!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale Wam super idzie rozszerzenie diety. My po środowych wymiotach Maksa cały czwartek tylko na piersi ale denerwował się bo mu już nie wystarcza. Zjadł wieczorem kaszki ryżowej ale zrobiłam na wodzie nie na mleku i od razu był szczęśliwy. Wczoraj dałam mu tylko pół słoiczka samej marchewki. I kaszkę na kolację.
-
Łooo jaka cisza 🤣🤣 wszystkie mamuśki w garach 😅
-
Oj Leeila zebys wiedziala ale juz mozna odsapnąc.
Kroko myslalam,ze moj Szym bedzie podobne wygibasy jak Maks robil pozniej a on dzis jak ma gole stopy to tez robi podobne! Troche na wyprostowanych kolanach ale tez troche podobnych do MaksaKrokodylica lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Ja też już prawie w domu.. jeszcze żurek mi został do zrobienia, ale to na wieczór na spokojnie jak Amela pójdzie spać 😅
-
Ja też nic nie szykuję oprócz porządków.
Mąż zrobił sałatkę. Placki mam kupione. Na śniadanie wielkanocne idziemy do moich rodziców chociaż kompletnie nie mam ochoty bo moja mama jest przeziębiona. mam nadzieję że nie podłapiemy...
Pap Maks zaczął wczoraj, tak z dnia na dzień. Jak już raz załapią o co chodzi to nic ich nie zatrzyma.
Maks miał awarię wczoraj i dzisiaj bo zlazł z pianek i zarył twarzą w podłogę. Ale był wrzask!
A wczoraj wylazł z bujaka. Nie był zapięty, poszłam szykować mu kąpiel, wracam a on klęczy przed bujakiem. Sezon na oczy wkoło głowy i w tyłku uważam za otwarty.Ptysio, ancys85, Pogoda, erre lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Dziewczyny jak któraś z Was próbuje się dostać do grupy na fb to piszcie mi tu na forum na priv imię i nazwisko żebym wiedziała kogo do grupy przyjąć.
Kroko napisałam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2021, 19:43
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChmurka wrote:Jej dziewczyny podziwiam. Ja nie zrobiłam absolutnie nic. Od wczoraj jesteśmy u teściów. Jutro po południu u moich rodziców się gościmy. Dostaniemy pewnie zapasy od jednych i drugich więc nic nie przygotowywałam...
Haha Chmurka my identycznie 🙈 az mi głupio, jak czytam, ile dziewczyny zrobiły i...troszkę zazdroszczę, bo ja lubię gotowac, ale serio z dwójką maluchów i marudzącym mężem to byłoby tylko więcej nerwów niz to wszystko warte. A tak się luzuję, odpoczywam, zbieram sily no i jem 😂Chmurka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też Wam życzę laseczki zdrowych, spokojnych świąt ❣️ smacznego jajeczka, mokrego dyngusa, żeby dzieciaczki nasze były grzeczniutkie i dały się nam wyspać i odpocząć 🙈😉 Wesołego Alleluja !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2021, 23:50
Ptysio, Pogoda, erre, ancys85, Krokodylica, Natalii lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki to nasze drugie wspólnie spędzane święta Wielkanocne 😁
Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych
wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2021, 12:52
Pogoda, Chmurka, Ptysio, Leeila26, Ounai, erre, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Chyba chodzi o Pawełka 🤪
My wróciliśmy do domu. Teściowa była w szoku, że podaję małemu do jedzenia wszystko ze stołu. Żurek był hitem 😅
Jestem wykończona, starszak przechodził samego siebie, ale co zrobić jak na co dzień ma dużo przestrzeni, a teraz przez dwa dni był zamknięty w małym mieszkaniu 😔ancys85 lubi tę wiadomość