!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Powiem Wam, że strasznie boję się przytyć w tej ciąży. W poprzedniej przytyłam 23kg i do dzisiaj nie mogę zrzucić. Teraz już mam zapas owoców, warzyw i orzechów w domu i chyba we wtorek zabiorę zapasy słodyczy do pracy, niech koledzy zjedzą, żeby w domu nie kusiło.
-
edka85 wrote:Katwie, masz dobry zestaw leków, więc będzie wszystko ok z ciążą. Na kiedy masz wstępnie tp?
-
Dziewczyny A jak się czujecie? Ja w ciąży z synem byłam wulkanem energii bez żadnych dolegliwości. Pamiętam jak chodziłam do lekarza pełną obaw bo ani piersi mnie nie bolały ani nic... Teraz jedynie piersi bolały, teraz jakby mniej ale czuje się dobrze. Trochę słabo z apetytem...
-
Ounai wrote:Ja mam +10kg na start 😭😭😭
Zawsze byłam szczupła, a teraz baleron. Ostatnio na męża nawrzeszczałam jak kupił słodycze, że nie myśli o mnie i przez niego będę jeszcze grubsza. U nas pozostałości po Świętach są jeszcze. Naprawdę staram się pilnować, ale mój mąż też nie ma "stopu" i jak dorwie się w sklepie to pół wózka jest w stanie załadować. Dobrze że tygodniowe zakupy zamawiamy do domu.
Na razie mam +300g, co niby jest w dolnej granicy normy, ale przeraża mnie 2 trymestr i to ile miesięcy jeszcze przede mną.
Do tego córcia ma ostatnio miliony pobudek w nocy i jak się tak któryś z kolei raz budzę to potem mi w brzuchu burczy i nie usnę dopóki czegoś nie zjem
Aż strach stawać na wagęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2020, 12:40
-
katwie27 wrote:Dziewczyny A jak się czujecie? Ja w ciąży z synem byłam wulkanem energii bez żadnych dolegliwości. Pamiętam jak chodziłam do lekarza pełną obaw bo ani piersi mnie nie bolały ani nic... Teraz jedynie piersi bolały, teraz jakby mniej ale czuje się dobrze. Trochę słabo z apetytem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2020, 12:41
-
Ja mam nadwagę i się tym nie przejmuję. Poprzednio przytyłam 15 kg, po porodzie spadło 12 kg. W międzyczasie doszło jeszcze 3 kg, czyli też zaczynam teraz z mocnym plusem.
Niesia91 lubi tę wiadomość
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Potomstwo moje będzie Mu służyło, przyszłemu pokoleniu opowie o Panu" Ps 22,31 -
Ja przygotowywałam się od wakacji do ciąży. Miałam schudnąć do 55 kg z 60 A przytylam do 65 po ciąży z synem udało mi się zejść do 57 ze u mnie waga ciągle skacze. N razie nie mam za bardzo apetytu na nic.
-
Witam dziewczyny😚 mogę się pochwalić i ja II 2 stycznia a wczoraj beta 199.5 w 13/14 dpo aplikacja wskazuję termin 11 wrzesień mam nadzieję że taki zostanie to będzie 3 rocznica ślubu 🥰🥰
Niesia91, edka85, Asia000, Ounai, tym_janek lubią tę wiadomość
-
katwie27 wrote:Ja przygotowywałam się od wakacji do ciąży. Miałam schudnąć do 55 kg z 60 A przytylam do 65 po ciąży z synem udało mi się zejść do 57 ze u mnie waga ciągle skacze. N razie nie mam za bardzo apetytu na nic.
-
edka85 wrote:Ja mam nadwagę i się tym nie przejmuję. Poprzednio przytyłam 15 kg, po porodzie spadło 12 kg. W międzyczasie doszło jeszcze 3 kg, czyli też zaczynam teraz z mocnym plusem.
-
ktosiowa wrote:Kopnał mnie prąd .
Jestem taka zła na siebie i pełna obaw. Przecież ja już kocham moje drugie bejbi ;(.
We wtorek zadzwonię do przychodni, czy jest szansa na przyjęcie mnie wcześniej (mam wizytę wyznaczoną na 13 stycznia).
;(((((((((
-
Nadzieja, witaj.
Ktosiowa, nie martw się. Kropkowi nic się nie stało. Wbrew pozorom te mikro ludzie to silne bestie
65 kilo...Kiedy to było...Ehh4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Potomstwo moje będzie Mu służyło, przyszłemu pokoleniu opowie o Panu" Ps 22,31