Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrys będziemy mieć identyczne dzieci przy porodzie:)
Ja mam -6 i obligatoryjnie CC. Ale ja mam problemy z siatkówką
Ale spoko, przynajmniej znam termin porodu.
Jak tak przytyła to od razu ciesze się bardziej ciążą. -
Może i racje macie, że później dla siebie nie będę mieć czasu
hmm 12 listopada będę u gina jak mi nie da skierowania to wtedy do internisty pójdę
Natalka dobra informacja przy piatku
Viki no właśnie - znasz termin, jeśli wcześniej się nic nie zacznie - oczywiście odpukać))
-
nick nieaktualny
-
Ja podczutuje regularnie ale jakoś nie mam nic do dodania.
Wczoraj byłam na wizycie, nasza mała kluska ważyla ponad około 1460g strasznie dużo przybrała, jest o tydzień do przodu względem OM
Pisałyście o KP. Ja chcę na pewno pół roku, potem się zobaczy, maksymalnie do roku, potem dziecko już jest za duże. Jeśli ktoś od początku chce karmić MM to nie widzę w tym nic złego, przecież każdy może robić co chce
Viki super wiadomościślicznie mała urosła
ania.g lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelka, to pewnie to;) pewnie to sie wszystko rozluznia i dlatego tak czuje, ale czasem to jest takie uczucie jakby dziecko chcialo sie juz wydostac;) mam nadzieje, ze tam jeszcze posiedzi spokojnie ale czuje taki nacisk i dziwne klucia i ruchy w tej okolicy. To moja pierwsza ciaza, wiec troche smieszne i zaskakujace te odczucia;)
-
A ja leżę, Zuza spi, dziś zdejmowałem jej skarpetki, a on ze szczęścia kopnęła mnie prosto w brzuch...niby nie bolało, ale panikuje przez to łożysko na przedniej scianie;( nic mnie nie boli jaka szczególnie, ale moze powinnam jechac na IP? Kurcze
-
Summerka wg mnie jak masz się stresować i snuć czarnowidztwo ( w takich sytuacjach to samo jakoś się robi) to pojedź i sprawdź, ale może spróbuj się uspokoić, myslę, że nic nie powinno się stać. Mocny to był kopniak?
-
nick nieaktualny
-
Viki dokładnie
Summerka moja sąsiadka też w 8 miesiącu spadła ze schodów, pojechała na ip ale maluszkowi nic nie było, on jest bardzo chroniony w brzuchu. Rusza się dzidziol?
Fasula ponoć na przedniej to łatwiejszy poród. ja mam na tylnej
Ja czuję okropny ucisk na dole na szyjkę i na pęcherz..ale już mam potwi4erdzenie, że maly jest nisko i głoową naciska. mam zdjęcie mojej szyjki i dosłownie zaraz przy niej główkaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 16:08
Summerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo jaaaaa ja jestem na prawdę jakaś inna!! w lipcu tsh skoczyło mi do ponad 3 wiec weszłam z dawki 75 na 100.. co miesiąc miałam wynik w granicach 0,1-0,2 wiec brałam na zmiane 75 i 100..
12 października miałam 0,227, dziś powtórzyłam i 0,190!!! i zaś na 75 wracam, od kiedy to w ciąży się dawki zmniejsza? -
Summerka wrote:Nie taki mocny, poczułam, ale bez przesady...sama nie wiem...u nas w szpitalu to od razu na obserwacje na oddział, a ja nie chce;( w ogole dziś co tylko wstanę, to brzuch robi sie jak kamień;(
Summerka lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnytygrys73 wrote:Tak bywa..mnie na początku około 1.5 bywalo i raz sie podnioslo 1.6 to endo od razu dawkę na 100 w weekendy i 75 codziennie. Teraz mam 0,8 ale chyba zostane przy tej dawce. Ale ty chyba powinas zmniejszyć. I tak lepiej w te strone
tak od jutra zaś samą 75 będę brała i zobacze za 3 tyg co się bedzie działo
-
Dzięki dziewczynki! Brzuch boli, ale chyba mała mnie ciśnie, bo co pokaże lub postoje to kamień i to od kilku dni, boli, ale taki trzy bol, jaki miewam czesto...wiec nie jadę, jak bedzie cis niepokojącego typu plamienie czy cos to wtedy...niby czasem noże byc bezobjawowe odklejenie, ale zazwyczaj ostry bol brzucha i kreiawidnie, wiec grunt to nie panikować...
Niby lekarka mowila, ze lozysko na przedniej scianie to większe ryzyko podczas urazu, ale gon, który robił mi usg (ordynator) twierdzi, ze roznicy nie ma i wcale nie jest sie bardziej narażonym, zreszta uderzenie musiałoby byc naprawdę silne. Toska fika i w ogole non stop sie rusza, teraz te ruchy sa bolesne (chyba urosła). Chwilowo wzięłam nospe i leżę...
Co do tsh, to ostatnio miałam wyniki 1,6 oraz ft4 12 (norma 7,5 - 21) i kazała mi zwiekszyć dawkę - a ja sądziłam, ze mi zmniejszy...