!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kotka, sprawdź jaki masz ALAT i ASPAT, one są najważniejsze.
Kroko, ja jestem w 34 tygodniu, Ty jesteś w 30, jeśli nic się nie dzieje masz czas na torbę. Chociaż ja też myślałam że mam czas haha a teraz siedzę w szpitalu 😂
Ja do ketonów mam paski, 17zl za całe opakowanie w aptece.joana lubi tę wiadomość
-
Domi1995, edka85, erre, joana, AHope, Krokodylica, Jaśmina, Audrey, Pogoda, Chmurka, Leeila26, Asia000, Natalii, Totoro, skała, maja2024, pap86, Ptysio, to_tylko_ja, Dave87 lubią tę wiadomość
-
Ancys piękny brzusio 🥰
Qunai dzia, tak mi sie wydaje, ze kilka dni wczesniej tez raz ze rzadko jadlam to wegli bylo malo. Jutro wizyta to zobaczymy co powie lekarz.
Ancys piękny brzusio. Ja walizke mam zamiar zaczac dziś pakować 😊 powoli do przodu, bo nie moge sie zebrac. Jakies rady jak to zorganizowac, zeby latwo sie w niej odnalezc? Ubranek dla malego nie musze brac. Dopiero na wyjscie mąż dowiezie.
Kotka napewno nie zdecydowałabym sie. Raz koronawirus. Moja siostra mieszka na południu Fr i mowi, ze tam od od nowa odzywa i czekaja kiedy znow bedzie wszystko pozamykane.
Dwa dla mnie katorga jest 50 km w aucie a co mowic o 1200. Dodatkowo ta temperatura.
Zreszta ostatnio zle sie czulas wiec ja nie ryzykowalabym obcego kraju i poszukiwania szpitala. Nawet gdybym biegle mowila w tym jezyku.
Mi osobiscie choc teraz zadnych problemow nie mialam to lekarz zabroniłod 30tc jakichs wyjazdow na wakacje. Wole sobie pozniej nie pluc w brode.
Domi kciuki 😘
ancys85, Domi1995 lubią tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Jestem po wizycie z Ktg. Zapis prawidłowy, mały spał większość badania, uaktywnil się pod koniec dopiero
wyszły tam skurcze braxtona hicksa, a ja ich nawet nie czułam 🤷🏼 jak na razie wszystko cacy
szyjka 3,5 cm, mały waży 1620 i oczywiście buźki nie pokazał, bo po co
lekarka obstawia, że będzie ważył przy porodzie jakieś 3200/3400, więc raczej nie będzie 4250 po mamusi
skoro mam rodzic sn to dla mnie lepiej
ancys85, Chmurka, erre, Leeila26, Jaśmina, Natalii, Asia000, joana, AHope, Krokodylica, Audrey, edka85, maja2024, Totoro, Ptysio, Dave87 lubią tę wiadomość
-
Joana dziękuję bardzo 😘
Ja po jednej stronie torby ułożyłam piżamy, bieliznę i rzeczy ubraniowe a po drugiej (od strony otwierania torby) rzeczy higieniczne, żeby łatwo było wyciągać je pielęgniarkom. W środku klapki, kosmetyczka i kubek ze sztućcami...
Ja ogólnie lubię wszystko mieć poukładane 😁😜🤭
joana lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, jak ostatnio chwaliłam się, że dobrze sypiam, tak dzisiaj chyba z 50 razy kręciłam się z boku na bok i nie umiałam znaleźć wygodnej pozycji 🙈
Ancys piękny brzuszek!Nie tak dawno były studniówki, a za chwilę ,,pięćdziesięciodniówki" 😂 moja za 2 dni ✌️
Domi kciuki 👍 za szyjkę i żeby Cię już w końcu jutro puścili do domu ❤️
U mnie dzisiaj pracowicie.. nie weekend, ale muszę się pochwalić bo nic jedzeniowego jeszcze nie wrzucałam 😉 co prawda nie z jagodami, ale dobre i to 😂 80 sztuk 😉
Pogoda, ancys85, Domi1995, joana, AHope, Chmurka, Akinom 59, Krokodylica, Zabka_89, Jaśmina, maja2024, Evva, Totoro, Ptysio, to_tylko_ja lubią tę wiadomość
-
Hihi, Ancys ja również 😆
Leila podziwiam, ze chciało Ci się robić pierozki 🤩 za mną chodzą z jagodami 😅
Ancys dzia za rade co do walizki 😘 Przypomnialas mi ze nadal nie kupilam kosmetyczki do szpitala. A ta moja to jedna jest ogromna i do makijazu. A druga malutenka.
Pogoda super, ze wszystko oki i ktg ładnie przebiegło 😊
Pogoda, ancys85 lubią tę wiadomość
Adaś
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny temat już pewnie byl ale nie mogę znaleźć. Jakie koszule kupiliście do porodu / do karmienia. Szukam i nie wiem jakie wybrać i ile szt do szpitala sie bierze.Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
Lola u mnie do karmienia szpital wpisał 2, ja kupilam 3. Z tymi dziurami na piersi. Kupilam z italian fashion. Jakosc i dlugisc jest super. Tylko ja mam 170 a jest do kolan, więc dla kogos niskiego moze byc za dluga..
Ancys to rzeczywiscie niezbyt mala 😅 no ja tez bede szukala sredniej czy wiekszej zeby weszly mi tak jakies plyny itp.
A kupowalyscie mini wersje swoich kosmetykow lub przelewalyscie w mniejsze butelki??
Akinom mi napewno zwolnila od 8 tys. Kolejny pomiar po 48 h napewno mi sie juz nie podwoil.Adaś
-
Ja kupiłam dwie z italian fashion , jedna ma guziczki z przodu( ale tak przez środek) a druga jest odchylana i ma pod spodem taka jeszcze jakby koszulkę żeby cycki nie uciekły. Kupiłam też jeszcze jedna tania w Pepco taka rozchylana. Planuje wziąć wszystkie trzy.
Widziałam że część z dziewczyn kupiło w dolce sonno albo na szykowna mama -
Z betą nie pomogę, bo nie robiłam. Ja mam koszule z allegro 3 do karmienia i 1 na ramiączkach, rozpinaną do porodu. To zależy od szpitala, u mnie na liście są właśnie 3 + do porodu. Z kosmetyków będę brała mini wersję z Rossmana, ale absolutne minimum czyli żel pod prysznic i szampon 2w1 oraz jakiś żel do mycia twarzy. No i mini wersja pasty do zębów 😁 Balsamy, odżywki do włosów, kremy sobie odpuszczam - przeżyje bez tego te parę dni
.
Za mną też chodzą pierogi z jagodami, ale mięso łatwiej dostępne, bo po jagody trzeba jechać na targ 😂 ojj dawno nie lepiłam nic, ostatnio właśnie uszka na wigilięjoana lubi tę wiadomość
-
U mnie tez tylko dostepne na targu 🙄
No ja myslalam o tych wlasnie mini wersjach, ale one cenowo sa drogie. Dlatego myslalam kupic buteleczki, bo kiedys jeszcze uzyje.
Ja jeszcze mam typowo do porodu jedna z allegro taniutka rozpinana na guziki.
Adaś