!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
ktosiowa wrote:Pogoda, wrzuć pytanie wgoogle. Szczepi np imed24, tylko ze dziecko musi mieć między 12 a 24 i szczepią do wyczerpania szczepionek. Nie wiadomo ile Kraków zakontraktował i czy coś zostanie dla nas we wrześniu. Co do bexsero to musisz poczytać ulotkę, ale chyba jest tak jak napisałaś. Ja na razie skupiłam się na moim trzylatku.
No tak, przecież istnieje wujek Google 😁
Nam prawie się udało załapać na program darmowych szczepień, ale zadzwonili do mnie jak już byliśmy po 1 dawce. -
erre wrote:Chmurka, ten piesek jest prawdziwy czy to pluszak? 😅 Jest taki czysty i równiutko przystrzyżony 🤩
No faktycznie, można by się pomylić 🙊🙈
Też nie poznałam Anielki ale ona już duża 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2021, 15:04
Chmurka lubi tę wiadomość
-
Chmurka cudna Anielka i Piksel! 😍😍 Też miałam pisać gdzie włosy.. 😂🙈
Dzięki za odzew odnośnie meningo, trochę mi rozjaśniło 😅 ale też pomieszało 😂 teraz np. wpadłam na pomysł, żeby przed rokiem zaszczepić Nimenrixem, a z Boxsero się wstrzymać. Będę rozmawiać z lekarką, zawsze mam to robić, ale Amela tak się drze, że zwyczajnie jak najszybciej chce wyjść 🙈
Oglądałam te nakolanniki, ale właśnie sporo jest opinii, że się zsuwają.. albo dzieci odkryją, że da się je zdjąć i majstrują przy nich 😅
Zamówiłam 3 sukieneczki na lato i UWAGA pierwsze spinki 😂😂 jak włosy do lata nie urosną, to najwyżej ja sobie zapne.. kwiatuszki i arbuzy 🙈 -
.. no i masz. 🙈😂 Dzięki Chmurka 👍😂
-
Ale bym wyszła na spacer z małą, taka fajna pogoda a ja utknełam w błocie po kolana i nie ma opcji żeby wózkiem wyjechać. Jak ma z jest w weekend to idziemy bo on aż do ulicy wózek niesie w rękach. Poza tym Agata poleży chwilę i ma nerwy że nic nie widzi oczywiście w gondoli🤦♀️ pozostaje mi wychodzić z nią na rękach i chodzić po podwórku 🤦♀️
-
Audrey ja ostatnio zabawki zabieram i się Aniela w wózku bawi. Ale nie zmienia to faktu że słabo że masz takie błoto że nie da się przejechać
P.s. mam aplikacje banku więc nie muszę prosić o kod, przychodzą do mnie powiadomienia jak mąż też coś kupuje, mogę płacić blikiem. Ale mam też kartę debetowa.Krokodylica, Leeila26, DarlAa, joana, Ptysio lubią tę wiadomość
-
Audrey może nosidło byłoby opcja?
Chmurka brawo Ty 💪Chmurka lubi tę wiadomość
-
Chrupki jej podpasowaly. Mus.... zjadl, ale na sama dynie aż się trzęsła.
Zaczęłam w sobotę podawać jedzonko, jednak postawiłam na razie na słoiczki. Jako pierwsza poszła tradycyjnie marchewka, na drugi dzień dynia, w pn i na śniadanie we wtorek dynia z ziemniakiem, wieczorem i cała środę marchewka z ziemniakiem (podczas obiadu dałam jej tez trochę naszego puree z ziemniaków z masełkiem. W nd kupa marchewkowa, w pn taka... normalniejsze (jak przed rozszerzaniem), we wt kupy brak:/ i dopiero wczoraj wieczorem tyci kupa, ale taka „dorosła”. I dzisiaj tez już dorosła, aleze nie było kupki we wt to postanowiłam podać dzisiaj jabłko (z dynia).Chmurka lubi tę wiadomość
-
My będziemy przechodzić na spacerówkę bo młoda nie chce jeździć w gondoli boli nic nie widzi. I kończy się tak, że niosę ja na rękach a wózek pcha syn. Czasem jeszcze uda się na brzuchu ale to musi być wypoczęta.
Btw, u nas dziś pół rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2021, 00:06
Leeila26, DarlAa, Pogoda, Asia000, Audrey, Ptysio lubią tę wiadomość
-
ATA, Marta twerkuje ostro, ale dalej się cofa zamiast przesuwać do przodu albo próbuje się takie zabawnie rzucić całym brzuchem do przodu. Już coraz dłużej wytrzymuje w tych swoich twerkach. Potrafi się tak bujnąć z 10 razy przód-tył. Siadania nie ogarnia, ale siedzieć to ona chętnie 😂 więc cóż... Wyje od rana do wieczora. Może niedługo wzmocni te mięśnie, zacznie raczkować i choć na chwilę przdstanie wyć