trójmiasto łączy się:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagenta wrote:mam się nastawiać na sn ale nigdy nic nie wiadomo
trzeba będzie sie umówić na spacer z naszymi bliźniakami
Moja lekarka też mówiła, że optymistycznie zakładamy, że nic sie do 38 tyg. dziać nie będzie i dziecko będzie główką do domu a w praniu zobaczymy jak wyjdzie -
pirelka wrote:Jestem chętna
Moja lekarka też mówiła, że optymistycznie zakładamy, że nic sie do 38 tyg. dziać nie będzie i dziecko będzie główką do domu a w praniu zobaczymy jak wyjdzie
Tez licze ze mam szanse dotrwac do 38 tc. Im dluzej tym lepiej dla dzieci
-
nick nieaktualnyMagenta myślisz, że to duże dzieci? Ja bym chciała by nie miały więcej niż 2 kg z kawałkiem, bo większych sobie nie wyobrażam rodzić.. dwójki znaczy się
Dzisiaj koleżanka z wykształcenia pielęgniarki postraszyła mnie sn bliźniaków sama nie może uwierzyć jak to możliwe i jakie chore, by nie robić cc w takich przypadkachWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 13:40
-
pirelka wrote:Magenta myślisz, że to duże dzieci? Ja bym chciała by nie miały więcej niż 2 kg z kawałkiem, bo większych sobie nie wyobrażam rodzić.. dwójki znaczy się
Dzisiaj koleżanka z wykształcenia pielęgniarki postraszyła mnie sn bliźniaków sama nie może uwierzyć jak to możliwe i jakie chore, by nie robić cc w takich przy
mnie tez wszyscy strasza sn ale takie porody sie zdarzaja i sadze ze dlatego nasza lekarka sugeruje ze mozemy sie z tym liczyc a co bedzie to juz inna sprawa na Klinicznej pracuja dobrzy lekarze a nie jacys rzeznicy, ktorzy beda chcieli wyrzadzic szkode nam czy dzieciom wiec nie ma sie czego bac zreszta jak bede po porodzie to zdam relacje -
nick nieaktualnyMagenta wrote:Jak na 30tydzien i na bliznieta to podobno dosc duze dzieci zobaczymy jak sie zaprezentuja za tydzien na badaniu
mnie tez wszyscy strasza sn ale takie porody sie zdarzaja i sadze ze dlatego nasza lekarka sugeruje ze mozemy sie z tym liczyc a co bedzie to juz inna sprawa na Klinicznej pracuja dobrzy lekarze a nie jacys rzeznicy, ktorzy beda chcieli wyrzadzic szkode nam czy dzieciom wiec nie ma sie czego bac zreszta jak bede po porodzie to zdam relacje -
sama tez sie nasluchalam tyle "dobrych rad" ze az glowa mala nagle kazdy okazuje sie specjalista w dziedzinie ciazy blizniaczej i opowiada swoje teorie i historie ktore spotkaly znajomych ich znajomych...(czyli prawdopodobnie nikogo ) i niepotrzebnie stresuje a spokoj ducha dla ciezarnej jest bardzo wazny szkoda,ze dotarlo to do mnie niemal pod koniec ciazy:(
Pirelka, mysl pozytywnie i ciesz sie ciaza bedzie dobrzepirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
trójmiasto nie rodzi tylko robi karierę ja planuje poród w klinice medice w Gdyni, w 36tc mam się stawić na kwalifikacje mój synek malutki, w dolnej normie wagowej co trochę mnie martwi, ale staram się nie panikować mam nadzieje, że teraz przez trzy tygodnie do następnej wizyty trochę przybierze
-
nick nieaktualnyKawokado wrote:trójmiasto nie rodzi tylko robi karierę ja planuje poród w klinice medice w Gdyni, w 36tc mam się stawić na kwalifikacje mój synek malutki, w dolnej normie wagowej co trochę mnie martwi, ale staram się nie panikować mam nadzieje, że teraz przez trzy tygodnie do następnej wizyty trochę przybierze