Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW tej teorii może być ziarnko prawdy, ponieważ plemniki męskie są na starcie słabsze, jest udowodnione naukowo, że męskie płody są słabsze, więc jeśli do stosunku dochodzi przed owulacją, to większą szansę na przeżycie i "poczekanie" na jajeczko mają kobietkilucy1983 wrote:Jestem tego samego zdania
poza tym na pH ma wplyw wiele czynników i ono zmienia się bardzo szybko np. pod wpływem najdrobniejszej infekcji.
Nam się marzy córka, ale znajaąc życie będzie chłopak
jak w całej mojej rodzinie 
Dla mnie i tak najważniejsze jest aby dzieciątko było zdrowe
A znacie tą teorię że jeśli przytulanko było 2-3 dni przed owu to będzie dziewczynka a jak 1 dzień przed albo w dzień owu to chłopak??? Może takie wróżenie coś da???
Męskie plemniki są szybsze, zatem w dniu owulacji mają szansę szybciej trafić do jajeczka 
Co do kwasu foliowego, ja podczas starań brałam 5 mg i teraz również tyle biorę
- kwas foliowy na receptę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 11:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jestem z Chorzowa, chcę rodzić w Świętochłowicach:-)
Fajnie by było się kiedyś spotkać, z maluchami już na przykład:))
A z takich ciekawostek, to tutaj na forum spotkałam moją koleżankę ze studiów (w styczniówkach 2015)
Jaki ten świat mały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 12:36
agi88, Beatrice, Harusiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytakGumisia wrote:Tak się zastanawiam... Też macie takie ciągnięcie w podbrzuszu jakby ból miesiączkowy i ciągnięcie jajników?
teraz już coraz mniej, ale przed terminem spodziewanej @ i jakiś czas po nim, to bardzo mnie ciągnął brzuch. teraz jest spokojniej, ale zdarza się to nadal. na usg wszystko okej, więc pewnie macica się rozciąga:)
-
nick nieaktualny