Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
pluszaki świetne !
natalka0887 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeśli dobrze pamiętam normy po obciążeniu glukozą 75 to tym razem nie mam tej cholery
Glukoza na czczo 81,00 mg/dl
Glukoza po 1 godz.147,00mg/dl
Glukoza po 2 godz.110,00mg/dl
Dziewczyny jest ok? Pytam bo na świeżo jesteście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 15:16
Matka fantastycznej 4 -
Ten entliczek tylko w Krk mi wyskakuje...
Nie mam tu norm glukozy ale ja miałam 73,8/127,4/78,4 i gin mi powiedziała, że są idealne:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 15:20
-
ania.g wrote:Jeśli dobrze pamiętam normy po obciążeniu glukozą 75 to tym razem nie mam tej cholery
Glukoza na czczo 81,00 mg/dl
Glukoza po 1 godz.147,00mg/dl
Glukoza po 2 godz.110,00mg/dl
Dziewczyny jest ok? Pytam bo na świeżo jesteście.
miałam bardzo podobne i było okania.g lubi tę wiadomość
-
Fasula to pewnie dlatego, że pierwszy wnuk w rodzinie...u mnie jest tak, że nawet do mnie nie dociera, że pewnych rzeczy nie powinnam robić..wtedy myśle o konsekwencjach i odkładam i kogoś proszę o pomoc...teraz mój mąż jest w domu ale od niedzieli znowu do pracy więc zobaczymy jak to będzie..ale np po remoncie już "zamówiłam" sobie mamę do sprzątania
Appee ja tylko słyszałam o wypożyczaniu z mamaija na targachhmm może na fb na jakiejś grupie ktoś ma?
Natalka cudowne te pluszaki/maskotki) !!! Robisz na zamówienie?
A ja żeby zabić czas podczas leżenia znowu wkręciłam się w licytacje na allegro.. -
natalka0887 wrote:Viki ja mialam w planach pracowac do listopada, zycie pokazalo co innego i jestem na zwolnieniu od 7tc. W sumie lepiej bo tam teraz tyle nerwow i stresu ze bym juz dawno urodzila. Bywa ciezko bo jestem dlugo sama, ale teraz juz sie przyzwyczailam i moge lezec i patrzec w okno caly dzien. Mam duzo hobby lubie scrapbooking i decoupage i inne artystyczne robotki, ostatnio nawet szylam na maszynie zabawki, ale bym musiala siedziec, a to nie jest wskazane.
Ja na szczescie nie puchne i nie bola mnie nogi, troche po nocy mam palce spuchniete ale szybko schodzi, za to jakis czas temu strasznie cierply mi w nocy rece, ale teraz juz przeszlo.
A oto moje "dziela"
Natalka, czy można zamówić u Ciebie pluszaki?Są piękne!sylwia -
Aprilia wrote:Mimi ja mam taki ucisk, promieniuje aż pod prawą łopatkę
Od ponad tygodnia nie ustaje, nasila się w trakcie i po jedzeniu, a czasem nawet budzi w nocy jak leżę na prawym boku sobie uciskam to miejsce. Czasem też zaboli jak np. po coś sięgam. Zaczęłam już wymiękać i chciałam się zapisać do lekarza, ale dziś akurat byłam na SR i zapytałam o to położną. Powiedziała, że to rosnące dziecko uciska na przewód pokarmowy. Mało przyjemne, ale normalne, nie jest to powód do niepokoju. Można próbować to złagodzić pijąc herbatkę z liści malin albo z liści poziomki. Jedna dziewczyna powiedziała, że ma tak samo tylko trochę niżej i pomaga jej masowanie i jak zejdą gazy. Ja ciągle szukam swojego sposobu.
Ot, kolejna ciążowa atrakcja do kolekcji
o to może być to ale w poniedziałek mam wizytę u ortopedy ze względu na biodro i zapytam jego co to może być. Albo jutro zapytam położnej na szkole rodzeniasynuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
Liskova wrote:Dziewczyny, pomóżcie, jakie zamawiałyście z apteki:
- podkłady poporodowe (te na łóżko)
- wkłady (?) poporodowe (te podpachy)
- wkładki laktacyjne (ponoć Tommee tippee ma dobre)
- majtki siateczkoweLiskova lubi tę wiadomość
synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
Dziewczyny chetnie bym wam takie uszyla, tylko przez te moje problemy z szyjka i twardnieniem brzucha to musze lezec. A jednak musialam posiedziec troche przy tej maszynie jak to szylam, tymbardziej ze jestem poczatkujaca krawcowa.
Znalazlam kiedys taka stronke,tu dziewczyna szyje tez takie rzeczy moze sie cos spodoba:-)
http://art-madam.pl/szukaj,artysta-Minky-and-Cotton,hand-made
A sowy tutaj, tylko drogie
http://www.pakamera.pl/little-sophie-sowy-0_12120732_gc2702.htmWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 16:05
-
Mordeczka wrote:Jakie śliczności robisz Natalka
Ale na stronce ceny masakra..
-
A jak ktoras bedzie miala dziewczynke ti zrobcue taka spodniczke
https://www.google.pl/search?q=tutu&client=tablet-android-lenovo&hl=pl-PL&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAgQ_AUoAWoVChMI-OCElpvHyAIVZ-9yCh1gkgJs&biw=601&bih=914
Nie trzeba szyc, wystarcza tylko gumka, tiul i nozyczki. Kiedys robilam taka chrzesnicy wyszla super
-
Natalia ja minky kupiłam za 33zł/mb. zostanie mi trochę z kocyka i myślalam co by tu z tego zrobić i proszę
spódniczkę tutu też planuję, ale dopiero na roczek
natalka0887, FasUla lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.