Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez znam kilka babek ktore kolo 30tc mialy zakladane. Ale co,mialam tak powiedziec calemu sztabowi lekarzy z Matki Polki?..
Fasula mi to stwierdzil lekarz na nfz do ktorego chodze tylko po skierowania. W kazdym razie najnowsze badanie wskazuje szyjke 31mm. Bardziej martwia mnie skurczr bo sa naprawde czeste. Ale chyba taka moja uroda bede lezec. Znajoma w deoch ciazach miala takie skurcze juz od 12 tc i donosila. Mam nadzieje ze i u mnie tak bedzie eh.. Twarda macica i maly okragly brzuch calkiem z przodu tylko. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja się dziś aż zważyłam, mam +4kg :o brzuch też już wielki się robi, cięężko, a gdzie do 9 miesiąca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:53
mysz85, Liskova, Summerka, mitzula, ania.g, Mama84, Mama84, Hikaru, Aprilia, Szi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anulka557, rewelacyjny ten Twój brzusio
jak 4kg to niewiele
Ja się właśnie zabieram do gotowania obiadu.. kurczak na parze, kasza i ogórek z jogurtem naturalnym.. mmm.... ale może na tej diecie cukrzycowej już nic nie przytyję, a może i schudnęSummerka, anulka557, FasUla lubią tę wiadomość
-
mala_lady wrote:ja 8 kg do przodu
a tak się starałam
no cóż to nie dieta cud ma byc a ciąża;)
co do stawiania się macicy to ja nie wiem czy to to u mnie jest, ale często cały brzuch mi nagle twardnieje, robi mi się jakoś dziwnie nieprzyjemnie, jakby mnie coś ściskało. Czasem trwa to dłużej, czasem krócej, ale ogólnie do przyjemności nie należyczy to może te Braxtona? ale to już przed 24 też się zdarzało, więc nie wiem .
Ja tez czuje jak brzuch twardnieje. Zauważyłam, że pojawia się to jak jestem cały dzień w ruchu bez odpoczynku.
sylwia -
mitzula na początek przerzuc się na ciemny, pełnoziarnisty chleb, ryż, kaszę. Gotuj aldente, uważaj żeby nie rozgotowywać (zresztą ta sama zasada dotyczy warzyw) Staraj się nie odgrzewać jedzenia tylko jeść świeży obiad. Owoce lepiej twardsze niz mocno dojrzałe. (unikaj arbuza)
Może to śmiesznie zabrzmi ale ziemniaki lepiej jedz w całości, a nie pure, marchewka lepiej w całości niż starta
cukrzyk powinien smarować chleb masłem. No i posiłki co 3 godziny, żeby za bardzo cukier nie leciał w dół. Wieczorem nie jedz owoców
to tak na początek. Da się żyć i to całkiem przyzwoicie
mitzula lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Ja już po wizycie, córeczka nadal jest córeczką mam nawet to na papierze tak ładnie się wypięła
, waży 734g, ja nabawiłam się anemii pierwszy raz w życie, na razie mam nadrobic dietą głównie mięsem bleee..., i mam zrobic powtórnie morfologię, jak nic się nie poprawi to cos ma mi przepisać.
Anulka sliczny zgrabny brzusio
Dziękuje wszystkim za trzymanie kciukówanulka557, Liskova, Nessa, Summerka, Felicity, bacha8709 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama84 wrote:Ja już po wizycie, córeczka nadal jest córeczką mam nawet to na papierze tak ładnie się wypięła
, waży 734g, ja nabawiłam się anemii pierwszy raz w życie, na razie mam nadrobic dietą głównie mięsem bleee..., i mam zrobic powtórnie morfologię, jak nic się nie poprawi to cos ma mi przepisać.
Anulka sliczny zgrabny brzusio
Dziękuje wszystkim za trzymanie kciukówkurcze mój też już pewnie 700-800 waży, może wiecej? ale ciekawa jestem.. a tu dopiero na początku listopada będę miała usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 19:47
-
Gratki z udanych wizyt!
Wczoraj poślizgnęłam się pod prysznicem, na szczęście się nie wywaliłam ale przez to że zrobiłam nagły wykrok dzisiaj okropnie boli mnie kość w pośladku i kroczu i w dodatku brzuch z lewej strony kuje -
tygrys73 wrote:Mama wow, to moj w 25w3d ważył 730g. Ale masz core