!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ludzie.. Totoro! 😍 Ale jazda, no nieźle! Poszłaś jak błyskawica! Gratulacje i dużo zdrowia! ❤️❤️
Kolejne zaskakujące info z rana 😅 Miałam rację, że w tym tygodniu to polecimy z porodami.. no szkoda, że na mój się nie zanosi 😂🤦 -
Totoro gratulacje. Poród marzeń.
Przeczytałam, że się u Ciebie zaczęlo i cała noc śniło mi się, że mam mokra Koszule i zastanawiam się czy to nie odeszły wody. Rano wstałam i od razu patrzę czy nie ma plamy. Niestety nie ma nic.
Ciekawe ktora kolejna. -
Właśnie odwołali mi KTG które miało być dzisiaj bo podobno okazało się że w soboty nie wykonują🧐🤨 więc przełożone mam na wtorek i piątek...
Na razie czuję się dobrze ale na 7 września mam poród i troszke mnie to teraz stresuje bo w środe moja doktor chciała zobaczyć te dwa badania z soboty i wtorku...ehh masakra taki bałagan w salve -
katwie27 wrote:Moze przy trzecim dziecku by sie udało cos takiego zorganizować
Jak po drugim nie porzuce planów na trzecie
Jakoś nie protestował 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2020, 08:02
-
Totoro! Nie zdążyłam napisać, że trzymam kciuki, a Ty już urodzilas 😂 także gratulacje!!! ❤️ Porod jak marzenie, też tak chce
-
Fajnie takie historie nastawiaja, az wstałam pełna energii, do czasu az moj entuzjazm ostudzila moja mama. Dzis jedziemy na urodziny mojej bratanicy. Bedzie w sumie 5 dzieci, ja juz widze jka moj syn szalu zostanie z nadmiaru wrażeń, czuje ze wrócę zmęczona. I mowie mamie ze ja to moze dzisiaj tak sie juz ostatwcznie ogarne bo jeszcze po tych urodzinach zaczne rodzic, no i opowiadam jej jak rodziła Totoro. No usłyszałam bez przesady, ze raczej nie urodze i nie tak szybko. Czasem myślę ze kna totalne jakos nie ogarnia jeszcze tego ze ja naprawdę moge lada moment urodzić, no jestem slonica przecież jakaś. Troche ni przykro, bo wolałabym usłyszeć, zebym sobie spokojnie wszystko robila, ze ona mi pomoze albo zajmie sie moim synem. A tu nic. Tesknie za moim mezem...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi polozna mówiła że w ciąży każe ciężarnym jeść zdrowo tzn unikać fastfoodow, unikać niezdrowych gazowanych napojów,jak najmniej smażonego, dużo warzyw chudego mięsa chudego nabiału i ryb. I tak samo zaleca karmiącym.
A potem dodała że nie ma diety matki karmiącej ale każde dziecko inaczej reaguje i żeby po prostu obserwowacWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2020, 10:20
Domi1995, Leeila26 lubią tę wiadomość
-
Moim zdaniem dieta matki karmiącej to po prostu zdrowa dieta! A nie ma co ukrywać, że najlepiej dla zdrowia jest odżywiać się ZDROWO 😉 zawsze. Nawet jak się nie karmi 😅👍
Chmurka, Domi1995, erre lubią tę wiadomość
-
Totoro, wow, nie zdążyłam życzyć powodzenia a Ty już po 😅 super, jak w filmie, aż chce się czytać o takich fajnych poridach. Super że udało Ci się urodzić w domu jak chciałaś 🥰 i uniknęłaś pęknięcia, super 😊
U mnie kolejna koszmarna noc, serio, nie spałam tak
porządnie z dobre 3 tygodnie 😩jestem wykończona od tego 😔