Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wkoncu luz mam w pracy ze mogłam kilka dni nadrobić
ja również humorów nie mam wręcz odwrotnie jakaś spokojna co przy mnie dziwne hehe nawet mąż zaskoczony jaka ja łagodna
jutro mam wizytę po miesiący wiec cierpliwość mnie zżera tym bardziej ze dalej nie czuje ruchów syna no może jakieś bulgotanie ale to nie to ohh
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
Tak ze mną ok , dzięki od razu mi lepiej
To nie tak, że ja mam humory, ja po prostu siedząc w domu teraz widzę ile jest roboty i jak bardzo wkurza mnie nie sprzątanie po sobie a wystarczy papierki i talerze układać , ostatnio moja 2 latka poleciała razem z krzesłem bo szanowny mąż z krzesła zrobił szafę i się przechyliło, dziś mi oznajmił , że chce iść na pożegnanie pracownika 2 maja gdzie ja chciałam abyśmy wyjechali gdzieś na weekend majowy, to są takie kawałki, które jak się zbierze to naprawdę mam dość. Najwidoczniej przelało się i już nie wytrzymałam. -
marchev wrote:Amy jeszcze dodam, ze kazda ma prawo do gorszych dni
ja mialam czas, ze przeszkadzalo mi oddychanie meza
) teraz tylko mnie denerwuje jak cos pije hahah
Mila ja ostatnio pytałam o konflikt serologiczny.marchev lubi tę wiadomość
[*] Kornelka - 01.09.2019 r. (36tc) ❤️
Zosia 🥰 - 20.06.2020 r. (36tc) -
Mama_Zuzia wrote:Mi praktycznie każdy ginekolog z którym miałam do czynienia podkreślał żeby odstawić płyny do higieny intymnej.
Dlaczego? Dlatego ze pochwa ma swoją florę bakteryjna która jest zabijana tymi substancjami i wbrew pozorom infekcje właśnie wtedy zaczynaja być coraz częstsze- bo nie ma naturalnego pH ani flory. Jest tez udowodnione naukowo ze regularne stosowanie takich płynów może powodować raka jajników. Dlatego jeśli już się chce ich używać powinno się to ograniczyć do minimum rzędu 1-2 razy w tygodniu i z bardzo naturalnym składem z wyciągiem z ziół. Jeśli już masz problemy z infekcja to nos tez 100% bawełniane majtki, to tez bardzo często wpływa właśnie na infekcje.10.09.2019 Marcel -
nick nieaktualny
-
aannkka wrote:Ooo nie jestem sama z tym cholerstem. U mnie niestety jest ich pełno i przez to macica jest w złej kondycji już mimo, że jestem jeszcze młoda. A jak jest u Ciebie, ile ich masz i ile mają cm? I co Twój lekarz mówi o tych miesniakach w stosunku do ciąży i porodu ?
-
Dziewczyny wiem że pewnie mnie doprowadzicie do pionu
ale ciągle chodzi mi po głowie żeby iść do lekarza z lepszym sprzętem. Chodzi o określenie płci. Chciałabym już wiedzieć a do wizyty jeszcze 3 tygodnie:(. Chyba jestem najbardziej narwana osoba na forum ale aż mnie skręca:D
04.08.2017 Marcel 💙
09.2019 córeczka ❤ -
Hey ja jutro lecę na pobranie krwi oraz na mocz a już w poniedziałek wizyta i mam nadzieję że w końcu dowiem się o płci a raczej lekarz potwierdzi moje przeczucie że to syn
A tak wyglądamy mały daje znać o sobie coraz bardziej czuję ruchy chociaż sporadycznie ale czuję
elvira, AmyLee44, Pom-pon, Ann.., Cyntia, Lenka82, Gomerka, monkle, marchev, cytrynówka, pola0909, Jusi 28, Bunia86 lubią tę wiadomość
Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙
-
Mamadwojki- tu już urodziłaś wcześniej dwoje dzieci??!!! Laska jesteś niesamowita!
Elvira- ja też bardzo chciałam wiedzieć poleć ale jakoś wytrzymalam miesiąc. Jak bardzo chcesz to przecież nikt ci nie zabroni ale ja osobiście bym sobie darowala:pMamadwojki lubi tę wiadomość
-
Mamadwojki super brzuszek
liczysz na syna czy po prostu tak Ci mówi przeczucie?
Było pytanie o suplementy, ja łykam femibion natal II, chyba jako jedyna na grupie :p taki mi zalecił lekarz przy pierwszej ciążowe wizyty.Mamadwojki lubi tę wiadomość
-
stayaway wrote:Mamadwojki super brzuszek
liczysz na syna czy po prostu tak Ci mówi przeczucie?
Było pytanie o suplementy, ja łykam femibion natal II, chyba jako jedyna na grupie :p taki mi zalecił lekarz przy pierwszej ciążowe wizyty.
Ja również biorę femibion natal II 😉
Jeszcze godzina i będziemy sprawdzać co u maluszka. Już się nie mogę doczekać ☺zwichrowana, pola0909 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny od jakiegoś czasu mam strasznie przesuszoną skórę. Balsam którego do tej pory używałam niestety nie pomaga, to seria z La Roche Posay do skóry bardzo suchej. Do tego stosuje różne oleje, np. Ze słodkich migdałów, sezamowy. Na plecach skóra zaczęła mnie mocno swędzieć i mam takie jakby małe strupki, nie wiem czy to alergia? A na rękach z kolei aż skóra pęka i nie nadążam jej nawilżac. Już nie wiem czym się wspomagać. To samo mam z piętami nigdy nie miałam z nimi problemów a teraz strasznie pękają. Przy pierwszej ciąży Nie miałam takich objawów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2019, 18:42
-
Cyntia próbowałaś taki krem z apteki Mediderm? on jest co prawda typowo do skory atopowej z problemami z egzemą itd, ale ja jestem z niego bardzo zadowolona i stosuję nadal. Ja dodatkowo teraz wspieram się czystym masłem shea, bo zawsze miałam suchą skórę, a pięty wołały o pomstę do nieba i jestem bardzo zadowolona.