Świętokrzyskie mamy - czekamy, kochamy, zapraszamy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj w nocy trafilam na Prostą ze skrocona szyjka, skurczami co 5- 10 min i okropnym kluciem w podbrzuszu. Zostalam
dostalam kroplowke na zatrzymanie skurczow, luteine, cos tam jeszcze przeciwbolowego i steryd na przyspieszenie rozwoju pecherzykow plucnych Antosia. Ehhh a cieszylam sie, ze dotrwam bez ekscesow
Już razem
-
Cordy wrote:Wczoraj w nocy trafilam na Prostą ze skrocona szyjka, skurczami co 5- 10 min i okropnym kluciem w podbrzuszu. Zostalam
dostalam kroplowke na zatrzymanie skurczow, luteine, cos tam jeszcze przeciwbolowego i steryd na przyspieszenie rozwoju pecherzykow plucnych Antosia. Ehhh a cieszylam sie, ze dotrwam bez ekscesow
Cordy lubi tę wiadomość
-
Cordy trzymam kciuki, żeby szybciutko się wszystko ustabilizowało. Antoś niech poczeka spokojnie na spotkanie z kolegą a nie tak się spieszy.
Dużo ta szynka Ci się skróciła? Byłaś wcześniej na usg III trymestru?
Głowa do góry. Musi być dobrze. Najważniejsze że jesteście pod opieką.
Cordy lubi tę wiadomość
-
Dzieki Dziewczynki
rano bylo ok, a teraz od nowa to samo
moze to wina tez troche mojego miesniaka. Trzesa mi sie rece i mam kolatanie serducha przy tej kroplowce
mam nadzieje ze wyhanujemy...szyjja tylko papacyjnie, wiec nie wiem jak mocno sie skrocila
News z 18 - brak skurczy na ktgsytuacja opanowana,szyjka skrocona, ale ladna, glowka wysoko, brzus miekki. Pozostal tylko bol.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 18:10
Już razem
-
U nas juz lepiej. Szyjka 23mm wiec chyba niezle, trzyma dobrze. Skurczy brak.... jedyne co to w szpitalu jelitka odmowily wspolpracy
kawa i lactulosa ida w ruch. Antos dostał druga dawke sterydow na płucka, wiec spodziewam sie glosnego krzyku przy "wlasciwym" porodzie
Dzieki Kochane za wsparcie !!! :-* na razie leżymy, nie wiem do kiedy.
Ania_84, _izunia_ lubią tę wiadomość
Już razem
-
Cordy najważniejsze że jesteście pod opieką i wszystko jest kontrolowane na bieżąco. Niedługo będzie coraz lepiej.
Pytam o szkołę rodzenia bo ja zaczęłam wczoraj i była też jakaś dziewczyna z oddziału, z wenflonem i opaska na ręce.
Już niedługo wrócicie do domu i spokojnie dotrwacieDawaj znać na bieżąco.
Cordy lubi tę wiadomość
-
Wychodzimy
Chociaż lekarz dopytywał 100 razy czy aby na pewno nie mam skurczów i bóli brzucha lub czy on sie nie napina.Mam nie dotykać brzucha, duzo leżeć, a w razie jakichkolwiek twardnień itd natychmiast wracać
Mam nadzieję, ze nastepny raz to juz w terminie na poród
_izunia_, fablous lubią tę wiadomość
Już razem
-
Witam Mamuśki
Jestem z Kielc. Tak się złożyło, że noszę już drugą pociechę pod serduszkiem.
Jestem teraz w 7tc+3d. To dpoiero początek a już mnie tak wydęło że ludzie w autobusie ustępują mi miejsca, nawet w sklepie mnie przepuszczają:p
Mam córcie 3 letnią, która już nie może doczekać się rodzeństwa:)
Prowadzi mnie dr. Monika Tochowicz. Planuję rodzić po raz drugi w Szpitalu na Kościuszki -
Witaj Adelfablabca
Spokojnej (przede wszystkim) ciąży Ci życzę
A ja już w domuLeżę i pachnę, chociaż ciągle mnie nęci, żeby coś zrobić (rozpakować torbę ze szpitala, włożyć pranie, opróżnić zmywarkę itd.). Na szczęście mam nad sobą męża-cerbera
Pilnuje i przywraca do porządku
Ania_84, _izunia_ lubią tę wiadomość
Już razem
-
Dziewczyny,
Powiedzcie mi proszę (jeśli wiecie)- mam tydzień różnicy w terminie, tj. wg. miesiączki 9/11, a wg. USG 15/11... Lekarz uważa 15-go za TĘ datę.
Może macie podobnie?
Pozdrawiam ciepło!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 23:13
Ewwwa86