!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduję że uruchomiłam cycki 😁 a rano pięknie przebrałam synka na nowy dzień, chce go zacząć karmić a tu tuuuurbo kupa na całe plecy 🤦 mamy ostatnie ubranko, więc mam nadzieję że nas wypuszcza dzisiaj 😊
erre, Krokodylica, Chmurka, Natalii, joana, ancys85, edka85 lubią tę wiadomość
-
Blanka85 wrote:Melduję się , że jestem rozpakowana
37+0 o godzinie 17'42 ,7. 09 przez cesarskie cięcie na świat przyszła Hania
waga 2450 gram - ciekawe kiedy będziemy mogły wyjść ....
O 8 byłam dziś w szpitalu. Miałam dostać zastrzyk na płucka dla małej. Zastrzyk podali o 10. A nagle o 15:30 odeszły mi wody. W tym momencie zaczął się pierwszy skurcz , który już nie minął. Szedł jeden za drugim...
GratulacjeBlanka85 lubi tę wiadomość
-
ancys85 wrote:Britty jak na trzecie cięcie czuje się bardzo dobrze, największy dyskomfort czuje przy wstawaniu z łóżka z pozycji leżącej.
Krokodylica jak Twój mąż taki wyluzowany to żeby tym razem porodu nie musiał odbierać 😜😂
Kotka ja bym chyba poszła na żywioł 🤪 tzn. ugadałabym się z teściem na wszelki wypadek ale podjęła decyzję w zależności jak będzie klarowała się sytuacja.
Haha myślę że szybko by mu całe wyluzowanie przeszło. 😂ancys85 lubi tę wiadomość
-
U mnie starsza poszła do przedszkola, młodsza się inhaluje, ale już zdecydowanie lepiej bo w nocy oddychała przez nos. Zobaczymy czy syarsza nie podłapie bo coś jej furczy od wczoraj w nosie. 🤦♀️
Ja zaraz zbieram się na wizytę, trzymajcie kciuki.Chmurka, erre, ancys85, Pogoda, Ptysio lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlanka gratulacje i obyście szybko wyszly do domku
Audrey, a jakie miałaś ciśnienie? Wlasnie tez pomyslalam o ciśnieniu, ale nie mialam jak zmierzyć, provowalam cos poczytać w necie, ale nie bylam w stanie nawet patrzeć na telefon, no jakis kosmos ;//Blanka85 lubi tę wiadomość
-
Natalii trzeba bylo cisnienie kochana zmiwrxyc przy takim epizodzie. W ogole zmierz cisnienie i nie bagatelizuj takiej sytuacji.
Jestem na ip, juz po ktg i czekam sobie na przyjecie. To chwile potrwa. Dobrze,se kanapke wzielam.Audrey, Chmurka, erre, Pogoda, Krokodylica lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyPap, wlasnie pomyslalam o tym dopiero dzisiaj, bo wczoraj nie myslalam wcale
Ja mam zawsze bardzo niskie ciśnienie. Teraz w sumie juz jest ok, ale trochę mi slabo i sie zastanawiam, czy isc zmierzyć do sąsiadki, bo nie mam w domu ciśnieniomierza.
-
Natalii, miałam ciut za wysokie, nie wiem dokładnie bo w domu nie mierzyłam bo nie mam aparatu a zmierzyła mi położna rano wczoraj. I mówiła że w takich przypadkach to najpierw mierzyć to ciśnienie. U mnie to jednorazowa akcja akurat. Potem wmierzyłam i już wszystko ok było.
Natalii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pap86 wrote:I d*pa. Nie ma miejsc na patologii, zapis ktg dobry i mnie dzis nie przyjeli.. jutro mam probowac.
Na ktg żadne skurcze się nie piszą czy słabe poprostu ?Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
Blanka gratuluję 😀
Dzieciaczków wrześniowych przybywa, czekam z niecierpliwością na kolejne 😊
Joana śliczny synuś i jakie bujne, czarne włoski.
Pogoda Juluś taki maleńki się wydaje na zdjęciu i też bujna czuprynka.
Mój synuś jak na razie - złote dziecko.
Śpi, je i robi kupki i tak co trzy godziny 😀 zdążyłam nawet ogarnąć dom "po swojemu" i poukładać puzzle z córa.
Krokodylica kciuki i standardowo czekam na wieści powizytowe 😁
Pap ale klops, myślałam że ten dzisiejszy szpital to pewniak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2020, 11:13
Chmurka, Audrey, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Audrey wrote:Blanka, gratuluję 🥰 Hania jest z Tobą czy w inkubatorze?
Joana, wypowiem się tylko na podstawie obserwacji bratanka którego widzę codziennie od narodzin a ma już 4 miesiące. Na początku prawie po każdym karmieniu kupa, raz mniej, raz więcej. Po 2 tygodniach już mniej, nie po każdym. A jak zaczął zabijać jej pokarm i musiała dokarmiac mm to zaczął robić 1 na dzień, czasem co 2 dni. Położna wtedy powiedziała że aby szwagierką się nie wystraszyła jak nie będzie robił nawet przez 10 dni bo u małych dzieci to możliwe. Aha, i jakby któraś karmiła mm bebilon pro Comfort na kilka to nie zdziwię się bo kupa jest wtedy zielona od żelaza w tym mleku, a jak już dzidzi walnie kupę to aż przelatuje przez pampersa.
Natalii, ja wczoraj pisałam. Przedwczoraj złapał mnie taki ból zatok że myślałam że sobie łeb oderwe. Aż rzygałam w nocy, a przez całe 9 miesięcy nie miałam żadnego bólu. To od ciśnienia w moim przypadku.
A u nas bzyku codziennie a córcia jak siedziała tak siedzi w brzuchu 🙈🤣 no cóż, uchowałam pod własnym sercem małego uparciucha i na nic staja się groźby i prośby a nawet szantarze że jak nie wyjdzie to oddam jej nowy piękny kocyk który zamówiłam 🙈🤣🙊
Całe szczęście jest już ze mnątak się cieszę , że mam ją już przy sobie.
joana lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza