotywa i mąż mi nie pozwolił wejść po schodach z wieżę Eiffla a juz sie ustawiłam w kolejce. W tym szale zwiedzania całkiem zapomniałam, ze jestem w ciąży:)
A powiedzcie mi po co to zaświadczenie o ciąży do samolotu? Zamierzam lecieć około 30 tyg -
trzymajcie się tam i dużo zdrówka życzęsynuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
a ja się witam w 18 tygodniu. Wczoraj poczułam tak jakby smyranie od środka kilka razu coś jakby mnie gilgotało w środku gdzieś pod pępkiem ;p miłe uczucie miejmy nadzieje że to dzidzia
lucy1983, Felicity, Liskova, Giannaa, Aprilia, anulka557, Pola_x lubią tę wiadomość
synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
Cynnia wrote:Dziewczyny jeśli chodzi o wyjazdy to ja jestem świezo po jeździe 12 godzinnej i locie samolotem do Paryża w obie strony i intensywnym zwiedzaniu w upale przez 3 dni. W sumie to nawet nie pomyslałam ze cos złego moze sie przydarzyć jeśli dobrze sie czuję. Był tylko problem z chodzeniem po schodach bo sapie jak lokomotywa i mąż mi nie pozwolił wejść po schodach z wieżę Eiffla a juz sie ustawiłam w kolejce. W tym szale zwiedzania całkiem zapomniałam, ze jestem w ciąży:)
A powiedzcie mi po co to zaświadczenie o ciąży do samolotu? Zamierzam lecieć około 30 tyg -
Cynnia wrote:Dziewczyny jeśli chodzi o wyjazdy to ja jestem świezo po jeździe 12 godzinnej i locie samolotem do Paryża w obie strony i intensywnym zwiedzaniu w upale przez 3 dni. W sumie to nawet nie pomyslałam ze cos złego moze sie przydarzyć jeśli dobrze sie czuję. Był tylko problem z chodzeniem po schodach bo sapie jak lokomotywa i mąż mi nie pozwolił wejść po schodach z wieżę Eiffla a juz sie ustawiłam w kolejce. W tym szale zwiedzania całkiem zapomniałam, ze jestem w ciąży:)
A powiedzcie mi po co to zaświadczenie o ciąży do samolotu? Zamierzam lecieć około 30 tyg
Oj wiem o czym piszesz z tym sapaniemJa bym nawet nie pomyślała, żeby wejść po schodach na 10p wieżowca a co dopiero na wieżę Eiffla
Podziwiam za chęci
Co do samolotu...od 36tc już nie można latać. Boją się, żeby czasami kobieta nie urodziła w samolocie bo jak wiadomo takie przypadki się zdarzają dlatego trzeba mieć zaświadczenie w którym tc się jest i czy nie ma przeciwwskazań do lotu -
mimi87 wrote:a ja się witam w 18 tygodniu. Wczoraj poczułam tak jakby smyranie od środka kilka razu coś jakby mnie gilgotało w środku gdzieś pod pępkiem ;p miłe uczucie miejmy nadzieje że to dzidzia
I ruchów.
mimi87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi, nie miałam pojęcia ze potrzebne jest takie zaświadczenie.
Ja muszę do wc w nocy isc albo piętro wyżej albo niżej i to jest dla mnie straszna kara;(
Muszę przyznać, ze 2 trym rzeczywiscie jest o wiele lepszy od pierwszego, czasem zapominam ze jestem w ciąży:))) gdyby nie to sapanie:))) -
Summerka spokojnie, u mnie w tym tygodniu co teraz jesteś to dopiero zaczynało się powoli jakieś gilgotanie. A minęły dwa tygodnie i teraz mocne kopniaki mam prawie cały dzień..nagrywalam juz filmy jak brzuch mi podskakuje
Gumisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPola_x wrote:menka zdrówka dla was!
anulka 4?podziwiam
ale jak was tylko na to stać i obydwoje chcecie, to czemu nie
jak mu dziecko w nocy pokrzyczy to szybko zdanie zmieni
Giannaa lubi tę wiadomość