trójmiasto łączy się:)
-
WIADOMOŚĆ
-
kto byl dzis na warsztatach Swiadoma Mama w mercurym ???
ja bylam bylo lepiej niz na bezpiecznym maluchu ale znow nic nie wygralamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 21:14
-
A ja dzisiaj zagapiłam się. Na zdjęciu był jasne kombinezoniki. Bardzo ładne. Okazały się niebieskie jasne dla chłopca. Nie miałam serca zrezygnować. Co prawda nie dużo dałam, ale nie jestem zbyt zadowolona. Niebieskie dla dziewczynki ... Ale za to udało mi się umówić z pania, na siatę typowo dziewczęcych ciuszków i kombinezoników.
Może któraś z Was zainteresowana ciepłymi 3 kombinezonikami?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e892018a101.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d9e0b2fe64d.jpg
Rozmiar 56. Ale wyglądają na większe. Kupione za 10 zł od sztuki. Za tyle samo odsprzedam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 09:22
-
isabelle wrote:Dziewczyny, czy któraś planuje rodzić albo rodziła w szpitalu na Redłowie?
moja mama dwa lata temu
wiem ze nie podaja tam znieczulenia w ogole
jak masz jakies pytania to podpytam i Ci moge napisac -
Vel wrote:moja mama dwa lata temu
wiem ze nie podaja tam znieczulenia w ogole
jak masz jakies pytania to podpytam i Ci moge napisac
Dzięki, ale temat juz nieaktualny. Trafiłam na Kliniczną i zostanę juz tutaj do rozwiązania, przewieźli mnie tu z Redlowa, bo maja niższy stopień referencyjnosci i nie mogliby nas przyjąć.
Vel lubi tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczyny
Szukam lekarza do prowadzenia ciąży - może któraś pomoże? Wcześniej chodziłam do lekarzy, do których nie mam stu procentowego zaufania niestety więc szukam...
Jestem z GdyniWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 18:34
-
livia30 wrote:Witajcie Dziewczyny
Szukam lekarza do prowadzenia ciąży - może któraś pomoże? Wcześniej chodziłam do lekarzy, do których nie mam stu procentowego zaufania niestety więc szukam...
Jestem z Gdyni
Dr Brzóska - Invicta w Madisonie - szczerze polecam. Sama trafiłam do niej po przejściach, tracąc już nadzieję, że znajdę lekarza godnego zaufania. Specjalizuje się w głównie w patologii ciąży i diagnostyce prenatalnej. Pierwszy lekarz któremu ufam w 100% i wiem że zrobi wszystko żeby doprowadzić nas do szczęśliwego rozwiązania. Świetny i kompetentny specjalista a do tego przesympatyczna kobieta która w każdej pacjentce dostrzega przyszłą Matkę i wyczekiwane Dzieciątko a nie jedynie kolejny przypadek medyczny.
Gdybyś koniecznie szukała kogoś z Gdyni godna polecenia jest też Dr Tomczyk-Małyjasiak z Dąbrowy. Znam już sporo dzieciaczków z mojego otoczenia którym pomogła przyjść na świat.
Gosiak lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:Witajcie Dziewczyny
Jestem z Gdyni
Gratuluje Livia zafasolkowania po tak długim czasie Niech maleństwo zdrowo rosnie. Ja polecam dr Chmielewskiego. Przyjuje on w Gdyni, na pl. Kaszsubskim 8 (to jest ten biznesowy budynek, zapomniałam jego nazwy)
Po krótce mogę dodać.Pomimo iż mam prowadzoną ciąze zagranica udało mi się umówic na wizyte do tego lekarza. Było to badanie 3 trymestru. Z badania jestem bardzo zadowolona. Zostało ono przeprowadzone od A do Z. Lekarz odpowiada na kazde pytania jakie mu się zada, nigdzie mu sie nie spieszy. Byłam na badaniu 1,5 h i lekarz nie wyrzucił mnie z gabinetu gdzie przewaznie jest tak, ze maja okreslony czas na pacjeta. Co strasznie bardzo mnie wkórza. Napewno jeszcze do niego wrócę.livia30 lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:A ja mam info odnośnie porodów w Swissmedzie. Porodówka i oddział nowodkowy ma się w grudniu przenosić, jeszcze oficjalnie nie chcą powiedzieć gdzie - słyszałam plotki, że na Zaspę. A w samym Swissmedzie ma być onkologia.
Gosiak ale to pewne i sprawdzone info? Pisałam całkiem niedawno z nimi bo miałam kilka szczegółowych pytań i nic o żadnych planowanych zmianach nie wspominali. W połowie stycznia mogę już się zgłosić na kwalifikację do nich, potem mam nadzieję donosić do terminu lutowego,ale wiadomo że różnie z tym bywa. Mam więc nadzieję że ewentualna przeprowadzka nie spowoduje zastoju w przyjmowaniu porodów na czas naszych rozwiązań;/ Szczególnie, że po przestudiowaniu masy opinii rodzących w Swissie i innych placówkach oraz długiej rozmowie na ten temat z prowadzącą mnie Dr Brzóską nastawiam się na poród wyłącznie tam. -
MS wrote:Gosiak ale to pewne i sprawdzone info? Pisałam całkiem niedawno z nimi bo miałam kilka szczegółowych pytań i nic o żadnych planowanych zmianach nie wspominali. W połowie stycznia mogę już się zgłosić na kwalifikację do nich, potem mam nadzieję donosić do terminu lutowego,ale wiadomo że różnie z tym bywa. Mam więc nadzieję że ewentualna przeprowadzka nie spowoduje zastoju w przyjmowaniu porodów na czas naszych rozwiązań;/ Szczególnie, że po przestudiowaniu masy opinii rodzących w Swissie i innych placówkach oraz długiej rozmowie na ten temat z prowadzącą mnie Dr Brzóską nastawiam się na poród wyłącznie tam.
A powiedz co mówiła dr. Brzóska? Bardzo cenię jej opinię.
Moja ginekolog - dr Papińska-Stachowiak też się ucieszyła jak jej powiedziałam gdzie będę rodzić. Powiedziała, że jest pewna, że będę pod dobrą opieką. Sama pracuje w Wojewódzkim i myślałam, że będzie mnie na niego namawiać.