Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaska wrote:Ooo Najlepszego Anie! :*
Leksi pewnie dziesiątko Ci nogi pod żebra pcha.
Andziax ah te chłopy, potrafią wyprowadzić z równowagi... Dzisiaj już ok?
Ann jak w szpitalu?
Lenka???
Ja nadal w szpitalu ale myślę że lada moment wyjdę już mnie chcieli wypisać z 3 dni temu. Bez kroplowek skurcze non stop wracają i bóle też. Ogólnie twierdzą że 34 tydzień to już jak coś nie tragedia i nirmlnue dzieci się rodzą. Ja się jednak boję mimo że mala waży ponad 2kg.
Trochę nie nadążam za wami bo tu Internet chodzi naprawdę licho.
08.2018 - 6tc poronienie chybione
08.2019 - ur. Joanna (córka)
-
Czy Wam tez sie tak chce spac i macie takiego lenia? Ja od kilku dni robie tyle co musze kolo siebie i syna. Dobrze ze mam juz wszystko gotowe bo teraz bym nie dala juz rady!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 18:42
-
Ja jestem czujna jak ważka jak spie i co chwile się wybudzać. Efekt tego taki ze jestem cała obolała i niewyspana non stop
Dargol- boje się zarówno ze nalej nie urodzę naturalnie jak będzie bardzo duZa jak i ewentualnych konsekwencji z okazji cukrów.
-
Agusia_pia wrote:Czy Wam tez sie tak chce spac i macie takiego lenia? Ja od kilku dni robie tyle co musze kolo siebie i syna. Dobrze ze mam juz wszystko gotowe bo teraz bym nie dala juz rady!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 19:22
-
Dziewczyny jak ułożone są wasze dzieci? Moje postanowiło się w 30 tyg przekręcić pośladkowo i tak leży cały czas
Fakt faktem u mnie nie ma to większego znaczenia, bo i tak będzie cc, ale strasznie bolą mnie ruchy małego i marzę żeby się przekrecił 😭 są jakieś szanse ?
-
Sydney wrote:Mama-zuzia
Jesli sie niepokoisz to idz skonsultuj,na majowkach była jedna dziewczyna co lekarz wage szacunkowa podawal bodajze okolo 3800 gram a dziecko w 40 tc urodziło sie z waga 5100 gram takze nigdy nic nie wiadomo. Powodzenia trzymam kciukiTrzy cesarki - - - moje trzy Bombelki
Pozdrawiam serdecznie -
Andziaxs i Laurka.
To super. Jak się już przeprowadze to wtedy napiszę nowy adres i być może też nowy nr. Bo ten jest na niego.
Mówię Wam co dzisiaj się działo to armagedon. 3 na mnie najeżdżały a ten idiota tylko stał i milczał. Adwokatki sobie znalazł.
-
aannkka wrote:Dziewczyny jak ułożone są wasze dzieci? Moje postanowiło się w 30 tyg przekręcić pośladkowo i tak leży cały czas
Fakt faktem u mnie nie ma to większego znaczenia, bo i tak będzie cc, ale strasznie bolą mnie ruchy małego i marzę żeby się przekrecił 😭 są jakieś szanse ?
Aannkka, u mnie też ułożenie miednicowe. Główka mega wysoko, uciska żebra i taka twarda się wypycha nad pępkiem. Ja chcę rodzić naturalnie więc mam nadzieję, że zrobi salto. Trochę mnie to martwi, nawet się zapisałam do fizjo i osteopaty, żeby mi trochę żebra rozmasowali i moze zrobili małej trochę miejsca. -
Wpadam się pochwalić, że mąż w końcu dziś skręcił komode 😁 zabrał się za to bo u nas przez większość dnia przechodziły burze, więc nie miał za dużo wymowek 🤣
Gratulacje udanych wizyt.
Laurka najlepszego!
Aannkkaa mój jest ułożony miednicowo. U mnie to bez znaczenia bo będzie cc..
Komunikacja nieciekawa akcja.dla mnie to jest nie do pojęcia, że takie akcje robi się kobiecie w ciąży...
Lenka, Ann kciuki za jak najdłuższy pobyt dzieciaczkow w brzuszkach.
Ja od pewnego czasu odczuwam bóle żeber. Na szczęście teraz tylko z jednej strony. Bo w pierwszej ciąży miałam nacisk na 2 stronyto była masakra...
Agucha90s, Ann.., Mańka lubią tę wiadomość
-
Karmazynova to Twoj i moj mieli dzisiaj co robic. Moj skrecil 2 komody i to potrojne lozko. Ja caly tydzien krok po kroku oproznialam pokoj, zeby zrobic miejsce na to przemeblowanie. Tylko jeszcze jedna ciezka komode-antyk trzeba bylo dzisiaj oproznic i wyniesc. Musze jeszcze dokupic jakis regal i polki oraz elementy dekoracyjne (w wiekszosci juz wybrane) i bedzie cacy! Dziewczynki tak podekscytowane, ze sie posiasc z radosci nie moga! Dla nich to lozko pietrowe to jak plac zabaw w tym momencie 😃
A jeszcze przyklad mojego tescia-fajtlapy - przyjechal, zeby "pomoc". Przyjechal tak pozno, ze maz ciezka robote odwalil sam, bo sie zmeczyl czekaniem i marnowaniem czasu. Jak tylko przyjechal, to sie uderzyl w kostke i tyle bylo jego pomagania. Jak ja z dziewczynami wrocilam do domu to on tylko siedzial i tak siedzial do samego konca. Ja wzielam i pomoglam, co sie dalo, bo nie moglam na to patrzec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 22:01
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Aannkkaa, u mnie z córka były pośladki, ale mnie nic nie bolało, wypychala głowę oczywiście, bywało to nieprzyjemne ale niebolesne. Teraz druga córka jest główkowy i szczerze mówiąc tez mnie nic nie boli, chociaż czasami tak mi brzuch faluje ze nawet pierworodna się zainteresowała. Na tekst ze tam jest dzidzia patrzy uważnie ale i sceptycznie
Laurka, jakbym słuchała o mojej teściowej. Tylko awantury brakuje i focha na dwa miesiące.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019