Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama Zuzia jakie piękne zdjęcie
cieszę się że córeczka super rośnie
Mama_Zuzia lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Hej. Można jeszcze dołączyć? Termin na 24 września. To moja trzecia ciąża. Z pierwszej ośmioletni już synek, druga poroniona w 5 tyg grudzień 2018. W tą ciążę zaszłam zaraz po poronieniu i jak na razie wszystko ok. Najprawdopodobniej znów synuś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 12:31
marchev, Arashe, Mama_Zuzia, aannkka, Komunikacja24, Jusi 28, Lami lubią tę wiadomość
-
Mama-Zuzia to jest zdjęcie 3d? Kapitalny efekt:) chodzisz prywatnie do gin? Ile płacisz za wizytę?
Alex ja też chce tak koło 30tyg się umówić na właśnie taka sesję, bo znalazłam lekarza ale on bierze 250zl na wizytę więc czekam aż Maleństwo jeszcze trochę urośnieMama_Zuzia lubi tę wiadomość
-
Odpowiadając zbiorczo- mój lekarz ma taka funkcje automatycznie w tym swoim sprzęcie i zawsze mi na chwile włącza i robi zdjęcie, za wizytę zawsze płace 200zl chyba ze to było prenatalne to 250zl. Druga lekarka która mam na miejscu w razie w nie ma w gabinecie 3D, ale ma super sprzęt do 2D. No i następna wizyta u tego lekarza co byłam dzisiaj to połówkowe. W ogole on bardzo dokładnie i długo zawsze sprawdza, dzisiaj usg trwało przynajmniej z 15min
-
Lesnasarenka wrote:Hej. Można jeszcze dołączyć? Termin na 24 września. To moja trzecia ciąża. Z pierwszej ośmioletni już synek, druga poroniona w 5 tyg grudzień 2018. W tą ciążę zaszłam zaraz po poronieniu i jak na razie wszystko ok. Najprawdopodobniej znów synuś
Witaj, nie zauważyłam wcześniej Twojego posta. Jasne, wskakuj do nas:) cieszę się ze po stracie szybko Ci się udało zajść w ciąże -
Mi się Liwia bardzo podoba. Corka znajomego ma
liwka liwka skocz po piwka. Dziewuszka bardzo optymistyczna i radosna. Moja znajoma dala dziecku Noemi, a mowia na nia pysia.. a znowu chlopcu dali Lilian... Kazdy cos dla siebie znajdzie
ja typy dla dziewczunki mam, ale pewnie wyjdzie chlopiec i bedzie mega problem z imieniem.
-
Hej kobitki, mało zaglądam, bo nie mam zbytnio czasu, dużo roboty.
Do powiedzenia też nie mam za wiele, a narzekać nie mam na co, bo czuję się dobrze
Szykuje się na przyszły tuzin na AFP i tyle z nowości.
Co do imion to ja bym chciała Marianne. A chłopiec to już kiedyś mówiłam, że Tomasz
Wiecie, że moja siostra po połówkowym dalej nie zna płci? Ja myślę, że ma kobitke
Mama Zuzia, super ujęcie ^^
-
Arashe wrote:Hej kobitki, mało zaglądam, bo nie mam zbytnio czasu, dużo roboty.
Do powiedzenia też nie mam za wiele, a narzekać nie mam na co, bo czuję się dobrze
Szykuje się na przyszły tuzin na AFP i tyle z nowości.
Co do imion to ja bym chciała Marianne. A chłopiec to już kiedyś mówiłam, że Tomasz
Wiecie, że moja siostra po połówkowym dalej nie zna płci? Ja myślę, że ma kobitke
Mama Zuzia, super ujęcie ^^
Hej Arashe, dobrze ze się odezwałas i dobrze się czujesz :*
Tomek jak mój starszak Tomek, pięknie 😍
Czasami maluszek nie chce współpracować i rzeczywiście nie widać przez długi czas płci, podziwiam cierpliwość takich mamuś hahaArashe lubi tę wiadomość
-
Basia
śliczne!!
Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę, że znacie już płeć!
Ale napisałyście przez ostatnie kilka dni, z 30 stron!
Niestety nie nadrobię
Cieszę się, że u Was wszystko dobrzeGratuluje pozytywnych wizyt.
Mama_Zuzia, k878 lubią tę wiadomość
synuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
zwichrowana wrote:Basia
śliczne!!
Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę, że znacie już płeć!
Ale napisałyście przez ostatnie kilka dni, z 30 stron!
Niestety nie nadrobię
Cieszę się, że u Was wszystko dobrzeGratuluje pozytywnych wizyt.
Zwichrowana, co u Ciebie kochana?
Elvira- jeszcze chwilka i Twoja wizyta 🥰 -
Widze, ze wraca moda na moje imię 😀
U mnie mama jest do wtorku, więc mogę być nieco mniej aktywna, ale postaram się czytać na bieżąco.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy