Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
ja też odczuwam pulsowanie i nieregularne babelki . Myślę że sa to ruchy
i oczywiście dopiero jak się skupie i poleze. Co do piersi to z C urosły na DD i stanik już za mały. Także czas kupić wiekszy . Sutki mnie strasznie pobolewaja ale to raczej norma
-
Marti, mnie to pulsowanie wkurzało. Budziło nad ranem nawet od 15 tygodnia.
Nawet zmartwiona pisałam o tym na forum. Wtedy było w okolicy pochwy... Jakoś tak. Potem przeniosło się wyżej. Teraz to czuje przed kopniakami. Pulsuje, potem się trzęsie coś tak i wibruje a potem kopniak. I znowu pulsowanie i kopniak. I wiem, że się obudziła.
To jest inne niż wszystko co do tej pory czułam.
No i wszystko się odbywa na linii majtek. Od 3 dni to czuje wyraźnie. A dziś bardzo często.
Dziewczyny na innym forum mówiły że to pulsowanie przez nacisk na jakąś tętnice. A teraz już wiem, że chyba było to związane z jakimiś ruchami, naciskiem lub zmiana pozycji małej.
Marti pewnie u Ciebie to ruchy. O których się dowiesz jak Ci porządnie przysoli:)Martii lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie obstawiałam tę tętnice. Pulsuje mi całe podbrzusze i dodatkowo mam wrażenie ,że się rozgrzewa
Nigdy wcześniej tego nie miałam, więc zapewne związane jest to wyłącznie z ciążą, ale czy to u mnie sa ruchy, ciężko mi powiedzieć. Może faktycznie nie rozpoznaje. Oprócz tego nie ma kompletnie nic. Pewnie wyraźnie ruchy poczuje najpóźniej jak sie da
-
Kręgosłup mnie bolał w dolnej części od 10-16 tygodnia jak siadałam. Myślałam że oszaleje. Zmieniłam odzież na ciążową co mi nie ciśnie macicy, że tak powiem w głąb i mnie nic nie boli.Nie wiem czy to temu czy dziecko zmieniło ułożenie.
Ale problem się rozwiązał, a ból był uciążliwy. -
Summerka Nie kwestionuje Twoich postów jakoś nie przypominam sobie, że zrobiłam to wcześniej... Tak każdy ma swoje natręctwa i ja to rozumiem. Wiele dziewczyn jest tu w ciąży po raz pierwszy wiec chcą się wielu rzeczy dowiedzieć...Ty wypowiedziałaś się z Twojego punktu widzenia a ja z mojego...dziewczyny same wybiorą co będą robiły. Wydaje mi się, że forum po to jest, żeby wymieniać swoje opinie...To naturalne, że jeśli ktoś się wypowiada inna osoba może wypowiedzieć swoje odmienne zdanie. A ton mojej wypowiedzi nie był ani trochę pretensjonalny...
Gumisia lubi tę wiadomość
-
Hikaru wrote:Tez mi sie tak zdaje, mam nadzieje ze jutro mi sie polepszy bo dzisiaj ani ręka ani noga
Z tym kręgosłupem to teraz już nie będzie tak kolorowo... ja dzisiaj pochodziłam trochę i co trochę przeszłam to musiałam usiąść na ławkę ... mam dyskopatię w odcinku lędźwiowym i boje się, że za miesiąc to już w ogóle sobie nie pochodzęA gdzie tu grudzień. Czuję się jak niepełnosprawna.
-
cześć
Juz zapisujecie się do SR? Chyba powoli też zacznę się nad jakąś rozglądać skoro takie kolejki
Viki u mnie z figurą to będzie tragedia. Piję wodę, smaruję się, przytylam niecały kilogram a i tak mam rozstępyChyba zacznę smarować się 2 razy dziennie tymi kremami
Ćwiczyć póki co nie ćwiczę bo na początku miałam się oszczędzać, ale chcę poszukac jakichś ćwiczeń dla ciężarnych u mnie w mieście
Hikaru mnie też czasem dokucza kręgosłup, teraz mniej, gorzej bylo na początku, pomagało jedynie jak mąż siedział obok i masowal ten odcinek. Od tamtego czasu mam też poduchę do spania, kręgoslup lepiej się układa więc to pewnie też miało wpływ13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Viki tak miałam, a to ma jakiś związek? Po poronieniu chciałam wziąć się za siebie i mam wszystkie swoje wymiary w cm, ten kilogram poszedł mi w biust i brzuch a te póki co są czyste, gorzej z udami
haen lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
witam się w 19 tygodniu
kręgosłup boli masakrycznie niestety;/ po spacerku dosłownie wyję z bólu nawet na łóżku nie dam rady się przewrócić ;/ ale już wcześniej miałam z nim problem więc hmm to chyba tak ma być niestety ;/synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś