!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
KotkaPsotka3 wrote:Audrey gratulacje!
No i jednak jak zwykle usg podalo za duza wagr.
A obwod brzuszka i glowy sie zgadzaja?
Pap, ból pamiętam ale jak ja już mam to bez wahania przesłanym go jeszcze raz😊
-
U mnie teściowa jest w domu i szwagier wiec wiadomo ze maja kontakt z małym. Dziadki w domu obok i ciocia tylko jak na spacer wychodzimy to maja z nim kontakt. Moja mama była przedwczoraj a w niedziele brat chce przyjechać i tu się obawiam ze będzie zgrzyt bo pewnie dziadki i teściowa będą komentować ze brat z Niemiec przyjeżdża i pozwalamy na odwiedziny itd. Zapytam jutro położnej co ona myśli o tym
-
Audrey wrote:Dziewczyny, już po. O 10 wzięli mnie szybko na salę bo rozwarcie szło szybko. Agata ma 3620g 55cm i 10 pkt. Jest teraz że mną i śpi przy cycu. Panie mówią że ma ładny odruch ssania. Jak się ogarnę o mnie wypionizują to wstawię zdjęcie. Jest cudowna🥰
Gratulacje -
Ja dziewczyny jestem w szpitalu od wczoraj. Miałam wczoraj ściągnięty pessar i rozwarcie na 2 cm. Lekarz wczoraj mówił że będą czekać z CC aż będą skurcze. A dziś inny lekarz rano powiedział że mam być jutro nadczczo i prawdopodobnie będzie cesarka. 🙂
Krokodylica, Britty, Audrey, Natalii, Ptysio lubią tę wiadomość
👩+🧔♂️+👱+🐶
2020 👶 💙
30.12.2024 ⏸️
https://www.tickerfactory.com] -
Audrey super, że mała chwyta pierś ale uważaj z tym ssaniem i poranionymi sutkami, bo może być później problem
u mnie też tak było, ale wsadziłam smoka z obawy przed poranieniem sutków właśnie.. od tego już blisko do pęcherzy, strupów a nawet grzybicy
-
nick nieaktualnyAudrey gratulacje! 😍
Leeila co do krztuszenia się Nikoś często się krztusi, bo za szybko chce jeść, plus ostatnio zwymiotował tyle mleka, poszło mu nosem i dosłownie wszystko było zarzygane, cała noc nie spałam tylko pilnowalam, czy to się nie powtórzy. Dzwoniłam do położnej, powiedziała, że to normalne
Co do odwiedzin ja przyjmuję tylko najbliższa rodzinę, a co do reszty to powiedziałam, że po prostu odezwiemy się jak będziemy gotowi na przyjęcie gości -
Melduję, że dzisiaj o 9:30 przyszła na świat nasza Nadzieja
54 cm, 3510 g i 12 pkt 🤣(lekarz dał jej dodatkowe punkty za zgrabne uszy i ładny płacz 🤣). Opiszę co i jak pewnie jak wrócę do domu, na spokojnie już
Teraz się karmimy i poznajemy
Audrey gratuluję kochana 😘😘😘
Trzymam kciuki za wszystkie jeszcze nie rozpakowane ;*Chmurka, Domi1995, erre, Pogoda, edka85, Krokodylica, Maddelainen, ancys85, Szczęśliwa, Audrey, Asia000, KotkaPsotka3, Natalii, Ptysio, Dave87 lubią tę wiadomość
-
Erre mam katarek plus. I taki odsysacz elekttyczny. Narazie zakrapiam malemu ta sol morska i odciagalam. Ale nie wiem czy dobrze to robię bo nadal warczal i w trakcie on okropnie placze. Az boje sieze robie mu krzywde.
Audrey gratulacje 🥰
Pap ale slodko brzmi urlop bratowski 🤩
Ahope gratulacje 😘
Co do odwiedzin to mieszkamy z tesciami, wiec widzili go oni. I moj tato zaraz po szpitalu. Któregoś dnia przyjechal bez uprzedxenia brat meza z rodzina. A ze akurat byla u nas tesciowa to mocno powiedzialam do niej co o tym sadze. To bylo jakis niecaly tydzien od narodzin. I ona wzięła ich do siebie, my nie pokazalismy im malego. Bylam tak zla... nawet nie pomysleli, zeby uprzedzic, tylko nalot robia....
Podsumowujac widza malego tylko dziadkowie, a innych moze zaprosze po miesiacu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2020, 15:05
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
AHope, gratulacje, tulcie się
Joana, ja jeszcze tego na odkurzacz nie używałam, też będę się bać...
Jak mąż odebrał mnie ze szpitala, to zaraz pytał kiedy jego mama może przyjechać. Ustaliliśmy, że w następny weekend. I dziś mi dzwoni, że jego siostra i mama wpadają teraz w niedzielę. Niby na dwie godzinki, ale jestem wściekła jak osa, nie chcę gości tydzień po porodzieCzekam, aż wróci, to sobie porozmawiamy
-
Erre nie dziwie Ci sie..
Ja tez nie chcialam nawet ze wzg na siebie. Nie wiem czy to pisalam ale jak wróciłam ze szpitala to mi na poczatku prawie nie wchlonal sie brzuch. Mialam go tak duzy jak w 7 miesiacu ciazy 🙄 a tesciowa pierwsze co prawie powiedziała to pytaniw kiedy biore sie za siebie bo mam ogromny brzuch i zeby mi taki nie zostal..
Myslalam ze poplacze sie.. i dlatego tez nie chcialam innych gosci zaraz bo zwyczajnie czulam soe ze.soba jak kupa. Teraz nadal mocno schudlam i brzuch sie wciagnal ale nadal nie jest jak przed ciąża. Tylko taki flak ..
I ja wiem, ze pptrzeba czasu, ale zwyczajnie nie chcialam juz sluchac takich komentarzy od gosci...
Erre dobrze ze nie tylko mnie przeraza ten odkurzacz..Adaś
-
AHope wrote:Melduję, że dzisiaj o 9:30 przyszła na świat nasza Nadzieja
54 cm, 3510 g i 12 pkt 🤣(lekarz dał jej dodatkowe punkty za zgrabne uszy i ładny płacz 🤣). Opiszę co i jak pewnie jak wrócę do domu, na spokojnie już
Teraz się karmimy i poznajemy
Audrey gratuluję kochana 😘😘😘
Trzymam kciuki za wszystkie jeszcze nie rozpakowane ;*
Gratulacje -
Joana, to straszne co piszesz... Jak tak można powiedzieć kobiecie która dopiero co urodziła. Ciekawe jak ona wyglądała po ciąży. Życie to nie film, przez 9 miesięcy rośliście i teraz potrzeba drugie tyle, żeby dojść do siebie. Nie przejmuj się takim głupim gadaniem.
Krokodylica, joana, Ptysio lubią tę wiadomość
👩+🧔♂️+👱+🐶
2020 👶 💙
30.12.2024 ⏸️
https://www.tickerfactory.com] -
Maddelainen wrote:Joana, to straszne co piszesz... Jak tak można powiedzieć kobiecie która dopiero co urodziła. Ciekawe jak ona wyglądała po ciąży. Życie to nie film, przez 9 miesięcy rośliście i teraz potrzeba drugie tyle, żeby dojść do siebie. Nie przejmuj się takim głupim gadaniem.
Jak jej powiedziałam, ze ciezko zebym wygladala super zaraz po porodzie. To powiedziała, ze siw nie zna ale inne kobiety w rodzinie tak nie mialy...hmm.. na nic moje gadanie bylo.
A teraz po prawie 3 tyg kiedy waze mniej niz przed porodem ale brzuch nadal wzdłuż blizny jest opuchniety i ta lekka galareta. Mowi do mnie, ze w sumie to nie widac, zebym przytyla przez ciaze tylko ten brzuch mi zostal......
Ale ja juz dawno mowie ze moja tesciowa to ma jajacznice zamiast mozgu.Maddelainen lubi tę wiadomość
Adaś
-
Joana u mnie też flaczek z brzuszka to zupełnie naturalne, i nie ma co się wstydzić przecież dopiero co urodziłas i głupim gadaniem nie ma co się przejmować.ciesz się swoim maleństwem :*
Gratulacje dla nowym mam!
My już z mężem pozalatwialismy wszystko na chrzest, jest równo za miesiąc.
mamy tylko problem ze skierowaniem na usg bioderwk bo u nas lekarze wciąż nie przyjmują, nawet na wizyty patronazowe więc chyba będziemy musieli prywatnie jechać.
Erre doskonale cię rozumiem, u nas goście byli w ten sam dzień w którym wyszłam ze szpitala ja jeszcze po cc chodziłam jak zombie, ale teściowa u nas by nie odpuściła, żeby nie zobaczyć wnuka więc nie mogę być na nich zła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2020, 16:07
joana lubi tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
joana wrote:Dziekuje kochana 😘 musialo chwile zejsc, zebym tez to zrozumiała.. teraz patrzę na moje rozstępy i jeszcze troche brzucha z wdziecznoscia. Ale w tamtym momencie pamietam, ze czulam sie jak totalna kupa. Brudna po 3 dniach w szpitalu, niewyspana, w siatkowanych majtach z wielkiem podkladem, w jakims obcym ciele z galaretowatym brzuchem. I jeszcze te slowa.. od kobiety, ktora rodzila 4 dzieci.
Jak jej powiedziałam, ze ciezko zebym wygladala super zaraz po porodzie. To powiedziała, ze siw nie zna ale inne kobiety w rodzinie tak nie mialy...hmm.. na nic moje gadanie bylo.
A teraz po prawie 3 tyg kiedy waze mniej niz przed porodem ale brzuch nadal wzdłuż blizny jest opuchniety i ta lekka galareta. Mowi do mnie, ze w sumie to nie widac, zebym przytyla przez ciaze tylko ten brzuch mi zostal......
Ale ja juz dawno mowie ze moja tesciowa to ma jajacznice zamiast mozgu.
Przepraszam niechcąco kliknelam lubię to.
Teściowa takimi tekstami pewnie się podbudowuje w jakiś sposób. Najważniejsze, żebyś nie brała jej słów do siebie, chociaż wiadomo ciężko. Ja zaś przytyłam w ciąży tylko 7 kg i teściowa co chwilę pyta mnie ile przytyłam i że za mało i dziecko nie rośnie. Na niektóre rzeczy nie mamy wpływu. Głowa do góry, i olać po prostu! 💪🙂
joana lubi tę wiadomość
👩+🧔♂️+👱+🐶
2020 👶 💙
30.12.2024 ⏸️
https://www.tickerfactory.com]