Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mieszkam w Niemczech i tu nie ma czegoś takiego jak prywatny lekarz więc chodzę do państwowego
Tutaj funkcjonuje to w miarę dobrze, tylko czasem trzeba zapłacić za jakieś ekstra badania. Ja ostatnio zmieniłam lekarza, bo ostatnia lekarka mnie zawiodła i po poronieniu nie miałam już do niej zaufania... A nowy lekarz na razie jest w porządku 
Ajak będę u mamy w Polsce to i tak się wybiorę do mojego lekarza na konsultację. Mamy jechać w maju więc zobaczymy
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFelicity witaj kochana :* Na początek życze ci przede wszystkim dużo zdrówka
Mam nadzieje że szybko wrócisz do zdrowia.
Rozgość się u nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 15:11
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też 4dpo wstałam z przeogromnym bólem gardła. Nie wiadomo skąd się pojawił. W życiu chyba tak mnie nie bolało. Skojarzyłam to nawet z tym że być może się udało, ale szybko o tym zapomniałam. Na szczęście nie brałam antybiotyku a teraz już przeszło.
Zdróweczka Felicity i mam nadzieję że będziesz się tu dobrze czuła między nami!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacie jakies zwierzaki w domu?

My mamy 3 koty
I jeszcze marzy mi sie czwarty.
Ale nie wiwm czy potem jak bedzie dzidzia bede ogarniala taka gromade
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aprilia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy nie mamy żadnych zwierzaków, praca na to nie pozwala... Dla zwierząt trzeba mieć czas

Beatrice, jak masz tyle kotów to uważaj bardzo teraz i przypadkiem nie czyść kuwet ze względu no toksoplazmozę... Ale pewnie już to wiesz...
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiem wiem. Ale badalam sie juz na toxo i przechorowalam to juz. Wiec teraz luzik

Czego wam bedzie najbardziej brakowalo w czasie ciazy? Mi na pewno cwiczen. Bo codziennie duzo cwiczylam, biegalam, crossfit . No ogolnie dzien bez.cwiczenia byl dla mnie dniem straconym a tu teraz taka dluuuga przerwa
Jak bedzie wszystko dobrze.to bede.ogarniac jakies specjalne cwiczenia dla ciezarnych
Mam nadzisje ze takowe istnieja
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Palvin, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem!
Melduję się
Dziś beta 182 - 25 dc:))
Trochę nie chce zapeszać, bo zachodzę w ciąże bbbbb szybko, ale już 3 razy poroniłam- ale bardzo wczesne ciąże. Może teraz się uda?
Mogę dołączyć?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Vuko, nick nieaktualny, skarb15, nick nieaktualny, perelka89, Nala85 lubią tę wiadomość

Ale buźka bardzo ładna