Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytygrys nie masz co panikować, 23mm to jeszcze nie jest tak źle. Ja mam 17mm i niech juz tak zostanie.. Ale fakt,trzeba duzo lezec -u mnie tez mala główką jest nisko i naciska
Musimy wierzyc ze wszystko będzie dobrze!
u mnie na pierwszym badaniu w 25tc była skrócona szyjka a 2tyg później widać było rozwarciena ostatnim badaniu było bez zmian
-
Tygrys doslownie!
U mnie jak sie zaczela skracac to rozwarcie od razu sie zrobilo, ale mimo dalszego skracania to rozwarcie nie nie powieksza. Trzymam kciuki za Ciebie zebys wytrzymala jak najdluzej.
Lezy ze mna dziewczyna ktora miala podane sterydy w 28tc i tez miala szyjke kolo 2cm. Potem mowi ze ja zbadali i powiedzieli ze wydluzyla ske do 3cm. Ogolnie to teraz ma 1,5tygodnia to terminu i zero skurczy i jeszcze w domu posprzatala i obiad robila. Wiec liczmy ze u nas bedzie tak samo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez wstaje do wc, zjesc i czasem sie przejde po mieszkaniu kosci rozprostowac. W szpitalu tez moge di lazienki chodzic i na badania. Ale tu to sie nalazilam bo najpierw jedno badanie, polozylam sie, potem usg, polezalam potem na ktg, potem leki przyniesli. W domu mam swoj tryb. Ale powiem wam ze czuje sie jakas spokojniejsza nie wiem czemu. Bedzie dobrze
Summerka, Kamila8k, bacha8709, Magdalena83, anulka557 lubią tę wiadomość
-
tygrys73 wrote:Viki BD trzymać kciuki.
U nas wieści średnie żeby nie powiedzieć że kiepskie. Szyjka się w miesiąc skrócila z 31 na 23 mm. Na szczęście bez rozwarcia. Lekarz mówi że taka szyjka na 31 TC to już nie jest tragedia i powinnam donosić jak się BD oszczędzać. Mały leży nisko i uciska głową szyjkę.. Mam infekcje w moczu i kroczu :p na szczęście z młodym jest idealnie, waży 1560g . cukrem mam się nie przejmować tylko trzymać na wszelki wypadek dietę ale nie ma co się martwić bo makrosomia nam raczej nie groziPati78 wrote:6 styczniatygrys73 wrote:Obysmy wytrwali..ogólnie to jest tu ktoś z samym skracanie czy tym którym się skróciła szyjka to maja od razu rozwarcie?
-
tygrys73 wrote:Natalka, Felicity musimy jakoś przetrzymać..dzieje się że skróciła się mimo leżenia. Cóż. Trzeba kontynuować
,.
-
nick nieaktualny
-
Moja mała ma już 1560 g. Przybrała znacząco
wymiary ok. Szyjka zamknięta. Wyysooko i twarda. Nie mierzył. Ale się ciesze!
natalka0887, anulka557, bacha8709, Pchełka, Summerka, Felicity, Ania:D, monika_89, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny