!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
JustynaG dziekuje za rady
udalo sie ruszyc laktację. Piersi produkuja ale nie chce przesadzic. Misio sie ladnie wyswietla ale dzisiejszy poranek do poludnia to dramat. Dzidzius nieodkladalny.. co chwila chcial cycusia(do wczoraj ciagle razem bylismt, spalismy razem a wczoraj nagle lampa wiec sie zbuntowal). Na obchodzie okazalo sie,ze mimi ze mleko w piersiach sie pojawilo to jesli chcemy wyjsc po 48h naswietlan to moge karmic obiema piersiami tylko 20min a potem musze pidac mm albo moje sciagniete zeby Miś ladnie zasnąl i dalej sie naswietlal. Lekarka powiedziala,ze duzo kobiet ma problem z tymi zaleceniami i przez to wychodza pozniej.
JustynaG, joana lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Miałam rozmowę z sekretariate. Jednak moje przyjęcie jest przesunięte na 21.09
Cieszę się bo mała porośnięte ale jakiś mam niepokój że jednak wolałabym. Te. Termo. 17.09 boję się coś przeoczyć. Nie miała. Żadnego ktg wciąż nie mam tej położnej zezloscila mnie też dziś poradnia i ma. Wątpliwości czy zakładać tam kartotek małej.
Chyba wszystko mnie dziś drażni... Jak już wstałam Ti łzy mi same leciały w nocy też miałam jakieś dziwne wywody i myśli
Na szczęście niebawem wszystkie emocje się rozladuja opadna i przytulę córkę
Ostatnie usg też mnie źle nastwilo jakoś d doprowadziło do starych myśli czy amnio nie uszkodził maleństwa
Wcześniej dziwił mnie ze chcecie się rozpakować... Ale już rozumiem te emocje dziś też bym chciała..... Jutro mi przejdzie i znów będę spokojnie czekać b
Na termin. -
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy 🤗
Dzwoniliśmy w trakcie zajęć przedszkolnych i Pani powiedziała, że poranek był ciężki ale obecnie ładnie się bawi i wszystko jest ok.
Odebrałam ją, poprzytulałyśmy się, potem opowiedziała co było na obiad, że byli na placu zabaw i czym się bawiła, no i najważniejsze, że jutro się wybiera 😁
Audrey każda rada jest na wagę złota i dla mnie nie ma znaczenia czy ktoś ma dzieci 😘
Kotka znajomych dziecko ma na imię Liwia 😁
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Erre i jak, wychodzicie?
Mnie nie jest przykro tylko się z tego śmieję, bo akurat teścia i teściowej zdaniebw tym temacie mam daleko w d*pie. Nie interesują się nami, mają gdzieś nasze dzieci i on mi będzie mówił że brzydkie imię. No chyba bym go śmiechem zabiła jak by to mnie powiedział a nie do mojego męża.
Aina współczuję samopoczucia.
Ancys dzielna córa.ancys85 lubi tę wiadomość
-
Ja w ciąży przytyłam 11kg
Dzisiaj stanęłam tu w szpitalu na wagę i zeszło mi tylko 4kg przy porodzie. Także zostało 7 na plusie. Ale nie przejmuję się tym.
Mam cyce jak donice, cycujemy dziś na maksa, cycki mnie bolą jak nie wiem, no ale chcę żeby nas jutro wypuścili do domu. Także zaciskam zęby i jazda. W środę mamy jechać podciąć wędzidełko do innego miasta.
ancys85 lubi tę wiadomość
-
Ja już wszystko wiem! To Ancys jest tutaj trollem i wrzucała spreparowane zdjęcia brzucha 🙊😂😂
😘
My już w domu. Żałosna organizacja w szpitalu w dobie pandemii 🙄 szkoda gadać...
Lililove, już wyszłam, leżałam na położniczym 2. A Ty gdzie trafiłaś?Krokodylica, ancys85 lubią tę wiadomość
-
Ja byłam dziś na ostatniej wizycie
mały ma już 3700g! Oczywiście wagę zawyża brzuszek, ale tego już nie zmienimy.
Czyżbym została tutaj ostatnia z cukrzycą na placu boju? Ciągle sobie powtarzam jeszcze tydzień, jeszcze tydzień 🙈🤣Asia000, Chmurka, ancys85, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa, ja też walczę z cukrzycą. Wraz z wyższą ciążą te cukry coraz gorsze są...
Co do poduszki ciążowej to ja normalnie piorę pokrowiec, tylko potem ciężko go założyć z powrotem...👩+🧔♂️+👱+🐶
2020 👶 💙
30.12.2024 ⏸️
https://www.tickerfactory.com] -
Młody spadł z wagi w sumie 250g co mieści się w 10% i jeśli tyle zostanie do rana i nie spadnie więcej przez noc to idziemy do domu. Jak spadnie więcej to zostajemy. Także moje cyce mają nocną przerwę w karmieniu i czas na odpoczynek. Maaaatkooo jak bolą te poranione suty kiedy Młody zaczyna jeść.
Futruję go całą noc mm żeby wyjść rano do domku a tam już będziemy na spokojnie karmić się cycem.