Świętokrzyskie mamy - czekamy, kochamy, zapraszamy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia ja zarówno prenetarne jak i połówkowe robie u mojej dr Grelewskiej ponieważ ma ona wszytskie cerftyfikaty - u mnie bardzo dokładnie wszytsko pomierzyła mimo iż urwiś nie chciał współpracować
Cordy i jak ??
Izunia nooo to trzymm kciuki -
Właśnie zależy mi żeby był to ktoś kompetentny, bo teraz byłam na usg genetycznym i ok ale na polowkowym wolałabym dokładniejsze pomiary. Nie mieszkam w Kielcach dlatego się nie orientuję kto tam jest dobry
Dużo wcześniej trzeba się do niej umówić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 18:44
-
Wiesz co nie wiem bo j to mam wizytyu niej co 3 tyg bo prowadzi ciaze najlepiej zadzwonic albo napisac jej eska
z zapytniem bedzie chciala na pewno ostatnia miesiaczke i sobie obliczy
-
Również polecam dr Janowicz-Grelewska
Kurczę niby jutro termin ... a tu nadal nicOkna dzisiaj mylam żeby się ruszyło.
Jak nic się nie wydarzy do piątku to pójdę na ktg a do szpitala może w poniedziałek, bo po co na weekend...
Aniu a co u Ciebie?
Cordy jak tam?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane dziś mieliśmy kontrole po szpitalu wszystko ok
serduszko bije 158/ mindr sprawdziła tylko jeszcze dodatkowo kręgosłup bo akurat maluch się tak pieknie odwrócił ze było ładnie widać , łożysko super, szyjka też
dr pozwoliła zmniejszyć lutke z 2x1 na 1x1
22września next wizyta a dwa tyg później połówkowe
_izunia_, Cordy, _analiza lubią tę wiadomość
-
Meldujemy się po wizycie. Nadal cisza i spokuj. Ktg dobre. Waga wychodzi 3,800. W poniedziałek mam się położyć do szpitala jeśli wcześniej się nic nie wydarzy. Kurczę zwolnienie miałam do wczoraj. Teraz albo macierzyński od dzisiaj, albo zwolnienie od internisty. Za godzinę jadę do przychodni, zobaczę czy mi dadzą jakieś zwolnienie.
Cordy... Gdzie się podziewasz?
Ania_84, Cordy lubią tę wiadomość
-
Izunia super
noo to bede trzymać kciuki
Cordy gdzie jesteście ?? bo chyba juz tulisz malucha ??
Dziewczyny czy chodziłyście do szkoły rodzenia na prostej ?? kiedy trzeba sę zapisać ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 11:48
-
Jesteśmy
Antoś ur. 30 sierpnia
poród naturalny
całe 53 cm szczęścia i 3620 g .teraz już wszystko ok. Ale miał zmiany zapalne w płucach i musieliśmy brać antybiotyk. Jutro do domu wychodzimy
Ania_84, _izunia_, _analiza, kataloza lubią tę wiadomość
Już razem
-
Cordy wrote:Jesteśmy
Antoś ur. 30 sierpnia
poród naturalny
całe 53 cm szczęścia i 3620 g .teraz już wszystko ok. Ale miał zmiany zapalne w płucach i musieliśmy brać antybiotyk. Jutro do domu wychodzimy
buziaczki od ecioć swętorkrzeskich
misia_ scerze nie wiem czy robi 3dbo nie pytalam na prenatarnych mialam normalne
Cordy lubi tę wiadomość
-
A ja od soboty wczasuje się na patologii. Nie czułam ruchów przez ok 2 godziny i przyjechaliśmy na izbę na zapis. Lekarz kazał zostać bo to już po terminie. Dzisiaj założyli mi balonik bo rozwarcie tylko na opuszek palca a jutro próba oksytocyny. W piątek waga 3800 a dzisiaj 3900.
Cordy gratulacje i buziaki dla małego księcia :*
Ania ja chodziłam do szkoły rodzenia na Prostej. Zapisywalam się chyba jakoś miesiąc przed.
Ania_84, Cordy lubią tę wiadomość