trójmiasto łączy się:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszka-Minnie wrote:Byłam w tym sklepie. Wcale tak dobrze nie zaopatrzony, nie maja wszystkich modeli, wiekszosc to z przed 2 -3 lat w stecz. Nie wspomnie juz o obsłudze. Zero zainteresowania w stosunku do klienta.
a ja widzialam taki sklep z wozkami ale z samochodu tylko
jak sie jedzie z gdanska do sopotu wiecie grunwaldzka normalnie, mija sie zabianke tak jak autobus 122 jedzie to gdzies na wysokosci wyscigow kurcze nie pamietam dokladnie gdzie ale chyba jeszcze przed KFC i tam chyba stacja benzynowa i jeszcze jakas zagroda czy cos w ten desen (w sensie sie ze jakas gospoda z zarciem) to przed tym jak samochod stoi na swiatlach to po prawej stronie jest sklep z wozkami
nie znam nazwy, widzze go zawsze jak stoje na tych swiatlach
wiecie o czym mowie? :> -
Kasha wrote:Pytam się, bo nie mam 100% pewności co do mojej gin, a zmienić już nie mogę. Jeśli jutro płci nie poznam, będę musiała iść na 3D. Kiedyś trzeba zacząć przygotowania, a nie chcę za późno zacząć.
Z tego co zapowiadała moja gin, jutro mam przyjść tylko po zwolnienie, a to mi się nie uśmiecha. Nie wspomniała o dodatkowych badaniach jak glukoza.
Że też nie trafiłam na "mojego byłego" lekarza.
to polecam doeringa
i niepotrzebne Ci zadne 3d do tego
normalne usg u doeringa 140zl i w 2minuty poznasz plec, gwarantuje Ci to
mi tez mydlili oczzy, ze za wczesnie, ze nie widac, ze to ze tamto
poszlam na 2d do doeringa i sie dowiedzialam w 2minuty i dal wydruk warg sromowych
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Vel wrote:a ja widzialam taki sklep z wozkami ale z samochodu tylko
jak sie jedzie z gdanska do sopotu wiecie grunwaldzka normalnie, mija sie zabianke tak jak autobus 122 jedzie to gdzies na wysokosci wyscigow kurcze nie pamietam dokladnie gdzie ale chyba jeszcze przed KFC i tam chyba stacja benzynowa i jeszcze jakas zagroda czy cos w ten desen (w sensie sie ze jakas gospoda z zarciem) to przed tym jak samochod stoi na swiatlach to po prawej stronie jest sklep z wozkami
nie znam nazwy, widzze go zawsze jak stoje na tych swiatlach
wiecie o czym mowie? :>
A to nie jest emmajunga czy jak te wózki tam się nazywają -
Eva0507 wrote:A to nie jest emmajunga czy jak te wózki tam się nazywają
o! o! o!
tak!
Grunwaldzka 569
EmmalJunga
no to tam jeszcze sa wozki
bo pytalyscie o sklepy z wozkami
a to dobra firma chyba bardzo jest bo kiedys moja mama mi mowila, ze dwie najlepsze firmy z wozkami to wlasnie emmaljunga i inglesina
no ale nie wiem ja nowego nie kupuje bo mi szkoda pieniedzy -
Kasha wrote:Pytam się, bo nie mam 100% pewności co do mojej gin, a zmienić już nie mogę. Jeśli jutro płci nie poznam, będę musiała iść na 3D. Kiedyś trzeba zacząć przygotowania, a nie chcę za późno zacząć.
-
Vel wrote:to polecam doeringa
i niepotrzebne Ci zadne 3d do tego
normalne usg u doeringa 140zl i w 2minuty poznasz plec, gwarantuje Ci to
mi tez mydlili oczzy, ze za wczesnie, ze nie widac, ze to ze tamto
poszlam na 2d do doeringa i sie dowiedzialam w 2minuty i dal wydruk warg sromowych
Vel lubi tę wiadomość
-
Kasha wrote:3D to świetna droga "pamiątka"
Co do doeringa ... słyszałam sporo nieciekawych opinii, typu że milczek, odbębnia wizytę itd. Ale jak tak polecacie i dziś nie będę wiedzieć, to się umówię na wizytę.
Ale fakt, też czytałam, że potrafi być oschły i zarozumiały, pewnie zależy od dnia.
Tak czy siak, płeć poznasz na pewno. -
Hello trójmiasto !!!!
Co do wózków sklep gdynia karwiny Bobo wózki ,a jeszcze chyba w miare tani gdanska na Kartuskiej za kościołem Emaus w str Miasta byłam wózki widzialam ,ale cen nie znam bo już mam wózek ,a sklep dość wyposażony tak mnie sie zdaje -
Kasha wrote:3D to świetna droga "pamiątka"
Co do doeringa ... słyszałam sporo nieciekawych opinii, typu że milczek, odbębnia wizytę itd. Ale jak tak polecacie i dziś nie będę wiedzieć, to się umówię na wizytę.
JA GO NIE polecam do niczego innego niz poznanie plci
wizyta byla do dupy, wyszlam niezadowolona
ale jesli zalezy Ci tylko na poznaniu plci to go polecam bo to zrobi napewno
do czegokolwiek innego to go nie polecam
-
NaamaH6669 wrote:usg 3d nie ma wartości wyłącznie pamiątkowej i nie jest to widzimisie rodziców tylko można faktycznie zobaczyć budowę ciała, paluszki, twarz, profil itp. Jeśli wogóle można mówić o szkodliwości to jest równie "szkodliwe" co zwykłe usg.
DOBRY diagnosta zobaczy to wszystko na 2d i 3d absulutnie nie jest mu do tego potrzebne
jesli istnieje lekarz ktory twierdzi ze na 3d ON SAM wiecej zobaczy i zdiagnozuje lepiej to jest konowalem i nie zna sie na swojej pracy
a usg 3d i 4d z teggo co ja wiem wg nietorych zrodel i badan jest bardziej szkodliwe od 2d, u nas w pl ta opinia moze nie jest zbyt znana i powszechna ale ogolnie istnieje taka teza podparta calkiem rzeczowymi argumentamiGosiak lubi tę wiadomość
-
Pani doktor zrobiła mi USG 2d i potwierdziła drugą diagnozę, że córka. Ale nie ma 100% pewności. Fakt pupcia była nisko ułożona i ciężko było zobaczyć. Ale nic odstającego nie widziałam. Tak czy siak muszę obowiązkowo iść na połówkowe, bo prenatalnych nie robiłam.
Za jednym razem dowiem się wymiary, płeć na 100%, dostanę zdjęcie 3D i płytkę.
Więc właściwie stoję w miejscu.
No cóż... 250zł czeka na wydanie -
Dziewczyny, jestem już pod koniec ciąży; za jakieś 3 tygodnie będę miała do sprzedania sporą pakę ubrań ciążówych w rozmiarach 38/40 (M/L). W skład paki wchodzą m.in.: spodnie czarne H&M, jeansy, zielone eleganckie spodnie, z 3 sukienki ciążowe, koszula H&M, około 8 bluzek z krotkim rekawem, bluzki z długim, bermudy x3 (H&M i C&A), do tego legginsy. Zainteresowanym chętnie prześlę zdjęcia na maila. Cena wywoławcza to 100 złotych plus koszty przesyłki, ale możliwy jest odbiór w Gdańsku Proszę o pytania na maila: [email protected]
Ubrania w stanie bardzo dobrym i dobrym. Polecam:)