trójmiasto łączy się:)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej laski slyszalyscie coś o dr. brzósce z invicty ?
poszlam na polowkowe na nfz do dr gawła straszny lekarz poprostu napedzil mi mega stracha i kazal skonsultowac z kims innym bo on nie jest w stanie mi nic powiedziec i potrzebne jest inne oko... nie widzi mozgu tak jakby chcial widziec, widzi za grube lozysko ale nie wie czy tam jest krwiak czy co.. niby jest dobrze ale on nie jest pewien... co za profesionalizm ! kazal isc do ginki prowadzacej zeby dala drugie skierowanie, dala ale jak sie okazalo nie mozna drugi raz dostac skierowania na to samo badanie i nie chcieli mnie zapisac w przychodni.. absurd goni absurd... w koncu zdecydowalam ze pojde na spokojnie sobie zrobic polowkowe do invicty i zdecydowalam sie na brzóske.. moja mama polecala mi marka puzio bo podobno specjalizuje sie w badaniach prenatalnych ale jakos opinie w necie ma podzielone i wolalabym kogos kto jest naprawde zajebisty bo mam dosyc niekompetentnych lekarzy !
macie jakies typy na polowkowe ? prywatnie
albo czy invicta i dr beata brzoska jest dobrym wyborem ?
z gory dzieki za infoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 20:38
-
Moja znajoma do niej chodziła i bardzo polecała. Chwaliła sobie sposób w jaki przekazała jej niezbyt dobre wiadomości. Ja chodziłam do dr Gniadka na usg i wydaje się być całkiem rzeczowy ale opóźnienia okropne. Dobrą godzinę zawsze czekałam.
Trzyman kciuki żeby wszystko było w normie.Vel lubi tę wiadomość
-
Vel dr Brzóska jest moją prowadząca od samego początku i wiem że wszystkie ewentualne ciąże tylko jej oddam pod opiekę. Bardzo rzeczowa, konkretna, z bardzo dużym doświadczeniem i wiedzą w dodatku z super podejściem do pacjentki i jej wszelkich obaw. Specjalizuje się oprócz poradni prenatalnej w patologii ciąży więc żadna nieprawidłowośc nie powinna umknąć jej uwadze. Myślę więc ze w Twoim wypadku to również bardzo dobry wybór jak chcesz rozwiać wszystkie wątpliwości i trzymam kciuki ze wyłącznie pozytywne wiesci:)
Ponieważ jest bardzo oblegana lekarka i jeśli sytuacja tego wymaga poświęca wizycie więcej czasu niż przewidziano nastaw się na opóźnienie-nie zdarzyło mi się jeszcze wejść punktualnie. -
Mam pyatnie gdzie najlepiej zrobic badanie 3d / 4d, u jakiego lekarza lub w jakim miejscu? Jaka klinika ma najlepszy sprzet pod tym wzgledem? I z jakimi kosztami mozna sie liczyc? Oraz wiecie do jakiego tygodnia ciazy mozna je wykonywac? Z górydzieki za pomoc.
-
Ja równiez chodze do dr brzoski:)
troche jestem ostatnio zawiedziona ale nie sama Panią doktor co zmiana gabinetu. poczatkowe wizyty odbywały sie w lewym skrzydle od rejestracji teraz z powodu jakichs remontów wizyty zamiast w pokoju 3 odbywaja sie w pokoju 11. szkoda bo w 3 pacjentka miala swoj monitor na ktorym mogla caly czas obserwowac swojego maluszka:)
ale chyba nie to najwazniejsze:) dr brzoska jest przesympatyczna, konkretna ale tez bardzo dokladna. czasem mam wrazenie ze za duzo tych wszystkich badan kaze robic. nie sa to jedna jakies wielkie koszty wiec robie wzytko co kaze i czuje sie bezpieczna:) u niej tez robilam genetyczne troche drogo bo 250zł ale jestem zadowolona. nie sieje paniki nie stresuje pacjentki milczeniem. wszystko tlumaczyc na bierzaco. niestety opoznienia tez sa:) -
Myszka-Minnie wrote:Mam pyatnie gdzie najlepiej zrobic badanie 3d / 4d, u jakiego lekarza lub w jakim miejscu? Jaka klinika ma najlepszy sprzet pod tym wzgledem? I z jakimi kosztami mozna sie liczyc? Oraz wiecie do jakiego tygodnia ciazy mozna je wykonywac? Z górydzieki za pomoc.
Dr Doering i Augustyniak. około 200zł Od którego tyg - nie pamiętam. Ale zadzwoń do przychodni gdzie wykonują 3D i zapytaj się. -
Aha no to musze przelozyc wizyte skoro sa opoznienia bo wizyta na 15 : 40
na 16:30 mam kurs w palacu mlodziezy i nie moge go opuscic a nie chce badania robic po lebkach bede musiala zmienic termin
dzieki Wam za odpowiedzi, pocieszylyscie mnie
powiedzieli ze usg prenatalne polowkowe 200zl a z nagraniem 280
Myszka Minnie
cennik doeringa http://www.doering-usg.pl/ceny.html
ps. idzie któras na bezpieczny maluch warszaty dzis w gdyni?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 12:50
-
Vel wrote:
ps. idzie któras na bezpieczny maluch warszaty dzis w gdyni?
Ja bym chetnie poszła , a gdzie organizuja te warsztaty? Nie pokonam w ekspresowym czasie ok.1500 km. Ale planuje sie wybrac 09.10 do Gdanska, bo wtedy tez sa jakies warsztaty.
-
NaamaH6669 wrote:Ja polecam dr Małgorzatę Tomczyk-Małyjasiak i na usg genetyczne i na 3/4d. Kompetentna, wszystko tłumaczy i się nie spieszy. Jak robiliśmy 3/4d to wizyta trwała 40 min, dostałam mnóstwo zdjęć i film.
A gdzie przyjmuje dr Małgorzata i jaki jest koszt za badanie?
-
Dr Tomczyk-Malyjasiak szczęśliwie przeprowadziła ciąże moich kilku koleżanek, sama swego czasu chodziłam do niej na wizyty kontrolne i śmiało mogę polecić. Pewnie bym w jej ręce powierzyla swoją ciążę, ale mam troszkę teraz za daleko bo przeprowadziliśmy się do Pruszcza a dr przyjmuje w Gdyni Dabrowej.
-
Myszka-Minnie wrote:Ja bym chetnie poszła , a gdzie organizuja te warsztaty? Nie pokonam w ekspresowym czasie ok.1500 km. Ale planuje sie wybrac 09.10 do Gdanska, bo wtedy tez sa jakies warsztaty.
bezpieczny maluch byly wczoraj w hotelu cubus w gdansku a dzis sa w hotelu hotton w gdyni o 17, ja sie wybieram
9 pazdziernika jest swiadoma mama w mercure hotelu w gda
i jeszcze 22 pazdziernika mamo to ja w hotelu scandic w gda
to sa trzy o ktorych wiem i na ktore sie wybieramWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 15:33
-
Kasha wrote:Augustyniak na Morenie. Ul. Piecewska.
Ja na wszystkie idę warsztaty. Zawsze jakaś dodatkowa wiedza i może znajdziemy koleżanki na spacery?
i jak tam? wygralas cos ?
Ja nic