X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne trójmiasto łączy się:)
Odpowiedz

trójmiasto łączy się:)

Oceń ten wątek:
  • Edzia88 Przyjaciółka

Wysłany: 6 października 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasha a dlaczego nie mozesz zmienic ginekologa?

rr64wnh.png
  • Kasha Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo już w tym roku zmieniałam. A można tylko raz.

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • Vel Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka-Minnie wrote:
    Byłam w tym sklepie. Wcale tak dobrze nie zaopatrzony, nie maja wszystkich modeli, wiekszosc to z przed 2 -3 lat w stecz. Nie wspomnie juz o obsłudze. Zero zainteresowania w stosunku do klienta.

a ja widzialam taki sklep z wozkami ale z samochodu tylko :/

jak sie jedzie z gdanska do sopotu wiecie grunwaldzka normalnie, mija sie zabianke tak jak autobus 122 jedzie to gdzies na wysokosci wyscigow kurcze nie pamietam dokladnie gdzie ale chyba jeszcze przed KFC i tam chyba stacja benzynowa i jeszcze jakas zagroda czy cos w ten desen (w sensie sie ze jakas gospoda z zarciem) to przed tym jak samochod stoi na swiatlach to po prawej stronie jest sklep z wozkami

nie znam nazwy, widzze go zawsze jak stoje na tych swiatlach

wiecie o czym mowie? :>

zjk3p18.png

Lutówko 2015 dopisz się :) >klik<
  • Vel Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasha wrote:
    Pytam się, bo nie mam 100% pewności co do mojej gin, a zmienić już nie mogę. Jeśli jutro płci nie poznam, będę musiała iść na 3D. Kiedyś trzeba zacząć przygotowania, a nie chcę za późno zacząć.
    Z tego co zapowiadała moja gin, jutro mam przyjść tylko po zwolnienie, a to mi się nie uśmiecha. Nie wspomniała o dodatkowych badaniach jak glukoza.
    Że też nie trafiłam na "mojego byłego" lekarza.

to polecam doeringa

i niepotrzebne Ci zadne 3d do tego

normalne usg u doeringa 140zl i w 2minuty poznasz plec, gwarantuje Ci to

mi tez mydlili oczzy, ze za wczesnie, ze nie widac, ze to ze tamto
    poszlam na 2d do doeringa i sie dowiedzialam w 2minuty i dal wydruk warg sromowych

Gosiak lubi tę wiadomość

zjk3p18.png

• Eva0507 Ekspertka

Wysłany: 6 października 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vel wrote:
    a ja widzialam taki sklep z wozkami ale z samochodu tylko :/

jak sie jedzie z gdanska do sopotu wiecie grunwaldzka normalnie, mija sie zabianke tak jak autobus 122 jedzie to gdzies na wysokosci wyscigow kurcze nie pamietam dokladnie gdzie ale chyba jeszcze przed KFC i tam chyba stacja benzynowa i jeszcze jakas zagroda czy cos w ten desen (w sensie sie ze jakas gospoda z zarciem) to przed tym jak samochod stoi na swiatlach to po prawej stronie jest sklep z wozkami

nie znam nazwy, widzze go zawsze jak stoje na tych swiatlach

wiecie o czym mowie? :>

A to nie jest emmajunga czy jak te wózki tam się nazywają :D

ckai43r8qxen3hco.png
    hchy9jcg3aamtfbp.png
  • Vel Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eva0507 wrote:
    A to nie jest emmajunga czy jak te wózki tam się nazywają :D

o! o! o!

tak!

Grunwaldzka 569
    EmmalJunga

no to tam jeszcze sa wozki :)

bo pytalyscie o sklepy z wozkami :)

a to dobra firma chyba bardzo jest bo kiedys moja mama mi mowila, ze dwie najlepsze firmy z wozkami to wlasnie emmaljunga i inglesina

no ale nie wiem :) ja nowego nie kupuje bo mi szkoda pieniedzy :)

zjk3p18.png

• Edzia88 Przyjaciółka

Wysłany: 6 października 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasha ginekologa nie wybiera sie raz w roku. Możesz iść za każdym razem do innego. Nie warto sie męczyć. Teraz powinnaś mieć takiego, do którego bedziesz miała zaufanie. Co innego internista-tego nieodpłatnie chyba raz w roku można zmienić

rr64wnh.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasha wrote:
    Pytam się, bo nie mam 100% pewności co do mojej gin, a zmienić już nie mogę. Jeśli jutro płci nie poznam, będę musiała iść na 3D. Kiedyś trzeba zacząć przygotowania, a nie chcę za późno zacząć.
    No to jeśli chodzi o poznanie płci, Doering jest niezawodny i nie potrzebne mu jest 3D do tego, choć oczywiście robi.

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vel wrote:
    to polecam doeringa

i niepotrzebne Ci zadne 3d do tego

normalne usg u doeringa 140zl i w 2minuty poznasz plec, gwarantuje Ci to

mi tez mydlili oczzy, ze za wczesnie, ze nie widac, ze to ze tamto
    poszlam na 2d do doeringa i sie dowiedzialam w 2minuty i dal wydruk warg sromowych
    Odpisałam zanim doczytałam, że też już to zrobiłaś :D

Vel lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Kasha Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3D to świetna droga "pamiątka" :)
    Co do doeringa ... słyszałam sporo nieciekawych opinii, typu że milczek, odbębnia wizytę itd. Ale jak tak polecacie i dziś nie będę wiedzieć, to się umówię na wizytę.

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasha wrote:
    Co do doeringa ... słyszałam sporo nieciekawych opinii, typu że milczek, odbębnia wizytę itd. Ale jak tak polecacie i dziś nie będę wiedzieć, to się umówię na wizytę.
    Kwestia na czym Ci zależy. Mnie potraktował bardzo dobrze, a szłam z nastawieniem, że będzie gwazdorzył, za dużo się nie dowiem, ale przynajmniej poznam płeć. A był bardzo miły, powiedział, że oprócz płci wszystko dokładnie sprawdzi skoro jestem i sprawdzał po kolei wszystko i podczas badania omawiał.
    Ale fakt, też czytałam, że potrafi być oschły i zarozumiały, pewnie zależy od dnia.
    Tak czy siak, płeć poznasz na pewno.

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello trójmiasto !!!!

Co do wózków sklep gdynia karwiny Bobo wózki ,a jeszcze chyba w miare tani gdanska na Kartuskiej za kościołem Emaus w str Miasta byłam wózki widzialam ,ale cen nie znam bo już mam wózek ,a sklep dość wyposażony tak mnie sie zdaje

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kupiliśmy wózek z allegro !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• NaamaH6669 Przyjaciółka

Wysłany: 7 października 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    usg 3d nie ma wartości wyłącznie pamiątkowej i nie jest to widzimisie rodziców tylko można faktycznie zobaczyć budowę ciała, paluszki, twarz, profil itp. Jeśli wogóle można mówić o szkodliwości to jest równie "szkodliwe" co zwykłe usg.

• Vel Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasha wrote:

JA GO NIE polecam do niczego innego niz poznanie plci

wizyta byla do dupy, wyszlam niezadowolona

ale jesli zalezy Ci tylko na poznaniu plci to go polecam bo to zrobi napewno

do czegokolwiek innego to go nie polecam

zjk3p18.png

• Vel Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NaamaH6669 wrote:
    usg 3d nie ma wartości wyłącznie pamiątkowej i nie jest to widzimisie rodziców tylko można faktycznie zobaczyć budowę ciała, paluszki, twarz, profil itp. Jeśli wogóle można mówić o szkodliwości to jest równie "szkodliwe" co zwykłe usg.

DOBRY diagnosta zobaczy to wszystko na 2d i 3d absulutnie nie jest mu do tego potrzebne

jesli istnieje lekarz ktory twierdzi ze na 3d ON SAM wiecej zobaczy i zdiagnozuje lepiej to jest konowalem i nie zna sie na swojej pracy

a usg 3d i 4d z teggo co ja wiem wg nietorych zrodel i badan jest bardziej szkodliwe od 2d, u nas w pl ta opinia moze nie jest zbyt znana i powszechna ale ogolnie istnieje taka teza podparta calkiem rzeczowymi argumentami

Gosiak lubi tę wiadomość

zjk3p18.png

• Kasha Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani doktor zrobiła mi USG 2d i potwierdziła drugą diagnozę, że córka. Ale nie ma 100% pewności. Fakt pupcia była nisko ułożona i ciężko było zobaczyć. Ale nic odstającego nie widziałam. Tak czy siak muszę obowiązkowo iść na połówkowe, bo prenatalnych nie robiłam.
    Za jednym razem dowiem się wymiary, płeć na 100%, dostanę zdjęcie 3D i płytkę.
    Więc właściwie stoję w miejscu.
    No cóż... 250zł czeka na wydanie :)

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jestem już pod koniec ciąży; za jakieś 3 tygodnie będę miała do sprzedania sporą pakę ubrań ciążówych w rozmiarach 38/40 (M/L). W skład paki wchodzą m.in.: spodnie czarne H&M, jeansy, zielone eleganckie spodnie, z 3 sukienki ciążowe, koszula H&M, około 8 bluzek z krotkim rekawem, bluzki z długim, bermudy x3 (H&M i C&A), do tego legginsy. Zainteresowanym chętnie prześlę zdjęcia na maila. Cena wywoławcza to 100 złotych plus koszty przesyłki, ale możliwy jest odbiór w Gdańsku :) Proszę o pytania na maila: [email protected]

Ubrania w stanie bardzo dobrym i dobrym. Polecam:)

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • Myszka-Minnie Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jutro wybieram się w strone Gdanska. Mam zamiar zajrzec do sklepu Mama i Ja. Pytanie: Czy tam dostane jakas lapke nocna do pokoju dzieciecego , czy tylko to co maja dostepne na stronie internetowej?

f2wl9vvj16detq98.png

w57vlbetiy8u8flo.png
  • Eva0507 Ekspertka

Wysłany: 9 października 2014, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oni maja większy asortyment niz na stronie wiec wydaje mi sie ze powinnaś cos znaleźć :)

U nas dalej cisza :(

ckai43r8qxen3hco.png
    hchy9jcg3aamtfbp.png
‹‹ 15 16 17 18 19 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ