Świętokrzyskie mamy - czekamy, kochamy, zapraszamy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 16:21
kataloza, magdaP82, _izunia_, Cordy, _analiza, żabka04, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny ja też pochodzę ze świętokrzyskiego i mam spory dylemat co do wybrania szpitala do rodzenia. Dokładnie pochodzę ze Staszowa. I teraz tak myślę gdzie rodzić czy w Staszowie czy w Kielcach.
Jeśli Kielce to myślałam o chodzeniu prywatnie do dr. Andrzeja Witczaka i rodzić w szpitalu na prostej. Macie jakieś opinie co do tego lekarza i szpitala na prostej? bo jestem w totalnej kropce.
-
kataloza wrote:Ania 84 imię już wybrane???
Szatynka witamy - ja niestety nie pomogę bo nigdy nie byłam u niego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Najprawdopodobniej będzie Antoś
Gratulacje Kochana!!! To mój Antoś będzie miał swojego kolegę imiennika
Szatynka dr Witczak prowadził ciążę mojej koleżanki i był bardzo zadowolona. Z resztą jest ordynatorem na Prostej więc podczas jej pobytu tam wszyscy byli ekstra miliAle opieka w tym szpitalu jest naprawdę świetna, mam kilka minusów, ale to nie związane z personelem
Już razem
-
misia_ wrote:Witam
dziewczyny czy znacie może w Kielcach jakieś sklepy,komisy hurtownie godne polecenia gdzie możnaby obejrzeć wózki, łóżeczka jakieś ciuszki? Porostu żeby kupić dużo i tanio
Komis: STYLACZEK
Kielce ul. Warszwska 147Ania_84, misia_ lubią tę wiadomość
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
nick nieaktualny
Anulka ogromne gratulacje!
Dużo zdrówka życzę
Kibicuje mocno
Ale się cieszę
P.s. Przepraszam za wracacie się na wątek ale musiałam koleżance pogratulować na tak wspaniale wieści:-)
Wszystkiego dobrego dla każdej z was.
Pozdrawiam