Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w tym roku 28 lat, córcie urodziłam mając 26 lat. A i z Krakowa jestem.
Jutro idę jeszcze na wizytę do gina, bo będzie teraz miał urlop i chciałby mnie jeszcze zobaczyć czy wszystko dobrze się rozwija.Beatrice, Harusiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYoacha suwaczek musisz wkleić w ustawieniach -> społczność i tam w podpisie bo widze że wkleiłaś w poście
Ja rodzicom powiem na dzień matki I w tym samym dniu dowiedzą się też rodzice od mojego.
orchideaa,Jakucja witamy w naszym wątku Gratulacje!
dziewczyny jak chcecie zebym wam zmienila TP na liście to dajcie znać
Co do wykrywania płci to poczekam na USG Ja myśle że będzie synuś. Czuje to
Dzisiaj miałam ostatnią już mature z geografii
Co do wieku to pewnie bede tu najmlodsza. Ostatniego grudnia skończe 19 . I jestem z Bielska-Białej.
U mnie nadal zero objawów. U kogoś też tak jest?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 15:38
Smużka, Harusiowa, Flakonik, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeatrice wrote:
dziewczyny jak chcecie zebym wam zmienila TP na liście to dajcie znać
Co do wykrywania płci to poczekam na USG Ja myśle że będzie synuś. Czuje to
Co do wieku to pewnie bede tu najmlodsza. Ostatniego grudnia skończe 19 . I jestem z Bielska-Białej.
U mnie nadal zero objawów. U kogoś też tak jest?
Mój mąż wczoraj przy USG mówi do ginekolog : "No, już widać, że synek" hahaha on ma takie nadzieje
Z objawów to mam okropny ból piersi i trochę jestem teraz senna i pobolowa mnie głowa - chyba ciśnienie. Czasem mnie tam zamdli, jak jestem głodna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 16:05
-
Beatrice mnie tylko brzuch boli, od wczoraj czasami jest to ból dosyć mocny. Piersi bolą przy dotyku i tyle z moich objawów.Trochę się martwie tym bólem brzucha, a wizyta dopiero 8 czerwca, chociaż i tak musze zadzwonić i przepisać na wcześniej bo luteina kończy mi się 2czerwca (niewiem jak ta pielęgniarka liczyła )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo myślicie o tej sukience?
Czas powolutku już czegoś zacząć szukać
http://www.happymum.pl/sklep3/d685,slubna,460-special_dress.html
eneska zmieniłam A co studiujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 16:32
Flakonik, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeatrice wrote:Co myślicie o tej sukience?
Czas powolutku już czegoś zacząć szukać
http://www.happymum.pl/sklep3/d685,slubna,460-special_dress.html
eneska zmieniłam A co studiujesz?
ja skończyłam pedagogikę opiekuńczo-wychowawczą (lic.) i obecnie studiuję podyplomowo logopedię oraz robię mgr z pedagogiki opiekuńczej i terapii pedagogicznej:-) i dodatkowo mam kwalifikacje dogoterapeuty - ten pyszczek na moim awatarze pracuje ze mną i z dzieciakami:)Beatrice, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeneska wrote:ładna sukienka!
ja skończyłam pedagogikę opiekuńczo-wychowawczą (lic.) i obecnie studiuję podyplomowo logopedię oraz robię mgr z pedagogiki opiekuńczej i terapii pedagogicznej:-) i dodatkowo mam kwalifikacje dogoterapeuty - ten pyszczek na moim awatarze pracuje ze mną i z dzieciakami:)
o to ty wykrztałcona mamusia będziesz A piesek cudowny :*
Hmm..jeszcze nie wiem co z tą sukienką. Musze pochodzic troche po sklepach z ślubnymi sukienkami bo jeszcze nie byłam w żadnymWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 16:39
Flakonik, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeatrice wrote:o to ty wykrztałcona mamusia będziesz A piesek cudowny :*
Hmm..jeszcze nie wiem co z tą sukienką. Musze pochodzic troche po sklepach z ślubnymi sukienkami bo jeszcze nie byłam w żadnym
Ciężko też wycelować, bo nie wiadomo, jaki duży będzie brzuszek
Ale w sumie teraz poprawki to nie problem, a suknie ślubne są specjalnie tak robione, że można je zwężać/zwiększać bez specjalnych interwencji. Wiem, bo moją trzeba było poszerzać w biuście i pani w salonie tylko tam ciągnęła za coś i poszerzała oO"Beatrice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
dopiero znalazłam Wasze forum Fajnie tu
wygląda na to, że też będę styczniową mamusią Termin z OM to 8 styczeń, a z USG na którym byłam 8 maja - 3 styczeń
Mam rocznikowo 26 lat i 4 letnią córeczkę
Można dołaczyć ?
eneska, agi88, anulka557, Aprilia, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No bez kitu! Tak chciałam mieć mdłości a teraz to mi się płakać chce. Jestem w 5 tygodniu a nie wyrabiam...
Jak jestem głodna to mdli i wszystkie zapachy jakby mocniejsze. Jak zjem to boli brzuch. Jak nie zjem to mdłości. Ochotę mam tylko na kanapki z szynką.
Teraz w sklepie o mało nie zostawiłam wózka i nie wybiegłam wymiotować.
To co będzie w 8 tygodniu? Od 3 dni tak mnie wzięło.
Ja mam 25 lat i jestem z Bielska- Białej:)
Vuko- piękna beta!
Jest nas coraz więcej