Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarchev wrote:91 vo sie stalo, ze ip?
Cały czas boli mnie prawy bok, zbadali i powiedzieli ze z maluchem ok i że muszę iść do ogólnego bo to nie bóle związane z ciąża. Dziś postaram się zarejestrować do lekarza niech zobaczy co to, mam nadzieję że to nie wyrostek -
nick nieaktualny
-
91 jeżeli przytkniesz prawa nogę do siebie to czy boli? Noni czy jak nospe weźmiesz to odpuszcza? Mnie na początku bolał cały brzuch a jak wzięłam nospe to ból został tylko w prawym boku. Wyniki też jeszcze nie były złe ale na szczęście lekarz miał dobrą intuicję i przy operacji okazało się że prawie już był rozlany...dobrze by było zrobić porządne usg brzucha. A nie martw się nawet jak byłaby konieczność wycinania to teraz robi się to laparoskopowo i na prawdę nie jest to groźne dla Maleństwa!
-
witajcie
ja także biorę prenatal duo, do tego magnez. u mnie też wczoraj mocne twardnienia lewej strony podbrzusza. nie wiem, czy to nie po niedzielnym odstawieniu progesteronu lub z uwagi na wzdęcia. póki co staram się nie myśleć tak jak lekarz kazał
-
Lenka82 wrote:Magda a jak się czujesz po odstawieniu progesteronu? Ja właśnie też mam teraz odstawić.
generalnie dziś twardnienia już mniejsze, więc to raczej nie progesteron a moja głowa była przyczyną albo dłuuugi intensywny spacer, który sobie wczoraj zafundowałam
-
No to po wizycie. Teraz dla odmiany mam skierowanie do neurochirurga za to tempo ekspresowe be już na przyszły tydzień 😉
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Heh. Dlaczego masz skierowanie do neurochirurga? Ja też mam ale jeszcze nie znalazłam. Na NFZ daty tragiczne będę szukać prywatnie.
Wiecie co. Fajnie że jest to forum i że wy jesteście ze można się zawsze poradzić podzielić radosciami i obawami.
08.2018 - 6tc poronienie chybione
08.2019 - ur. Joanna (córka)
-
VianEthel2 wrote:No to po wizycie. Teraz dla odmiany mam skierowanie do neurochirurga za to tempo ekspresowe be już na przyszły tydzień 😉
Co się dzieje?
Co do witamin to ja biorę Wit D, magnez 3x1, Aspsraginian 2x1, Prenatal Duo, metylowany kwas foliowy i metylowana witaminę B. I poza tym mnóstwo leków
Stayaway, czy śliwki pomogły? Bo u mnie tak -
AmyLee masz rację ale wiesz... w życiu też różnie bywa. Ja w swoim otoczeniu praktycznie nie mam nikogo w podobnej sytuacji. Wiele osób w realu też mnie bolało odkąd jestem na zwolnieniu. Wszyscy zabiegami. Nikt nie ma nawet chwili czasu.
Zresztą nie wszyscy są tacy sami. Jak coś na mnie możesz liczyć. Buziaki nie mam się 😘😘😘
08.2018 - 6tc poronienie chybione
08.2019 - ur. Joanna (córka)
-
W sumie to nie wiem dlaczego mi dał. Może stwierdził, że neurochirurg lepiej się wyzna na moich przepulkinach krążka i coś wymyśli, żeby się nie pogarszało w miarę postępu ciąży.
Lenka mi powiedzieli, że terminy na przyszły rok, ale wystarczyło napomknąć o ciąży i terminy są.
AmyLee co się stało? Dlaczego Ci się nie chce pisać na forum?Lenka82 lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy