Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Ale nas przybywa, gratulacje dla nowych mamusiek:)
Rozmawiacie o wieku no więdz ja mam 31 lat ale czuje się na góra 25:), jestem z wielkoplski,pierwsza ciąza w wieku 18 lat, teraz moja córka kończy 12 lat,najśmieszniejsze jest to ze nieznajomi czasem myslą ze jestesmy siostrami:)
Chyba jestem tu najstarsza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 13:13
agi88, Beatrice, Harusiowa lubią tę wiadomość
-
Gumisia wrote:Tak się zastanawiam... Też macie takie ciągnięcie w podbrzuszu jakby ból miesiączkowy i ciągnięcie jajników?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŁo matko, dziewczyny.. ja właśnie zjadłam obiad i nie mogę się ruszać lubię gotować, ale w gotowaniu nie lubię tego, że stoję przy garach godzinę, a zjem w 15 minut i już... dzisiaj się postarałam z obiadem, nawet mąż był w szoku haha.. tylko kto to teraz posprząta, te gary, patelnie i inne
lucy1983, Giannaa, Beatrice, Harusiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeneska wrote:Ło matko, dziewczyny.. ja właśnie zjadłam obiad i nie mogę się ruszać lubię gotować, ale w gotowaniu nie lubię tego, że stoję przy garach godzinę, a zjem w 15 minut i już... dzisiaj się postarałam z obiadem, nawet mąż był w szoku haha.. tylko kto to teraz posprząta, te gary, patelnie i inne
Teraz i tam mam dietkę lekkostrawną więc jem tylko parę rzeczy... Ale wczoraj ugotowałam rosół
Wrzuć do zmywarki albo namów męża na sprzątanie ja jak ugotuję obiad to mąż zawsze sprząta -
nick nieaktualnyMój mąż dzisiaj wysprzątał całe mieszkanie - jak wróciłam z zakupów, to byłam w ogromnym szoku nawet nie trzeba było go poprawiać haha, bo ja mam taką naturę, że czasem jak widzę, jak on się zabiera do sprzątania, to wolę sama albo jak układa naczynia w zmywarce.. olaboga haha
a co do zapachów, to ja nie mam z tym problemu na szczęście i wczoraj na wizycie pani ginekolog powiedziała mi, że skoro teraz nie wystąpiły takie problemy, to już nie powinny:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 13:57
-
Mama84 wrote:Hej
Ale nas przybywa, gratulacje dla nowych mamusiek:)
Rozmawiacie o wieku no więdz ja mam 31 lat ale czuje się na góra 25:), jestem z wielkoplski,pierwsza ciąza w wieku 18 lat, teraz moja córka kończy 12 lat,najśmieszniejsze jest to ze nieznajomi czasem myslą ze jestesmy siostrami:)
Chyba jestem tu najstarsza... -
lucy1983 wrote:Ja też lubię gotować ale odkąd jestem w ciąży jakoś mnie nie ciągnie do kuchni bo te zapachy mnie wykańczają...
Teraz i tam mam dietkę lekkostrawną więc jem tylko parę rzeczy... Ale wczoraj ugotowałam rosół
Wrzuć do zmywarki albo namów męża na sprzątanie ja jak ugotuję obiad to mąż zawsze sprząta
Ja dzisiaj też ugotowałam rosół pycha a przed ciążą nie jadłam rosołu i nawet nigdy nie gotowałam bo mi nie smakował .... a teraz hihihi
Ja dziś też miałam dzień gotowania własnie kończę robić tartę z owocami
Anica - a to jakaś nowość żeby przy 270 becie było cokolwiek widać. Większość dziewczyn nie widziała jeszcze nic na tym etapie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Ja dzisiaj też ugotowałam rosół pycha a przed ciążą nie jadłam rosołu i nawet nigdy nie gotowałam bo mi nie smakował .... a teraz hihihi
Ja dziś też miałam dzień gotowania własnie kończę robić tartę z owocami
Anica - a to jakaś nowość żeby przy 270 becie było cokolwiek widać. Większość dziewczyn nie widziała jeszcze nic na tym etapie.lucy1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVuko wrote:Agi, doczekasz sie. ja dpstalam wyniki bety 44 337, a progesteron 29,12
kurcze ja żałuje ze nie zapytałam wczoraj o ten progesteron bo wydaje mi sie za mały ( 20,00 ) mam jeszcze luteine podjęzykową którą wcześniej cały czas brałam.
Myślicie że mogę oprócz tego dupka 2x1 brać bez przeszkód luteine 2xdziennie?
czy lepiej poczekac na wizyte u lekarza za 2-3tyg. ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 15:25
-
Felicity wrote:Vuko super wyniki
kurcze ja żałuje ze nie zapytałam wczoraj o ten progesteron bo wydaje mi sie za mały ( 20,00 ) mam jeszcze luteine podjęzykową którą wcześniej cały czas brałam.
Myślicie że mogę oprócz tego dupka 2x1 brać bez przeszkód luteine 2xdziennie?
czy lepiej poczekac na wizyte u lekarza za 2-3tyg. ?
Poczekaj albo zadzwoń do lekarza, wydaje mi się że Twój progesteron nie jest taki niski ...a bez sensu szprycować się tyloma lekami