!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai, ja jak się zapisywałam na wizytę to dostałam glukometr i jak mam go używać, a na drugi dzień byłam u dietetyczki. Robią to specjalnie w takiej kolejności żeby pani doktor miała już jakiś obraz jak dieta wpływa na cukry.
Ja mieszkam na osiedlu O nie wiem czy wiesz gdzie to jest😉 dosyć blisko lodowiska 🙂 a Ty gdzie?
Nie nie ja pracuję w Bielsku a Ty w Tychach? 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 20:03
-
Mam zgodę żeby publicznie podać nr tel do dietetyczki klinicznej
530868086 . Poważnie ona działa cuda
jedzenie jest bardzo dobre, a glukoza ze 100 w tydzień obniżona u mnie do 85
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Ja po wizycie, wszystko ok.
Kość nosowa jest, NT 1,55, a crl 6,17cm i wychodzi o 5 dni starszy.
Pappa wyszła w porządku.
No po prostu kamień z serca
Ptysio, Ounai, Mevr_A, Monia91:), Annia, Lola., darika, edka85, Chmurka, Natalii, Pogoda, Asia000, Jaśmina, pap86, Krokodylica, Totoro lubią tę wiadomość
-
Erre super ! Właśnie czekałam kiedy do nas napiszesz
dużo zdrówka ;-*
erre lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Erre gratulacje! Synek?
Ktosiowa????erre lubi tę wiadomość
-
A mnie wlasnie co do wczorajszej wizyty martwi, ze dzidzia jest caly czas do tylu z wielkoscia.
Wczoraj 12+6 a dzidzia miala tylko crl 5,94.
Ktosiowa co sie stalo???
Erre gratulacje 🥰erre lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Ktosiowa nic nie będę usuwać dopóki nie wyjaśnisz co się dzieje. Przecież wynik nifty masz dopiero na początku marca.4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
joana wrote:A mnie wlasnie co do wczorajszej wizyty martwi, ze dzidzia jest caly czas do tylu z wielkoscia.
Wczoraj 12+6 a dzidzia miala tylko crl 5,94.
Ktosiowa co sie stalo???
Erre gratulacje 🥰
Z innej beczki, dziewczyny bierzecie jakis komplet witamin? Czy sam kwas foliowy?
Bo ja najpierw suplementowalam te zestawy witamin, a później zaczęłam się zastanawiać czy to ma sens i czy nie wystarczy sam kwas foliowy/folian i witamina D? Jodu nie suplementije bo biorę Euthyrox. Doradźcie.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai wrote:Ja na Towarowej a mieszkam na H, więc nie tak daleko. Jestem koło Ciebie w piątki, bo młody chodzi na hokeja. Mamy też często szkolenia w Hotelu Arena z pracy
Jak dzieciaczki się urodzą, to możemy razem się umawiać na jakieś spacery
albo teraz zajęcia dla ciężarnych
A pracuję na Towarowej, więc mam bliziutko do pracy.
Fajna sprawa z tym hokejem 😊 będzie ekstra jak się wybuduje ten stadion lekkoatletyczny to może nasza gwiazda się na coś skusi 😉
Jasne ja jestem chętna na takie rzeczy zwłaszcza spacery uwielbiam 😊 jeszcze się musimy zapisać do klubu słodkich mam z cukrzycą 😂
Ktosiowa o co chodzi? -
Byłam wczoraj u mega hiper specjalistki od usg. Niestety wg niej jest niedomykalność zastawki serca, która tez jest markerem zespołu downa. Przezorność karkowa tez sie zwiększyła z 2,3 do 2,4, a ryzyko wzrosło do 1:39. Powiedziała mi, żebym wysłać jej dane z badania 1 trymestru poprzedniej ciąży, bo jest nowa wersja oprogramowania, która uwzględnia poprzednie ciazę. W domu skaplam sie jeszcze ze lekarka złe wpisała moja datę ur: wpisała 1 października, zamiast 10 stycznia, wiec policzyło dla 38 łatki, zamiast dla 39, domyśliłem sie, ze pewnie wynik byłby jeszcze gorszy. Dzisiaj lekarka oddzwoniła, ze po wprowadzeniu danych z poprzedniej ciąży (i pewnie poprawnej daty ur) ryzyko jest jeszcze większe i ze ona by zrobiła punkcję, nawet jak nifty wyjdzie Ok, bo nifty moze coś przeoczyć (czyli musi byc wg mnie zajebiscie złe).
Ogólnie straciłam nadzieje, to nie skonczy sie dobrze.
-
Ktosiowa nie zgadzam się żebyś opuściła wątek! Nawet niech będzie 1:10 to przed Tobą jest jeszcze 9 !!!! Wiem ... to wygląda beznadziejnie, ale postaraj się jakoś wytrzymać do wyników Nifty (myślisz, że kiedy powinny być? ) i wtedy zdecydujesz co dalej. Nikt Cię tu nie będzie osądzać. Jesteśmy po to żeby się wspierać... ja będę razem z Tobą wytrwale czekać na wynik i pewnie na punkcje... I przez te kilka dni jeśli Ty straciłaś nadzieję to będę mieć ją za Ciebie!
Ptysio lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
No ale nifty wyłapia na pewno Downa. I te wszystkie choroby tego typu. I jaka jest twoja decyzja zdecydujesz się na amniopunkcje ?Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
Ktosiowa... Będę za Ciebie trzymała kciuki. Od kiedy możesz zrobić amniopunkcję?
U mojej mamy w pracy była podobna historia, choć dziewczyna była trochę młodsza od Ciebie, też była amniopinkcja wskazana mimo Nifty (czyli podejrzewam że ryzyka też były duże po USG i Pappie) i wszystko skończyło się dobrze. Jest zdrowe dzieciątko na świecie, trzymam kciuki żeby i u Ciebie jednak też tak wyszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 22:05
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Lola myślę, że ktosiowa musi się przespać z decyzją. Prawdopodobnie to będzie najtrudniejsza decyzja w jej życiu. I którą z nich podejmie to obie popieram ...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza