!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
KotkaPsotka3 wrote:Pieknie! Skad kiecka?
To bylo naprawde w plenerze?
Mozesz podeslac linka do tego fotografa?
https://www.facebook.com/AnytaHerba/
Tak, to był plener.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2020, 01:16
-
Katwe tego też się boje ze nie starczy mi sił żeby tak odciągać bo to strasznie dużo czasu zajmuje a człowiek ma inne obowiązki. Powiedz mi ta doradczyni pomogła Ci przestawić dziecko na ssanie bezpośrednio z piersi? Jak tak to w jakim wieku było dziecko?
-
Leila, tu nie chodzi o orgazm tylko o prostagladyny, które znajdują się w nasieniu.
-
edka85 wrote:Leila, tu nie chodzi o orgazm tylko o prostagladyny, które znajdują się w nasieniu.
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Joana. Ja jestem 89 😊
I po suwaczkach widzę , że idziemy równiotko 😊
Ounai. Nieustannie trzymam kciuki! ✊ 😚
Fasolka. Piękna pamiątka 😊
Agnieszka. Również uważam, że warto zasięgnąć porady doradcy laktacyjnego. Masz nawał, który przejdzie i wszystko się ustabilizuje. Szkoda z tego rezygnować, jesli pokarm jest. Ja miałam różne akcje z kp, co prawda z doradcy nie korzystałam. Ale przy pierwszym dziecku jest inaczej. Można sobie pozwolić na karmienie w fotelu przez 45 minut i oglądanie tv w tym czasie. Obiad nie zrobiony? Jaki obiad? Ja czasem zębów nie umylam do południa, bo nie było kiedy... ale przy drugim dziecku czas pokaże jak będzie. A jeśli będę mieć kłopoty to napewno do doradcy się odezwę , bo szkoda się męczyć.
A ściąganie mleka laktatorem było dla mnie największą kara! Miałam rzekę mleka, aż tryskalo. A do laktatora ściągalam po 15-20 ml... podziwiam dziewczyny , które karmią tylko swoim odciagnietym mlekiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2020, 07:32
-
Agnieszka91 wrote:Katwe tego też się boje ze nie starczy mi sił żeby tak odciągać bo to strasznie dużo czasu zajmuje a człowiek ma inne obowiązki. Powiedz mi ta doradczyni pomogła Ci przestawić dziecko na ssanie bezpośrednio z piersi? Jak tak to w jakim wieku było dziecko?
-
fasolka86 wrote:Sukienkę miałam zapewniona, dokładnie dwie sukienki. Z tego co wiem to były szyte na zamówienie. Zdjęcia robiła Anita Herba, jest na fb.
https://www.facebook.com/AnytaHerba/
Tak, to był plener.
A ile placilas? Trzeba jej za dojazd na plener tez placic? Mozna wybrac gdzie? -
Ech znowu upaly to i w nocy znkwu gorzej spie
miewam dwugodzinne przerwy, po prostu sie budze i nie moge zasnac
dobrze,ze w nocy potrafi byc juz naprawde fajnir chlodno, przykrywam sie wtedy ale oddycham tym chlodnym powietrzem i mi lepiej. Cisnieniomierz chyba mi sie popsul bo glupoty pokazuje
cukry od 2dni jakies dziwnie niskie 🤔 no na czczo po 75-77 w zyciu takich nie mialam.po posilkach tez zaskakujaco dobre.. w necie piszą,ze tak przed porodem sie dzieje albo jak lozysko niewydolne i wez sie teraz na koncowce czlowieku nie denerwuj. Obserwuje sie i tyle. Strasznie meczaca ta koncowka.. fizycznie i psychicznie.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Jestem na oksytocynie na sali porodowej. Jeśli boicie się lewatywy to niewątpliwie jest straszna. Skurcze już gorzej. Mam nadzieję że urodzę. Marta wychodzi im 4kg.
Krokodylica, Pogoda, Maddelainen, Anika, Ptysio, Audrey, Dave87, joana lubią tę wiadomość
-
KotkaPsotka3 wrote:A ile placilas? Trzeba jej za dojazd na plener tez placic? Mozna wybrac gdzie?
-
Ounai wrote:Jestem na oksytocynie na sali porodowej. Jeśli boicie się lewatywy to niewątpliwie jest straszna. Skurcze już gorzej. Mam nadzieję że urodzę. Marta wychodzi im 4kg.
-
U nas dziś niby pochmurno ale i tak upał. Ja to nie pamiętam już kiedy dobrze spałam ani kiedy spałam ciągiem chociaż 2h. Ciągle pobudki na siku lub na zmianę pozycji bo biodra tak strasznie mnie bolą jak się że szok 😔 a na plecach już niestety za ciężko 💩