Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mieszkam w Niemczech i tu nie ma czegoś takiego jak prywatny lekarz więc chodzę do państwowego Tutaj funkcjonuje to w miarę dobrze, tylko czasem trzeba zapłacić za jakieś ekstra badania. Ja ostatnio zmieniłam lekarza, bo ostatnia lekarka mnie zawiodła i po poronieniu nie miałam już do niej zaufania... A nowy lekarz na razie jest w porządku
Ajak będę u mamy w Polsce to i tak się wybiorę do mojego lekarza na konsultację. Mamy jechać w maju więc zobaczymyaga3107, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFelicity witaj kochana :* Na początek życze ci przede wszystkim dużo zdrówka Mam nadzieje że szybko wrócisz do zdrowia.
Rozgość się u nasWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 15:11
aga3107, Flakonik, Felicity, Blair, Suri97, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też 4dpo wstałam z przeogromnym bólem gardła. Nie wiadomo skąd się pojawił. W życiu chyba tak mnie nie bolało. Skojarzyłam to nawet z tym że być może się udało, ale szybko o tym zapomniałam. Na szczęście nie brałam antybiotyku a teraz już przeszło. Zdróweczka Felicity i mam nadzieję że będziesz się tu dobrze czuła między nami!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy nie mamy żadnych zwierzaków, praca na to nie pozwala... Dla zwierząt trzeba mieć czas
Beatrice, jak masz tyle kotów to uważaj bardzo teraz i przypadkiem nie czyść kuwet ze względu no toksoplazmozę... Ale pewnie już to wiesz...aga3107 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiem wiem. Ale badalam sie juz na toxo i przechorowalam to juz. Wiec teraz luzik
Czego wam bedzie najbardziej brakowalo w czasie ciazy? Mi na pewno cwiczen. Bo codziennie duzo cwiczylam, biegalam, crossfit . No ogolnie dzien bez.cwiczenia byl dla mnie dniem straconym a tu teraz taka dluuuga przerwa Jak bedzie wszystko dobrze.to bede.ogarniac jakies specjalne cwiczenia dla ciezarnych Mam nadzisje ze takowe istniejaaga3107, Flakonik, Blair, Suri97, Palvin, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem!
Melduję się Dziś beta 182 - 25 dc:))
Trochę nie chce zapeszać, bo zachodzę w ciąże bbbbb szybko, ale już 3 razy poroniłam- ale bardzo wczesne ciąże. Może teraz się uda?
Mogę dołączyć?aga3107, Beatrice, Vuko, Flakonik, skarb15, tomania2806, perelka89, Nala85 lubią tę wiadomość