!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Teściu w szpitalu, nie jest za dobrze oczywiście z pozytywnym wynikiem..
Mi już chyba przeszło. Mąż i Amela dalej nic i oby tak zostało
-
Kurczę dziewczyny strasznie Wam współczuje tych chorób
My na szczęście zdrowi, ale bujamy się z ta skóra. Reka już wyglądała dobrze, to oczywiście musiał się podrapać i znów jest słabo może troszkę lepiej, ale znów się sączy, a antybiotyk wczoraj skończyliśmy.
Do tego jeszcze te potowki czy nie wiem w końcu co. Na policzkach ma tyle krostek, ze wyglada jakby zaczął wchodzić w okres dojrzewania. Przez to oczywiście z rozszerzaniem diety zwalniamy z podawaniem nowych produktów.
Chmurka jak Twoje zdrowie?
Aina do u Ciebie? Córeczka zaczęła przybierać?
Ktoś wie co z Audrey? Dawno jej tu nie było
Katwie jak sobie radzisz sama z chłopakami?
-
Oo i jeszcze Ancys. Jesteś?? Odezwij się..
Audrey czasami wpadnie na fb, bo ma jakiś problem z zalogowaniem się na konto belly.ancys85 lubi tę wiadomość
-
Kroko współczuję chorób:( utrapienie masz z nimi! Non stop komuś się u Was coś przyplatuje.
Pogoda, dziękuję że pytasz. Ja jeszcze słaba i pokasluje ale już jest ok. Ale dziś pozytywny test wyszedł mojemu tacie, a on jedyny z domu jeszcze się uhowal. Więc jeszcze on ma kwarantannę do końca tygodnia. Ale póki co ok. Nie ma tylko węchu i smaku. I oby tak zostalo -
Pogoda dziękuję ze pytasz. Staram się Was podczytywac, ale brakuje mi ciągle czasu zeby cos wiecej odpisac, bo ja nie umiem tak krótko Żyjemy, ale ostatnio ciezkie noce i dnie. Wczoraj dluzej posiedzialwm wieczorem, a jaknsie położyłam to zaczęły sie pobudki, wiec spalam raptem godzinę. Dzien tez kiepski.
Zycze Wam zdrowka i Waszym dzieciaczkom. Ja dzis dostalam tel z CZD ze w sobote Mimolaj ma rezonans kontrolny... Trzymajcie za nas kciuki. Juz sobie tka spokojnie zylam, a dzis jakos tak powróciły emocje i strach. -
Witajcie Kochane 😘😘😘
Cztery razy próbowałam przysiąść i do Was napisać ale zawsze "coś" mi przerywało... w każdym razie obiecuję poprawę 😁
Niestety nie odniosę się do wszystkich wpisów za co z góry przepraszam.
Chmurka ale klops z chrzcinami i covidem ale najważniejsze, że zdrowiejecie i przechodzicie wirusa w miarę dobrze - ściskam!!
Leeila zmówiłyście się z Chmurką albo potajemnie spotykacie bez nas 🤔
🙊🙈😂🤪
Szybciutko zdrowiej i oby dalej bez objawowo u reszty rodzinki.
Współczuję choroby teścia 😟 mam nadzieję, że mimo obecnego stanu zdrowia wróci szybko ze szpitala w zadawalającym stanie.
Krokodylica ale Was te przeziębienia lubią, dużooooooo zdrowia!!
A co do kaszlu Maksia....jak Paweł zaczął ząbkować to pojawił mu się okropny kaszel z którym borykaliśmy się dwa miesiące, raz w tygodniu chodziłam go osłuchać do lekarki, żeby mieć rękę na pulsie ale był to po prostu efekt nadmiaru śliny. Wcześniejsze dzieciaki tego nie miały a piszę bo wspomniałaś o ząbkach.
Ja miesiączkuje regularnie od 4 miesiąca po porodzie.
A teraz przyjemniejsze rzeczy!!!!!
Wszystkim dzieciaczkom gratuluję skończonych kolejnych miesięcy, nowych osiągnięć i umiejętności rośniecie stanowczo za szybko 🙊 ciocia forumowa ściska i całuję 🤗😘🤗😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2021, 07:29
-
W skrócie co u nas 😁
Pawełek siedzi 😍 oprócz tego próbuje wystartować z czworakami ale jak na razie jest przekonany, że bujanie na czterech załatwi sprawę 😂 choć od dwóch dni odrywa już jedną rękę. Czołganie za to perfekcyjne 👌
U nas ostatnio tępo straszne 🙈
Jak była piękna pogoda to zaprowadzałam dzieciaki do szkoły i przedszkola i szłam z Pawełkiem na spacer. I tak koło 8 kilometrów dziennie robiliśmy 😁 dobrze, że lubimy się z wózkiem 🤭🤭
Teraz pada więc ogarniam chałupę, wczoraj wyprasowałam stertę ubrań, posprzątałam łazienkę i takie tam....
Poza tym wyprzedaję co niepotrzebne, zmobilizowałam się wreszcie 💪 dziś planuje wystawić gondolę i rowery.
Jak pogoda pozwoli to w maju zakończymy kolejny etap budowy- instalacje. Narazie projektujemy łazienki i kuchnie żeby wiedzieć gdzie zrobić podłączenia.
No i mamy lokatorów na działce, rodzinkę wiewiórek i niestety chyba nornice, może któraś walczyła z tymi gryzonimi i podpowie jak się ich pozbyć.
Poszalałam na zakupach 🙊🙉🙈 czekam tylko kiedy chłop wystawi mi walizki za drzwi 😂😂
Dostalam wiadomość z rosmanna o jakiejś przygotowanej dla mnie ofercie na pampers premium care 4 więc zerknijcie czy też czegoś nie macie na @ i dla miłośniczek książeczek.... Wyprzedaż czu czu w Rossmann.Ptysio, Pogoda, joana lubią tę wiadomość
-
Erre po dłuższym użytkowaniu, z czystym sumieniem polecam mopa.
Czy zdecydowałaś się na jakiś domek ogrodowy?? Po 20 maja będziemy mieć robioną oczyszczalnie i równaną działkę i zastanawiam się czy teraz warto kupować czy na kolejny sezon jak już będziemy wprowadzeni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2021, 08:13
-
Ancys, dzięki za polecenie
My domku nie kupiliśmy, bo jak mąż to usłyszał, to stwierdził, że sam zrobi. No i tak robi od marca...
Czytałam opinie, że domki z Leroy czy Castoramy są wybrakowane, w paczce nie ma wszystkich elementów, więc trzeba uważać. Znajomy niedawno kupił wypasiony domek z firmy 4iq i był zadowolony, łatwy montaż, a dzieciaki w 7 niebie
Ja bym kupiła już teraz, można zaimpregnować, a na zimę zabezpieczyć albo złożyćancys85 lubi tę wiadomość
-
Kroko, to u mojej małej też chora krtań. "Tylko" katar zamienił jej się na zapalenie krtani. Wygląda na to, że ta wydzielina spływa jej po gardle i podrażnia krtań, bo jest normalnie zachrypnięta i czasami próbuje odkrztusić to. Załamka. Jedyne pocieszenie, że syn już wychodzi z tego dziadostwa. Kataru nie ma, ale mocny odrywający kaszel. Na szczęście w klubie malucha nie robią z tego problemu i może chodzić. Ale to prywatna placówka, więc wiadomo...
-
U nas tez maz koniecznie sam musi zbudować domek. No i wiadomo trwa to bo z pogoda i czasem różnie...
Nornic nie miałam ale wiewiórek wkoło to jest mnóstwo. Najpierw wolalalm starszaka to każdej zeby mu szybko pokazać i poobserwować bo to atrakcja po przeprowadzce z centrum miasta ale teraz? Juz nie jest to tak wyjątkowe...Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017