!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
ata89 wrote:Dziewczyny. Czy wszystkie, ktore mialyscie to badanie obciążenia glukoza, to mialyscie pobranie 2 czy 3 razy?
W ciąży z Synem miałam 3 razy.
Wczoraj ginekolog przez telefon, inny, bo ten który mnie prowadził zrezygnował, wypisal skierowanie. Dzwonie dziś żeby się zapisać do przychodni, czytam co jest napisane na skierowaniu i wychodzi na to, że mam tylko 2 pobrania, na czczo i po 2och godzinach. Dla mnie coś nie tak. Nawet ta pani z laboratorium, z którą rozmawiałam się zdziwiła...Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai wrote:Ja mam ostatnio coraz gorsze dni. Jest mi ciężko, bardzo szybko się męczę, nie mogę rano wstać, wieczorem jestem padnięta już od 20. Bardzo brakuje mi jakiejś drzemki w dzień. Ogólnie mam totalny zjazd formy
Miałam pójść na spacer, albo poćwiczyć kręgosłup dla ciężarnych a właściwie zrobiłam tylko obiad i cały dzień przeleżałam... 🙄
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai wrote:Nawet mi nie mów, tam są takie śliczne ubranka a u nas zamknęli duże tesco. Zostało tylko małe
-
Dziękuję Wam za odpowiedzi w sprawie glukozy. Wiedziałam , że coś jest nie tak. Nie ufam temu lekarzowi. Olal mnie wczoraj totalnie przez ten telefon.
Doplace całe 8 zł za to środkowe pobranie i będzie dobrze. Juz nie mam siły się bujać z tymi lekarzami, skierowaniami i o wszystko się prosić.
Udało mi się zapisać na 26 maja na wizytę Nfz do innej przychodni. Co prawda kawał drogi, ale cieszę się , że jest termin. Zobaczymy jak tam będzie.
Katwie. Jesteś silna kobieta! Podziwiam Cię!
Co do żelu z rossmann to my go używamy. Ja sama teraz tez bo zapach tylko tego mi odpowiadal. Ale jakiś czas temu kupiliśmy nowe opakowanie i faktycznie pachnie inaczej. Ale myślałam , że to mój węch jakiś wyczulony się zrobił, ale może faktycznie jest coś na rzeczy..Annia, Freja000 lubią tę wiadomość
-
Katwie możesz pokazać o który konkretnie żel chodzi?
Ja jestem po wizycie, wszystkie pomiary dobre, Maksio waży 417g i ułożony jest główką na dół.
maja2024, Ptysio, Annia, Chmurka, Dave87, Audrey, Jaśmina, erre, Evva, katwie27, Ounai, pap86, Leeila26, Domi1995, Asia000, Pogoda, Natalii, to_tylko_ja, AHope, edka85, ancys85, joana lubią tę wiadomość
-
Kroko gratulacje
Jakoś tak miło mi się czyta jak piszesz Maksio to Maksio tamto. Mój Maksiu za moment kończy 3 lata ale jakoś tak jak czytam Twoje wpisy to wspominam... Jak jeszcze był tak maleńki...Krokodylica lubi tę wiadomość
Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Krokodylica wrote:
Ja akurat używam zielonego. -
Jutro mąż jedzie do Tesco po zakupy, bo tam robimy zakupy on line... Kusicie kurde znowu i aż chyba pojadę, tylko muszę mamie ukraść kartę clubcard 😁 dużo osób zachwala jakość f&f ja sobie też tam czasem ciuchy kupuje
-
Ounai wrote:Niby w Krakowie jeszcze jest otwartego, może podjadę sobie coś wybrać dla dzieci. Ja nawet sobie dużo ubrań w Tesco kupowałam. Ale dla dzieci naprawdę śliczne mieli.
Jak pojadę jutro to dam Ci znać czy masz po co jechacduże Tesco zostało tylko na kapelance
-
Ptysio wrote:Kroko gratulacje
Jakoś tak miło mi się czyta jak piszesz Maksio to Maksio tamto. Mój Maksiu za moment kończy 3 lata ale jakoś tak jak czytam Twoje wpisy to wspominam... Jak jeszcze był tak maleńki...
Jakoś tak lubię mówić o dziecku po imieniu, nie tak bezosobowo.Ptysio, Jaśmina lubią tę wiadomość