trójmiasto łączy się:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagenta wrote:mam się nastawiać na sn ale nigdy nic nie wiadomo
trzeba będzie sie umówić na spacer z naszymi bliźniakami
Moja lekarka też mówiła, że optymistycznie zakładamy, że nic sie do 38 tyg. dziać nie będzie i dziecko będzie główką do domua w praniu zobaczymy jak wyjdzie
-
pirelka wrote:Jestem chętna
Moja lekarka też mówiła, że optymistycznie zakładamy, że nic sie do 38 tyg. dziać nie będzie i dziecko będzie główką do domua w praniu zobaczymy jak wyjdzie
ale ostatecznie na spsob porodu moga miec wplyw tez jakies inne czynniki wiec zobaczymy
troche przeraza mnie porod sn tym bardziej ze dosc duze sa moje dzieci-4tyg temu mialy po 1800g
Tez licze ze mam szanse dotrwac do 38 tc. Im dluzej tym lepiej dla dzieci
-
nick nieaktualnyMagenta myślisz, że to duże dzieci? Ja bym chciała by nie miały więcej niż 2 kg z kawałkiem, bo większych sobie nie wyobrażam rodzić.. dwójki znaczy się
Dzisiaj koleżanka z wykształcenia pielęgniarki postraszyła mnie sn bliźniakówsama nie może uwierzyć jak to możliwe i jakie chore, by nie robić cc w takich przypadkach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 13:40
-
pirelka wrote:Magenta myślisz, że to duże dzieci? Ja bym chciała by nie miały więcej niż 2 kg z kawałkiem, bo większych sobie nie wyobrażam rodzić.. dwójki znaczy się
Dzisiaj koleżanka z wykształcenia pielęgniarki postraszyła mnie sn bliźniakówsama nie może uwierzyć jak to możliwe i jakie chore, by nie robić cc w takich przy
zobaczymy jak sie zaprezentuja za tydzien na badaniu
mnie tez wszyscy strasza sn ale takie porody sie zdarzaja i sadze ze dlatego nasza lekarka sugeruje ze mozemy sie z tym liczyc a co bedzie to juz inna sprawana Klinicznej pracuja dobrzy lekarze a nie jacys rzeznicy, ktorzy beda chcieli wyrzadzic szkode nam czy dzieciom wiec nie ma sie czego bac
zreszta jak bede po porodzie to zdam relacje
-
nick nieaktualnyMagenta wrote:Jak na 30tydzien i na bliznieta to podobno dosc duze dzieci
zobaczymy jak sie zaprezentuja za tydzien na badaniu
mnie tez wszyscy strasza sn ale takie porody sie zdarzaja i sadze ze dlatego nasza lekarka sugeruje ze mozemy sie z tym liczyc a co bedzie to juz inna sprawana Klinicznej pracuja dobrzy lekarze a nie jacys rzeznicy, ktorzy beda chcieli wyrzadzic szkode nam czy dzieciom wiec nie ma sie czego bac
zreszta jak bede po porodzie to zdam relacje
też staram się podobnie myśleć i nie słuchać za dużo, ale wiadomo jak jest
-
sama tez sie nasluchalam tyle "dobrych rad" ze az glowa mala
nagle kazdy okazuje sie specjalista w dziedzinie ciazy blizniaczej i opowiada swoje teorie i historie ktore spotkaly znajomych ich znajomych...(czyli prawdopodobnie nikogo ) i niepotrzebnie stresuje
a spokoj ducha dla ciezarnej jest bardzo wazny
szkoda,ze dotarlo to do mnie niemal pod koniec ciazy:(
Pirelka, mysl pozytywnie i ciesz sie ciazabedzie dobrze
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
trójmiasto nie rodzi tylko robi karierę
ja planuje poród w klinice medice w Gdyni, w 36tc mam się stawić na kwalifikacje
mój synek malutki, w dolnej normie wagowej co trochę mnie martwi, ale staram się nie panikować mam nadzieje, że teraz przez trzy tygodnie do następnej wizyty trochę przybierze
-
nick nieaktualnyKawokado wrote:trójmiasto nie rodzi tylko robi karierę
ja planuje poród w klinice medice w Gdyni, w 36tc mam się stawić na kwalifikacje
mój synek malutki, w dolnej normie wagowej co trochę mnie martwi, ale staram się nie panikować mam nadzieje, że teraz przez trzy tygodnie do następnej wizyty trochę przybierze