!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Boziu ja sie tak ciesze,ze juz urodzilam.. se nie musze juz chodzic w ciazy do terminu porodu.. uff puf. Niestety na mierzenie cukrow po posilkach nie mam czasu
tylko na czczo mi sie udaje. Brzuszek juz sie zmniejsza(tako dziwny, galaretowaty..
Bleh!) Polog jest spoko, daje rade. Tylko ten nawal chyba idzie bo grubieja mi zyly na piersiach i staja sie takie tez ciezsze i twardawe..
Co do odciagania po karmieniu teraz to powiem szxzerze.. jestem wykonczona bo od piatku spalam moze ze 2-3h i chyba na razie nie dam rady laktatorem sie dodatkowo stymulowac
Poza tym to co zbieram do laktatora to ledwo jakies 5-10ml i nie mam kiedy i jak juz tego podac bo do nastepnego odcigania laktatorem to to mleko juz niedobre a chyba nie mozna dodac do tego mm ktore podaje.. tak wiec licze na to ze Szymus bedzie pil z piersi i mleczka niedlugo bedzie tyle,ze nie bede musiala dokarmiac.Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Audrey ja wymiotuję cały 3 trymestr niezależnie od tego co jej i jaka jest pora dnia
Ledwo przespałem 2 godziny na cła noc chodzę już jak zabi
Obecnie trudno mi cokolwiek zrobić tak mi dretwieja ręce szczególnie prawa
Dzis o mały włos nie upuscilam gorącego czajnika -
Audrey, poza rozwolnieniem również i w ten sposób organizm oczyszcza się przed porodem. Także twój czas bliski4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
Dziewczyny witam się że szpitala. Około 4 odeszły mi wody. Rozwarcia brak, skurcze sie nie pisza ale bol z tylu i cały dół doskwiera mocno...
Chmurka, ancys85, erre, KotkaPsotka3, Krokodylica, edka85, Asia000, joana, Pogoda lubią tę wiadomość
Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
U mnie dziś kiepska noc.
Córka co chwilę się budziła i płakała, że nie chce iść do przedszkola, nie pomagały żadne rozmowy i wyjaśnienia, że mama nie będzie szła już do szpitala i ją odbierze, w przedszkolu jest niefajnie i tyle...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2020, 07:56
-
Ptysio powodzenia, jak wody odeszły to dzisiaj urodzisz.
Erre haha ja jestem sama w sali i raczej wszyscy omijają mnie z dalekabo wczoraj pobrali mi wymaz na covida i dzisiaj mają być wyniki. A na razie jak ktoś przychodzi to musi mieć kombinezon, przyłbicę itd. Więc nie często mam gości.
Ptysio lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dzięki ale wątpię. Tydzień temu też wstałam w nocy się wyrzygać, identyczna sytuacja ale jadłam wtedy i wczoraj co innego. Kupę faktycznie robię rzadką i 3-4 razy dziennie no ale to od dobrego tygodnia. Nie mówię bo fajnie by było gdyby to były zwiastuny, położna też mówiła że organizm się oczyszcza no ale zobaczymy. Na razie nic 🤣 jutro jadę na ktg a w środę z rana na wizytę do mojego gin - szczerze to mam nadzieję że ostatnią bo bulę 240 zł 🙈
A od wczoraj wieczora dziecko tak mi napiera na szyjkę że mogłabym cały czas siedzieć na kibelku bo mam wrażenie że się zsikam 🙈
Oj naprawdę jestem już zmęczona, aż czuje się trochę winna, że tak bardzo chce żeby Mała wyskoczyła 🤦♀️🙈
Ptysio, super! Powidzenia! A z wyjazdem do szpitala czekałaś na jakieś skurcze? Bo położna mi mówiła w piątek że jak odejdą mi wody to mam siedzieć w domu do jakiś skurczy - no chyba że mija czas a one nie przychodzą.
Erre, kroko, to tylko dzieci i miejcie w nosie reakcje innych 💪
Ancys, A może by zostawić córcię na 1 dzień i pokazać że mama jest w domu i nigdzie już się nie wybiera i wytłumaczyć że jutro jak pójdzie do przedszkola to też będzie w domu? Ciężko mi coś doradzić bo moje pierwsze dziecko jeszcze w brzuchu 🙈
Kotka, ale aż tak? Może użarła Cię jakaś końska mucha? Próbowałaś smarować fenistilem?
erre lubi tę wiadomość
-
Ptysio powodzenia! Mojego szacowali na 3kg a wyszedl pol kg ciezszy!
Dzidzius od wcsoraj od 15:00 jest na lampach na zoltaczke ale obok mnie wiec moge go glaskach, pilnowac. Od 22 juz sam budzil sie na jedzenie wiec to dobry znak! Najpierw dsje obie piersi (slychac jak polyka) a jak mu brakuje to wtedy mm. Zaczal siusiac ladnie w pieluszki i jest dzielny choc wyglada jak zamaskowany ninja bo ma taka specjalna opaske na oczy.Krokodylica lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt