!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
erre wrote:Katwie, a synek ma teraz jakieś stresy? W przedszkolu wszystko dobrze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2020, 09:24
-
Ancys sexi mamita jak zawsze, piękny brzuch!
Ja to co rano myślę, że się zaczyna bo tak mnie boli pęcherz po nocy i zawsze mam w głowie: To pęcherz? Czy jakiś skurcz? 😂 Ale przechodzi 😂
Audrey moja mama mówiła, że do połowy sierpnia się rozpakuje 😉👍 Teraz już nic nie mówi, a od ostatniej akcji z nią w sumie nie gadam. Niby się nie pokłóciliśmy, ale ulały mi się żale, powiedzialam, że nie będę ciągła tematu i jestem konsekwentna, ona też nie pisze.
Kroko kciuki za Twoją dziewczynki! Niech będą dzielne, nic nie boli i obejdzie się bez przygód 💪
Laktatora nie chce właśnie brać, ze względu na psychikę 😂 żeby moje cycki nie pomyślały: e tam, co się będziemy męczyć jak jest laktator w walizce 😂 Nie ma i koniec. 😂 Oczywiście w razie czego mąż dowiezie 😉 ale wolę nie.
Ktoś pisał o ,,zacofaniu" 😅 ja z kolei zawsze myślałam, że mleko leci tylko z jednej dziurki. Dopiero w ciąży skapłam się, że ja tych dziurek mam kilka 😂😂ancys85, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
pap86 wrote:
Ancys pieknie wygladasz!! Szczuplusia taka a do tego tylko brzusio.
Ja jestem wiekszą kobieta od Ciebie zdecydowanie w budowie hehe. A moj gigantozaur juz sie nie miesci w kadrze 😂 nie mam co na siebie juz zakladac a teraz nie bede na koniec juz zadnych ciuchow kupowac.
😘
Pap z moich wszystkich ciąż, ten brzusio najzgrabniejszy więc wszystko przed Tobą 😁
-
Ancys przepiękny brzuszek;) bardzo zgrabnie wyglądasz w ciąży;)
Agata super że już niedługo będziesz tulić Maleństwo;) trzymam kciuki;)
Kroko za Ciebie też trzymam kciuki... Ja sobie póki co nie wyobrażam szczepień... To nie na moje nerwy... !
Katwie córcia szwagierki ma 4 lata i dalej ją wysikują w nocy . Tzn wysikują ja wtedy kiedy rodzice się kładą a że oni nocne marki to koło tej 24 najczęściej ją wysikują. I stoi nocnik przy łóżku jakby rano jej się zachciało. Do niedawna z tego co wiem to nad ranem( koło 5) wysikiwali ja drugi raz ale ostatnio z tego drugiego już zrezygnowali. Twój synek jest mega dzielnym chłopcem - po Mamusi;) ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2020, 10:01
Agata_K, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Chmurka u nas tez nocnik stoi kolo lozka. Jak sie budzi w nocy to go wysikuje. Wczesniej yez chodzilam wlasnie o polnocy ale jak jakos nie poszlam i budzil sie z suchymi majtkami to dalam sobie z tym spokoj, zwlaszcza ze jak jest taki nieprzytomny to w nocy to powiem szczerze ze ciezko ni go podnieść, posadzic i odlozyc na lozko z powrotem, ale chyba nie mam wyjsciw za bardzo.
Wrocilam dzis z mnostwem energii. Energia sie wyczerpala po wypiciu kawy. Efekt odwrotny niz oczekiwalam po kawie. Leżę sobie i liczę na natchnienieMam niecale 3h to wyjazdu po synka, po drodze odbior teściowej z zakupów, bo trzeba jeszcze na 12 dni orzed terminem porobic za taksowke rodzinna
-
Katwie. Jeśli chodzi o przedszkole to oczywiście porozmawiaj z paniami. Powiedz jaka jest sytuacja. To zawsze dodatkowa informacja o dziecku. Ja nie widzę w tym nic złego, a moim zdaniem może tylko pomóc.
U nas ciągle pampers na noc... wysadzany jest zawsze w nocy. Czasem są takie serie. Kilka nocy pod rzad pampersy suchy. Ale są noce kiedy mokry a nawet przesikany i nie wiem od czego to zależy. A chłopaki nasze w tym samym wieku. -
Ja, osoba która musiała spać conajmniej do 8 budzę się ostatnio po 6 i koniec spania 🤦 chyba zegar biologiczny mi się przestawia na tryb dziecko, bo skubaniec mnie budzi kopniakami. Wczoraj się tak intensywnie ruszał popołudniu, że aż byłam przerażona. A dzisiejszy dzień zaczęłam efektywnie... Wyczyściłam fugi w kuchni jakimś turbo specyfikiem i efekt jest mega! Nawet nie wiedzialam, że te fugi były beżowe 😂
-
nick nieaktualnyKatwie, moj synek zaraz konczy 4 latka, odpieluchowalam go rowno rok temu jakos w czerwcu, od razu po tygodniu na noc nie zakładaliśmy pampersa. I do tej pory zdarza nam sie, ze sie posika w nocy.
W dzien jest super, choc na poczatku tez sie zapominał, ale noce wygladaja tak, ze pilnujemy przed snem, zeby zrobil siku, a jeśli wypił sporo wieczorem, to jak idziemy spać to go wysikujemy jeszcze.
On też często budzi sie tak kolo 3 i wtedy robi siku. No a jak za mocno spi to sie posika i wtedy jest krzyk 😂
Zdarza nam sie srednio czasem kilka razy w miesiącu, tak 1-3. -
Ounai kciuki - musicie dzisiaj urodzić, bo już Ci obiecali!
Marta, dawaj!!!
-
Natalii no właśnie ja zawsze orzed snem go wyskuje, a jak wiem ze duzo wypił to orzed nalozeniem pizamki i jeszcze bezposrednio orzed spaniem go sadzam. No ja sie nie doszukuje tutaj anomalii, to jeszcze maly chłopczyk i wpadki sie zdarzaja, tylko wiadomo ze to pranie jesy dosyc uciążliwe, a jeszcze dzisjaj pogoda kiepska do suszenia. Synek tez sie cieszy jak moze spac ze mna, jak sie zdarzylo siku i dwa razy ze man spał to wczoraj byl placz ze zblwu chce ze mna spac. Musze wymyslac historie, a to ze komar u mnie lata, albo ze mam zimno w pokoju. Spalam z nim bardzo długo, troche mnje koszotowalo to przeniesienie go do jego pokoju i odzyskanie wlasnego kata, wiec niestety mimo ze serce mi peka to bronie sie rekami i nigami przed powrotem do wspolnego spania, zwlaszcA ze wiem ze jak sie urkdzi drugi synek to wyladuje i tak w moim lozku. I to juz robi sie tloczno. Mieszkamy u rodzicoe i moim jedynym azylem jest moj pokój, siec bardzo teraz pilnuje tego azylu dopki sie nie przeprowadzimy.
Dzisjaj wieczorem musze zrobic sobie spa. Mam wrazenie ze włosy rosna twraz z prędkością światła... Ale wizja golenia grazynki mnie przeraza. -
Ounai trzymam kciuki! Czekamy nna dobre wieści. Ktg wygląda obiecujaco
-
Qunai, nie schodź z fotela zanim urodzisz. Dzisiejszy dzień jest twój!
-
nick nieaktualny
-
Ludzie, ale mam dzisiaj zgagę 🙉 niby brzuch się obniżył, ale chyba mała nadal kocha mój żołądek.. już zeżarłam Rennie i nic nie pomaga 🤦
Muszę się Wam pochwalić, że wylicytowałam na alledrogo 2 nowe lampy - 122zl z wysyłką, nowe 💪😉 i mam taką radoche, że masakra.. 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2020, 11:27
joana lubi tę wiadomość