!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
KotkaPsotka3 wrote:Kroko jak ty sobie radzisz w ogole z tymi mdlosciami? Jestes wnstanie cos jesc?
Normalnie jem, muszę coś przekąsić co 2 godziny bo jak dłużej nie jem to strasznie chce mi się rzygać, a tak jem normalnie co 2 godziny małe porcje, czasem wraca czasem nie.
-
A więc melduję się po wizycie 😁 wszystko w porządku, szyjka długa i zamknięta, przepływy ok. Z Małą wszystko w porządku, waży 2320 gram 🤩 lekarz mówił że jeszcze mieści się w normach, kazał mi witaminy brać co 2 dni a nie codziennie i mówił że zrobi tak że nie urodze kolosa 😂 kazał mi wyzerować słodycze więc dzisiaj się z nimi żegnam 😔
Poza tym niunia nie spała, nudziło się jej i ziewała oraz co mnie zdziwiło otwierają oczka 😊
No i po długim czasie pokazała śliczną buźkę 🥰 to taka mała pyzunia 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2020, 17:31
Krokodylica, ancys85, Totoro, Chmurka, erre, AHope, Leeila26, Jaśmina, Asia000, Pogoda, joana, Natalii, edka85, to_tylko_ja, maja2024, Dave87, Zabka_89 lubią tę wiadomość
-
Audrey no rzeczywiscie 2300 to kawal babeczki
jestes pare dni przede mna, moj tydzien temu ledwo 1800 😂 odstawienie slodyczy jest straaaaszne(wiem co mowie-musialam przy cykrzycy odstawic, tydzien mialam glod cukroholika).
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Dostałam maila z Rossmanna o pampersach 😁 trzeba się będzie wybrać po odbiór
-
No ja lece po odbiór pampersow w srode 😊 przy okazji cos kupie z rossne to moze dadza znac tez o ta oliwke.
Zamowilam dzis druga koszule do porodu, taniutka z allegro.
Szlafrok planuje wziac ze soba. Nie mam niby jakos cienkiego, ale nie chce kupowac kolejnego. Skoro chce go tylko zarzucic na siebie gdybym szla gdzies korytarzem.
Na szczescie u mnie nie biore rzeczy dla małego oprocz pampersow i chusteczek.
Gratki za udane wizyty 🥰ale dzidziulki pieknie rosna 😘Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Kochane to papierkami lakmusowymi sie sprawdza te saczenie wod plodowych?od rana mam 3 pare majcioch na sobie i ciagle mam tam mokro...
Nie pachnie moczem itp bo ostatnio mam katar, wiec pomyślałabym, ze popuszczam..
Glownie lezalam kolo wiatraka, wiec az tak sie nie pocilam..
I juz nie wiem 🥴Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Joana, tak 👍 mi właśnie dzisiaj przyszły, sprawdzałam oczywiście dwa razy, bo ja z niedowiarków 😂😂 na szczęście są żółte i to tylko potop takiego wodnistego śluzu 😉
Ja mam tylko jeden, gruby frontowy szlafrok. W sumie do okrycia się po korytarzu mogę go wziąć.. ale innego nie mam zamiaru kupować 😅joana lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, kiedyś chyba jakoś w maju pisałyście o koszu na pieluchy, nie pamiętam właśnie jak on się nazywał, a nie zapisałam nazwy 😂 Może któraś z was ma taki i mogłaby napisać mi nazwę? Raczej chyba nie był to angelcare..👩+🧔♂️+👱+🐶
2020 👶 💙
30.12.2024 ⏸️
https://www.tickerfactory.com] -
Maddelainen wrote:Dziewczyny, kiedyś chyba jakoś w maju pisałyście o koszu na pieluchy, nie pamiętam właśnie jak on się nazywał, a nie zapisałam nazwy 😂 Może któraś z was ma taki i mogłaby napisać mi nazwę? Raczej chyba nie był to angelcare..
Maddelainen lubi tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Hej my po wizycie maluch waży 1900g i ogl dosyć duży, wyprzedza prawie 2 tyg, termin zmienił nam się na 15. Września. Trochę się wystraszyłam ale lekarz uspokoił,że wagowo troszeczkę wyprzedza. Ułożenie mamy główkowe ale też nieidealne bo główka póki co skierowane bardziej w lewą nogę. Nie wiem któraś też tak miała? Oczywiście nie mam się martwic bo mały jeszcze może kilka razy się przemieścić.no także zobaczymy za miesiąc jak maluch się nam pokaże
pozatym szyjka długa zamknięta więc wszystko super.
Pogoda, AHope, ancys85, Chmurka, Jaśmina, Krokodylica, Leeila26, Asia000, erre, joana lubią tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Cześć dziewczyby. Gratuluję udanych wizyt. Już tych wizyt przed nami co raz mniej. Ja wciąż nie mogę uwierzyć, że będę miała za miesiąc już dwóch synkow.
Dzisiaj przyszedł leżaczek z tiny love. Cieszę się że nie kupiłam to w smyku, bo w promocji byk rzekomo za 365 zł bodajże z prawie 450! A ja kupiłam na allegro za 299 zł.
Powiedzcie mi jakie ciuszki bierzecie do szpitala i w jakiej ilości? Ja ja kupowałam bodziakow z krótkim rękawem i do tego pajacyka. Mam też nocy na długi i spodenki ale zamówiłam z dolce sono na 56 i wg mnie są strasznie malutkie. Nie wiem czy nie będą za małe. Podpowiedzcie jakie zestawy bierzecie że sobą. To moje drugie dziecko ale czuje się tak jakbym rodziła pierwszy raz. Wczoraj nawet szkołę rodzenia oglądałam prasujac
I ostatnie pytanie. Czy macie może jakiś patent na podrażnienia po goleniu? Jezu ni się utrzymują krostki nawet kilka tygodni po goleniu. Słabo widzę pod brzuchem ale widzę że są i chciałabym to jakoś podleczyc do wizyty i porodu. -
Britty terminu porodu to się raczej już nie zmienia na tym etapie z tego co wiem. A waga dzidziusia świadczy tylko o tym że najprawdopodobniej urodzisz duże dzieciątko;)
Katwie ja smaruje albo pimafucinem bo mam taki krem od ginekologa albo cicaplastem z La Roche. Zazwyczaj pomagało. A teraz jak już wcześniej wspomniałam na wszystkie problemy skórne stosuje lanoline;P tą co do sutków kupiłam:D i też fajnie łagodzi mi zmiany