Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Leksi nie wiem czy to faktycznie ma cos wspolnego z miesniami kegla tak jak napisala Lesnasarenka (nie zaszkodzi cwiczyc), ale nic to nowego pod sloncem. Po angielsku jest nawet na to termin haha.
Mnie boli wszystko od noszenia, nie od kp. Enya nie wydaje sie lubic zadnego nosidla ani chusty, ktore kupilam i sprobowalam. Dobrze, ze moge wszystko odeslac za zwrotem $$$, bo inaczej z torbami bym poszla
Dzisiaj slaby dzien: pogoda okropna-zamarzajacy deszcz, a ja latam z tym dzieciakiem. Bogu dzieki, ze znalazlam pokrowiec od deszczu do wozka. Przynajmniej na miescie biezace sprawy zalatwilam, bo w kancelarii nic nie jestem w stanie dzisiaj zrobic. Jak pierwsza godzine dosypiala, to Internet nie dzialal, wiec guzik moglam zdzialac. Godzine sie szarpalam z ustrojstwem. W koncu sie naprawilo, ale godzina zmarnowana a mala w ryk Takze z robota jestem w lesie (albo nawet czarnej d...) a jutro i pojutrze wolne i nikt za mnie nie zrobi LOL08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Zielen wkoncu jeszcze małemu nie dałam mm bo narazie ładnie je wiec darowałam zostawię to na czarna godzinę a w nocy tak po karmieniu odkładam do łóżeczka a ty?? I ja już o dziwo dostałam okres 21 grudnia pierwszy od roku 🙈myślałam ze przy karmieniu piersią to trochę dłużej będę miała spokoj a tu już .. i mąż się śmiał czy zrobic córeczkę .. chyba bym zwariowała z kolejnym.. jeden Wojtek jest dla mnie wystarczającym dzieckiem jak narazie haha15.08.19r. Wojciech ❤️
-
cześć dziewczyny dawno nie zaglądałam
jutro ostatni dzień roku, więc wpadłam życzyć wam wszystkiego co najlepsze na ten nowy 2020r, niech się każdej z was wiedzie jak najlepiej, dzieciaczki dają pospać i rozwijają się super, niech każda osiągnie to co sobie zaplanuje a życie przynosi tylko miłe niespodzianki i kto może niech się jutro hucznie bawi !alex0806, Laurka, Jusi 28 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny ja tez dawno nie zagladałam chciałabym wam życzyc wszystkiego dobrego w Nowym Roku dokładnie rok temu w Sylwestra wysikałam pierwsze bladziochowe II kreski i nie spodziewałam się, że rok pozniej moje malenstwo będzie miało prawie 4 miesiące. Laura jest cudowna, fajnie się rozwija, śpi całe noce, w tej kwestii bezproblemowa. W dzień drzemki są krótkie, po 30-40 minut Max, a czasem turbo w 5 minut i zabawa dalej. Ale jestem mega szczęśliwa że mam tak wspaniałą córkę
Tak nawiązując do ostatnich tematów to okresu jeszcze nie miałam, ale u mnie to zawsze był totolotek. Cały czas k, butelki nadal nie chce, bo to cycuś mamusi. Ja niestety na diecie, bez bmk, bj, cytrusów, orzechów, pomidorów, marchewki nawet.. Panna alergiczka. Byłyśmy w szpitalu, miała krew w kupie i brzuszkowe problemy. Ale już jest lepiej. W międzyczasie wyszło kilka produktów na pewno, czekam aż zejdzie wysypka po grzybach zeświąt i zrobię prowokację jakimś produktem. Męczące ale co zrobię jak ona chce tylko cycka matka fit się robi bo już ważę mniej jak przed ciążą..
Postaram się trochę nadrobićJusi 28 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
O rany, alex, zajedziesz się z ta dieta. Próbowałaś przestawić się na bio warzywka? Bo może na chemię tak reaguje? I polecam ci dietetyka żeby się paść przy takiej diecie. O chlebie i wodzie da się żyć ale co to za życie. Zdrowie siada w mig, a przy dziecku trzeba je mieć.
My również życzymy wszystkiego dobrego na Nowy Rok!Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Wbrew pozorom nie jest tak źle;) nabiał zastępuję mlekiem roślinnym, śmietaną z kokosa, jogurty też. Ser nawet jest wegański głównie produkty wegańskie właśnie Plus mięso i jest spoko. Dużo warzyw, kasze, makarony bez jajek pełnoziarniste. I jakoś dajemy radę najgorszy początek, teraz się jakoś wprawiliśmy.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
RudaAnna ja od kilku dni nie odkladam i spi ze mna w łóżku. Wczoraj to byl armagedon bo mie dosc ze sie budzil co 1h to jeszcze plakal w środku nocy i nad ranem. Jesteśmy po szczepieniach na rotawirusy i meningokoki to moze od tego?
Coraz rzadziej jestem w stanie uspokoic go sama piersią i musze bujac. Mialyscie tak?
U mnie o drugim to nawet nie myślę.czytalam ze 4 miesiac to czesto regres snu i u nas by sie potwierdzalo. Kiedy to minie? 😢
Laurka oj kregoslupy nasze maja ciezkie zadanie. Ja nosze juz ponad 7kg klocka.
Zycze Wam Szczesliwego Nowego Roku 🥂🥂🥂 -
Laurko tak ja jestem w Polsce, wiec totalnie nie mam czasu ani na nadrobienie was ani na pisanie.
Niby duzo osob do pomocy a jednak siasc sie tak o nie da...
U nas ogolem wszystko w porzadku. Maly sie od razu zaklimatyzowal, pomimo 15 osob w jednym domu na swieta. Nie mial problemu ze snem a bylo baaaardzo glosno. W dzien to samo. Nikt nie dawal dobrych rad. Przezylam swieta super procz jednego malego( a moze i duzego) problemu. Moji rodzice sie rozwodza... na stare lata ich uderzylo do glowy.... ale to nie temat na te forum.
12 stycznia chrzciny u mnie w Krakowie mamy, wiec to pomalu tez ogarniam.
Zyczymy wam z Marcelkiem wszystkiego dobrego w nowym roku, samych radosnych chwil i wiecej przespanych nocy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2019, 20:01
10.09.2019 Marcel -
Hej !
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku
U mnie maly tez sie slini. Przebieram go po 3 razy na dzien i mam gore prania
Ja mialam juz okres po porodzie ale jakis taki maly. Teraz powinnam na dniach miec znowu.
U nas juz skonczone 4 mc. Czekam az goscie pojada i statujemy z rozszerzanoem diety
No i dzis start odchudzanie na wiosne -
Alex, podziwiam, dla mnie to było i jest bardzo trudne. Ciagle problemy jelitowe, probiotyki przez pol roku. A ser wegański... ja tak sobie wyobrażam smak mydła. Na strączki juz nie mogę patrzeć.
No u nas jak grzebie w buzi to mocno marudzi, po dentinoxie przechodzi i normalnie zje.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Gomerka a wiesz, że brak okresu nie oznacza braku owulacji? Ja po pierwszym porodzie okres dostałam po 9,5 miesiąca, a owulację miałam w 9 tygodniu. Teraz też miałam jakieś plamienia koło 8 tygodnia, owulację koło 11 tygodnia i brak okresu do teraz.
My wkroczyłyśmy w nowy rok zasmarkane, najpierw starsza córka, potem ja i dziś w nocy malutka zaczęła pokasływać i furczeć nosem. Mam nadzieję, że inhalacje pomogą i odciąganie.Córka 02.2017 ❤️
Córka 11.09.2019 ❤️