Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Siema z rana! Moj synek dzis przeszedl sam siebie. Od 23 do 3.30(dalej nie wiem bo juz spalam) tak mi wpychal nogi w prawy bok rece w lewy ze juz myslalam ze o 3 zrobi mi dziure na wylot. Co pare chwil sie poruszal i mnie tam dzgal od srodka. Z drugiej strony fajnie ze sie rusza
-
Summerka, to Ty jeszcze glukozy nie robiłaś? A wydawało mi się że tak.
Ja się dziś w końcu jakoś wyspałam, jednak poduszka do spania daje dużą ulgę na bolące biodra.Summerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No jeszcze nie tak za chwilę
ale to już prawie końcówka, jak zobaczymy 35tc to już trzeba będzie być w gotowości
-
Ja się nie boje tego co po porodzie. Za dużo mam stresu w ciąży.no mi do donoszonej zostały niecałe dwa miechy. A dwa miechy wstecz była osiemnastka mojego brata a wydaje mi się jakby to było wczoraj więc dla mnie to zaraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 12:12
-
Summerka, przynajmniej jedno zmartwienie mniej
Moja ciąża donoszona jest po 17.12 więc od dziś równe dwa miesiące.
Ja się boję tylko tego że jestem jeszcze totalnie nie przygotowana.
Niby mam czas, ale tego czasu w sumie już nie ma za wiele. -
Jej dziewczyny nie straszcie
ja we wtorek na glukozę...powoli pakuję swoją torbę do szpitala..wiem, że to za wcześnie ale przez ten remont i leżenie w łóżku muszę się czymś zając...
w grudniu po remoncie będę mogła prać ciuszki dopiero więc do tego czasu chce mieć reszte ogarniętą
w 36 tygodniu jest donoszona ciąża?
-
nick nieaktualny
-
Rzeczywiście, chociaz jeden problem odpada.
Ciaza odnoszona to chyba 38 tc, u mnie wypada 25 grudnia, ale jakos nie czuje, ze wtedy juz zechce wyjsć
Pchełka - teraz duzo osób ma jelitówką;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 15:14
-
Pchełka wrote:I ja się witam w weekend
Męża dopadła jelitówka i żyjemy chwilowo w separacji.
Życzę miłego dzionka!