Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyślałam ze w ciazy mozna mieć tez swój zapas i jakiś soczek bo z tego co kojarzę dla niemowlaków mozna i cos kojarzyłam z ciąża ale moze sie pomyliłam. Na lotnisku jest w sumie niewielki wybór jakichś jogurtów czy soczków z marchewki a mam na nie ostatnio wielka fazę...U mnie lot 5 h w jedna stronę mam nadzieje ze tez bedzie ok...a po powrocie robiłaś juz usg?
-
Tak,robiłam nic mi się nie stało od samolotu
co do picia to próbowałam wnieść na drugi lot i nie ma szans. Takie są procedury, że wniesiesz tylko z dzieckiem. 5 godzin to nie tak długo, jakoś dasz radę. Na lotnisku jest spory wybór wszystkiego tylko ceny z kosmosu
FasUla lubi tę wiadomość
-
Mi się udało wnieść dwie butelki wody do samolotu jak leciałam pierwszy raz i byłam z młodym w ciąży jakoś w 6 m-cu wiec brzuszek było widać. Wtedy nie miałam pojęcia, że na lotnisku mogę cokolwiek kupić
Pan na odprawie kazał mi otworzyć obydwie butelki i się z nich napić ...to było 6 lat temu teraz mogłoby to nie przejść chociaż ciężarne inaczej traktują. Tak jak napisała Jata ...teraz na lotnisku wszystko można kupić tylko ceny z kosmosu.
FasUla lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny czy was tez tak nerki boli ? mnie od kilku dni boli coraz bardziej w czwartek tylko troszkę rano a teraz już dość mocno daje radę wytrzymać ale nie wiem co mi jest boje sięsynuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
mimi87 wrote:hej dziewczyny czy was tez tak nerki boli ? mnie od kilku dni boli coraz bardziej w czwartek tylko troszkę rano a teraz już dość mocno daje radę wytrzymać ale nie wiem co mi jest boje sięMatka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja zawsze lubiłam kapuche i ogórki kiszone, ale takie domowej roboty oczywiście, więc teraz niewiele się zmieniło.
Wczoraj cały dzień oglądałam "Porody" realizowane przez Polsat, min w szpitalu na Madalińskiego i MSW, jak któraś nie oglądała to polecam
http://www.ipla.tv/Wiedza/5000947-Dokument/5002766-Porody -
Ja nie jem ogórków kiszonych, kapusty itp. Ale dlatego, że przed ciążą nie lubiłam i w ciąży się to nie zmieniło.
Kiszonki są zdrowe, można wcinać, zwłaszcza w zimie jak brak świeżych owoców i warzyw
Martii, a czemu do SR nie idziesz?
Mimi, mnie nerki nie bolą. Ile pijesz wody mineralnej dziennie? -
Liskova wrote:Ja nie jem ogórków kiszonych, kapusty itp. Ale dlatego, że przed ciążą nie lubiłam i w ciąży się to nie zmieniło.
Kiszonki są zdrowe, można wcinać, zwłaszcza w zimie jak brak świeżych owoców i warzyw
Martii, a czemu do SR nie idziesz?
Mimi, mnie nerki nie bolą. Ile pijesz wody mineralnej dziennie?
Blisko mnie nie ma bezpłatnej, która by mnie satysfakcjonowała, a dojeżdżać kilkadziesiąt km nie chce mi się.
Zresztą od znajomych nieraz słyszałam, że nie dowiem sie tam niczego, czego bym już nie wiedziała, albo co niedługo doczytam.
Kiedyś nie było takich wynalazków i kobiety sobie radziły same, no i internetu tez nie było, więc i tak mam ułatwione zadanieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 10:40
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za info., bo ja, chociaz to druga ciaza, panikuje ze wszystkim, a uwielbiam ogorasy i kapustę
Tak se mysle, jak bedzie śmiesznie w styczniu, będziemy czekac, która juz, która jeszcze, która po terminie;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 11:27