Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też się szykuje na cesarkę...
Wiedziałam już o tym za nim zaszłam w drugą ciążę a dokładnie po urodzeniu pierwszego dziecka ... Roksana urodziła się przez cc... powiedzieli, że następna też cc z powodu, że pierwsza była przez cc... dziwne no ale u nas w szpitalu takie mają zasady, że jak pierwsza to i druga też...Chyba, że przyjadę z rozwarciem na 10 cm i nie bedzie już czasu... -
nick nieaktualnypolska_dziewczyna z jednej strony fajnie, że już wiesz, kiedy co i jak, ale z drugiej.. mnie cesarka przeraża, miałam dwa sn i mimo, że ból kosmiczny to jednak cc wydaje mi się gorsze :o
ja czuję od 3 tyg, ale ogólnie jest czas do 22 tc także spokojnie, na pewno jest wszystko ok i niedługo poczujesznie masz czasem łożyska na przedniej ścianie?
polska_dziewczyna lubi tę wiadomość
-
No właśnie może masz łożysko na przedniej. Ja właśnie obudzilam małego puszczaniem muzyki bo od rana sie nie ruszal i juz sie balam :p przede mną tez konsultacje okulistyczne chodziaz wade mam mala 1,5 i 1,75
polska_dziewczyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viki wrote:ania.g jeśli tak no to spokojnie mogę liczyć na swojego potomka po 19-20 grudnia
załatwią to pewnie w weekend przed Świętami.
Któraś szykuje się na cesarkę czy tylko ja?
Ja mam wadę wzroku z problemami z siatkówką więc obowiązkowo planowa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 16:32
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Ja dziś cały dzień chodzę zła jak osa. Jesteśmy u rodziców. Mój od rana piwkowal, potem pili z tatą i moim szwagrem whisky i ma mnie w kompletnym powazaniu. Przyszedł na chwilę do pokoju przytulil i gadał jak to nas kocha i myślal że mi przejdzie.
No raczej nie dziś.01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
polska_dziewczyna wrote:czujecie już ruchy?... Ja nie:(... i z dnia na dzień coraz bardziej się martwię
Ja sama nie wiem, niby coś tam sie dzieje, ale czy to mała szaleje, czy jelita... W każdym razie nie mam tak wyraźnych kopniaków jak niektóre tu. Prawdopodobnie mam łożysko na przedniej ścianie, dlatego jeszcze nie panikujępolska_dziewczyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartii ja tez nie czuje żadnych kopniaków, moja mama mowi ze to pozniej bedzie, tak samo gin, tez mam na przedniej ścianie i tez na poczatku myslalam ze to cos brzuch szaleje ale pozniej sie upewniłam;) natomiast na pewnie nie czułam tak jak niektóre tu dziewczyny koło 14 tc, a w 17 tc i tydzien temu byłam na USG i było baranie tętna i dzidziuś zdrowy, piekny i żywy wiec nie ma co sie martwić
w koncu i tak mówią ze w pierwszej ciazy to dopiero koło 20 tc;)
Martii, ewka315, polska_dziewczyna, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ide do zwykłego mam wadę -3,00 i -3,25 i mały astygmatyzm ktorego nie koryguje soczewkami bo nie trzeba i nie sadze zebym miała zalecenie do cc. Mnie sie wydaje ze zwykły okulista bedzie wiedział o co chodzi;) ale mozesz dopytac gina gdzie by on skierował.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 20:41