Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
A mój to sie bardzo stara ale tak mu to wychodzi ze czasami mnie szlag trafia... robi to 4 razy wolniej ode mnie i w weekendy mamy zawsze taki poślizg ze masakra. I ciagle o czyms zapomina. I ma pretensje ze mu wyrywam z rak albo matkuje. Wiec wiecie, i tak źle i tak niedobrze. A w piżamie to on chodzi. Ostatnio nawet sprzątał w piżamie...gryzę się w język ale czasami już nie daje rady i wybucham.
Teraz go wysłałam z małą na dwor, sama spokojnie ogarniam domek.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Ja też kupuje tylko pajace i śpioszki rozpinane, ale fakt trzeba poszukać. Ja kupiłam ostatnio w Hm i zarze więc w sumie zadowolona jestem. Ale myślę że jeszcze kilka takich rozpinanych muszę kupić. Body przez główkę też kupuje ale troszkę większe, same 62 i więcej bo wiem że będę bała się takiego malca w to ubierać
Ale niestety takie rozpinane ciężko znaleźć... W fajnej cenie. Dość drogie są. A powiedzcie mi, kupujecie jakieś body na krótki rękaw? Bo nie wiem czy powinnam się w takie zaopatrzyć.
-
Ja tez juz bym chciala cokolwiek kupic, ale jeszcze nie wiem dla KOGO to kupowac:-) musze jeszcze poczekac.
A tak z innej beczki ostatnio od kilku dni zauwazylam u siebie taki ciagnacy sluz, potrafi sie ciagnac nawet przy podcieraniu po uzyciu toalety... wiecie co to moze byc?10.09.2019 Marcel -
Hejo dziewczyny, my dziś pół dnia sprzątalismy a potem polecieliśmy na spacer i właśnie dopiero wróciliśmy. Ledwo żyje normalnie.
Co do wyprawki to powiem Wam ze ja tez już nie mam takiego podejścia jak przy pierwszym dziecku i kupię to co będzie potrzebne. Jakieś bujaki itp to dopiero jak będę widziała ze się przyda. Tez bym chętnie poleciała już do sklepu ale jeszcze się wstrzymam trochę 😊
Życzę Wam miłego wieczoru 🤰🏼aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Lubieswieczki wrote:Ja też kupuje tylko pajace i śpioszki rozpinane, ale fakt trzeba poszukać. Ja kupiłam ostatnio w Hm i zarze więc w sumie zadowolona jestem. Ale myślę że jeszcze kilka takich rozpinanych muszę kupić. Body przez główkę też kupuje ale troszkę większe, same 62 i więcej bo wiem że będę bała się takiego malca w to ubierać
Ale niestety takie rozpinane ciężko znaleźć... W fajnej cenie. Dość drogie są. A powiedzcie mi, kupujecie jakieś body na krótki rękaw? Bo nie wiem czy powinnam się w takie zaopatrzyć.
No pewnie! Kupuje body z krótkim rękawem bo na pewno będzie wtedy jeszcE ciepło- Zwłaszcza ze moja znając życie urodzi się w połowie sierpnia jeśli powtórzy podejście brata -
Mama_Zuzia, w jaki sposób można załapać się na takie warsztaty?
Ojej a ja złego słowa o moim Mężu powiedzieć nie mogę. Zawsze, nie tylko teraz, się o mnie troszczy, jest moim najlepszym przyjacielem.I to mnie gubi, bo tak świetnie się dogadujemy, że czasami zapominam, iż jest facetem. Wkurzam się wtedy, że tyle rzeczy rozumie a jednak czasami wyskakuje z takimi rzeczami, że każdej kobiecie ręce by opadły 😂 Kocham go najmocniej na świecie i jestem bardzo dumna, że to właśnie on będzie ojcem mojego dziecka
-
Mańka wrote:Mama_Zuzia, w jaki sposób można załapać się na takie warsztaty?
Ojej a ja złego słowa o moim Mężu powiedzieć nie mogę. Zawsze, nie tylko teraz, się o mnie troszczy, jest moim najlepszym przyjacielem.I to mnie gubi, bo tak świetnie się dogadujemy, że czasami zapominam, iż jest facetem. Wkurzam się wtedy, że tyle rzeczy rozumie a jednak czasami wyskakuje z takimi rzeczami, że każdej kobiecie ręce by opadły 😂 Kocham go najmocniej na świecie i jestem bardzo dumna, że to właśnie on będzie ojcem mojego dziecka
Do mnie akurat napisali, byłam kiedyś prywatnie na badaniach u Pani Doktor, ale wiem ze co jakiś.m czas takie warsztaty sa organizowane wlasnieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 20:07
Mańka lubi tę wiadomość
-
Ja dziś też zaszallam buty dwie pary i body ale dla przyjaciółki co rodzi w czerwcu tyle pięknych rzeczy jest ech tylko kasę mieć i szlaec a czekałam w kolejce do loterii jak mnie złapał zimne poty to musiałam kucnac masakra i tak nic nie wygrałam buuu
-
Witajcie kochane, wiem, że późno, ale czy mogę jeszcze dołączyć do teemu?
11.09 (OM) z USG 7.09 (USG) woj. łódzkie, prawdopodobnie dziewczynka.
1 poronienie w 2018 r.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 10:01
monkle, k878, manda21, Agusia_pia, cytrynówka lubią tę wiadomość
08.2018 - 6tc poronienie chybione
08.2019 - ur. Joanna (córka)
-
Cyntia wrote:Witam się w 19 tygodniu❤️ Miłej niedzieli kochane😘
Równiez witamy się dzisiaj w 19tc
A dzidzia u mnie dzisiaj szaleje mocno od rana kopniaczki ymmm tzn bąbelki hihi
Miłej niedzieli kochane !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 10:12
Cyntia lubi tę wiadomość