!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja do stóp mam schoola właśnie ten na pękające pięty, chociaż mi nie pękają, ale fajnie nawilża. I jestem zadowolona 👍 ja się że skarpetkami nie lubię, czuje się jak jaszczur 🤣
-
Przyszły zakupy tekstylne itp
prześcieradełka, tetra, okrycia, otulacz itd itp.
Otulacze bambusowe z motherhood jakoś super 👌 okrycia kąpielowe 80x80 akuku śmieszne, bo w środku normalnie frotte a z wierzchu jakby polar (coś takiego miłego). Tetra spoko (ciekawe jak po praniu), nie wiem czemu jedne zamówiłam 40x80 🤷 totalnie bez sensuOchraniacz na materac wydaje się być ok.
Wszystko z: http://allegro.pl/uzytkownik/Swiat____Dziecka?order=mJaśmina, Leeila26, AHope lubią tę wiadomość
-
Wkurza mnie ze na każdej metce jest zeby prac w 40 stopniach i nie wolno suszyć i w niektórych przypadkach nie można prasować totalny bezsens...
-
Ounai, Chmurka, Krokodylica, AHope lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja bardzo polecam pieluszki bambusowe z motherhood, są dużo lepszej jakości niż te z allegro. Tamte nakupowałam przy pierwszym synku i niestety szybko z nich zrezygnowałam tracąc tym samym dużo pieniędzy, które na nie wydałam i kupiłam te z motherhood, te będą służyć też drugiemu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2020, 14:08
-
Cześć dziewczyny. Jakieś dwa zwariowane dni miałam i dopiero nadrabiam posty. Załamuje się jak czytam że robicie wyprawkę już, bo ja jestem z tym głęboko w lesie. Nic nie kupiłam, no może parę ciuszkow z wyprzedaży, nic nie planuje i nie wiem kiedy się zabiorę za cokolwiek.
Co do diety matki karmiącej to też uważam, że nie ma czegoś takiego, ale to temat rzeka. Co matka to doświadczenie. Ja pierwsze dwa tygodnie na takowej byłam co doprowadziło do deprechy bo stwierdziłam że nie chce tak żyć, nic nie można zjeść, jak mieć siłę żeby się zregenerować? Pamiętam jak byłam w szpitalu zoltaczka z synem i mąż kazał mi iść do barku kuoic sobie jakiś obiad. Kotleta nie mogłam bo smażony, surówka z kapusty albo selera więc też nie, ogólnie zjadłam same ziemniaki i wróciłam z rykiem że nie mogę nic sobie kupić do jedzenia. Jadłam chalke tylko przez 3 dni. Po dwóch tygodniach tak ni się chwilę i wszystkiego że rzuciłam się dosłownie na jedzenie i pochlanialam wszystko po kolei. Ale mówię każdy ma inne doświadczenia. Na pewno jeżeli ktoś stosuje się do tej diety to też z głową... Na necie jest mnóstwo jakiś list tego co można jeść z innej epoki dosłownie. Np ja spotkałam się z opinią że można jeść tylko czerstwy chleb. Autentyk zalecenie z szpitala na kartce... Ale polecam blog Hafija. Mistrzyni karmienia, źródło rzetelnej wiedzy. -
Wikisen wrote:Dave ten odkurzacz to taki co sam sobie jezdzi i odkurza? Bo ja tez wlasnie mysle jak to sobie ulatwic troche zycia. Mowisz, ze nie zalujesz zakupu?
mamy dużo sprzętów Xiaomi, wcześniej mieliśmy tylko takie co odkurzają w teraz taki w 2w1 wygoda niesamowita. No i cena dobra w porównaniu z roomba która kosztuje 2-3 razy więcej
Wikisen lubi tę wiadomość
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Ounai ja też na razie nie mam za bardzo wyprawki. Mam dość sporo ubranek ale brakuje mi jeszcze na pewno trochę elementów, mam śpiworek i 6 pieluszek muslinowych i 2 koszule nocne do karmienia. Ale spokojnie ja jeszcze nie mam presji czasu, zamawiam po trochę.
Kotka ty mieszkasz w Polsce? Bo w Polsce
taki zabieg jest nielegalny o ile dobrze się orientuję. Jeśli jesteś PEWNA, że nie chcesz mieć więcej dzieci w żadnej życiowej opcji która się może zdarzyć i masz możliwość żeby podczas jednej operacji to załatwić to warto rozważyć. A nie chcesz spirali bez hormonów? Też skuteczna, a w razie czego możesz zmienić zdanie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2020, 16:23
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Pogoda wrote:Z tego co wyczytałam, to nie może być składnika DHA
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Annia wrote:Ounai ja też na razie nie mam za bardzo wyprawki. Mam dość sporo ubranek ale brakuje mi jeszcze na pewno trochę elementów, mam śpiworek i 6 pieluszek muslinowych i 2 koszule nocne do karmienia. Ale spokojnie ja jeszcze nie mam presji czasu, zamawiam po trochę.
Kotka ty mieszkasz w Polsce? Bo w Polsce
taki zabieg jest nielegalny o ile dobrze się orientuję. Jeśli jesteś PEWNA, że nie chcesz mieć więcej dzieci w żadnej życiowej opcji która się może zdarzyć i masz możliwość żeby podczas jednej operacji to załatwić to warto rozważyć. A nie chcesz spirali bez hormonów? Też skuteczna, a w razie czego możesz zmienić zdanie...
Nielegalny??? Ja mieszkam w De.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2020, 16:26
-
Dave87 wrote:Nie znam się ale od 2 lat jem tabletki mama dha premium plus które właśnie mają kwasy dha
Ale tu nie chodzi o kwas DHA tylko o jakiś chemiczny związek dihydroaceton (dha) -
Ja po połówkowych. Z Małą wszystko w porządku, sprawdzone wszystko dokładnie, szyjka długa, Agata ma 414 gram, ma pięknie bijące serducho i ułożyła się już główką w dół☺ Mamy jeść więcej mięska 😅 No i jak już się domyślałam obciążenie glukozy na następna wizytę. I 5kg na plusie od początku ciąży. Chciałam 3d ale mówił że lepiej na następnej wizycie, i spróbujemy bo łożysko jest na przedniej ścianie i może nie będzie nawet dobrze jej widać.
Pogoda, Ptysio, Annia, Asia000, Leeila26, AHope, erre, Ounai, KotkaPsotka3, Jaśmina, pap86, Chmurka, edka85, ancys85, Natalii, Krokodylica, katwie27, Domi1995, Evva lubią tę wiadomość
-
KotkaPsotka3 wrote:Nielegalny??? Ja mieszkam w De.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Audrey super wieści! ❤️
Nasza też już główka w dół, zastanawiam się jakie są realne szanse, że tak już zostanie 🤔